Canlarım Kasım Melekleri Hepinize İyi Hafta Sonları a.s. a.s.
Ya dünden beri biliyorsunuz karakızzı merak ediyorum .Dün gece konuşabildik kendine gelir gelmez aradı ..İşten çıkışta bir anda kolları tutmaz olmuşDaha sonrasında ise bacakları bir anda diyor felç gelmiş gibi oldum Nazlı tabi hemen acile kaldırılmış ilk orada birşey bulunmamış bebek kontrol edilmiş çok şükür iyi.Neyse eve gönderilmiş yatmış dinlenmiş sabah kalkıyor yine aynısı
Bu sefer doğru kendi doktoruna doktor bebekte birşey yok deyip dahiliyeye yönlendirmiş iyice bakılmış ama birşey kesinleşmemiş sadece küçükken romatizma geçirdiği onunla bağlantılı olabileceği söylenmiş.1 iğne vurulmuş doktorun izniyle sonrasında 5 şişe serum verilecek..Akşam aradığında kendine gelmişti anneleri herkez yanında bakıyorlar ona ovuyorlar daha iyiyim dedi ama sesi çok yorgundu
Malum oluyor değilmi insana kaç gittim geldim yok dedim sizede bebek iyi en son kendide iyi fakat şaşırmış oldukça yorgundu resmen içim koptu duydum dedim Allahım sen koru Dualarınıza karakızzıda ekleyelim Lütfen ihtiyaçları var buna..Şimdilik bu kadar canlarım sizlere böyle bir haber yazmayı bende istemezdim ama ikiside iyi olunca ve birkaç gün daha olmayacak soracaksınız önceden haberiniz olsun dedim..Çok iyi bir şekilde aramıza dönecek bunu biliyorum sadece çalışıyor yorulduda inşl herşey yolunda gidecek a.s.
NAZLIM GÜNAYDINN
AY TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OKURKEN YAA mafoldumben İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR SEN KONUŞUNCA ÇOK ÇOKKK SELAM SÖYLE DUALARIMIZLA YANINDAYIZ... NAZLIŞ BİDE SÖLE YANINDAKİLER ONA BİRAZ OKUSUNLAR MAŞALLAH ANNEMİZ FISTIK GİBİ ZATEN NORMALDE DE BİDE HAMİŞLERE DAHA ÇOK NAZAR DEĞERMİŞ YA NAZAR DEĞDİ TATLI ANNEMİZE mafoldumben
RABBİM HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ KORUSUNN :Saruboceq:
ah cnm benim nasıl üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: karakız iç,n çok korkmuştur tabii bebkte olunca rabbim kısa zmanda acil şifalar versin dilerim sıkıntısız geçirir hamilleigini..romatizma ve bu aralar hem kendini üzdü test sonucu içni hemde çok yoruldu bedenen ve fiziken kaldıramadı tabii.inşallah aramıza çabuk döner.:Saruboceq:..dualarımızda olacak karakız nazlı merak etme ayrıca haber verdigin için sagol merak etmiştik çünkü..ona sevdigimizi ve kısa zmanda iyi olacagına inandıgımızı söyle lütfen....
EliFatihEFU
Tesekkur ederim :smiley-cool:
Amacim sizlerle kaynasmak ve tanismak. Ayni ayda sizlerle ortak bir seyi paylasmanin guzelligine ortak olmak ve tabiki fikir alisverisinde bulunmak.
Lakin, o kadar seri ilerleyen bir sayfa ki ve cok kalabalik olmasindan dolayi takip edip edemeyecegim celiskisine dustum her nedense :) Sanirim gozumu korkuttu 80 kisi :) Yani sicaklik kuramayacak ve surekli mesafeli olacakmisim gibi hisediyorum. Neyse bakalim belli bir sure devam etmeye calisayim :)
Bu arada su vucudu yaglama ve sonrasindaki pullanma fikrinede tamamiyla katiliyorum. Nemlendirici vucut bakimi icin cok daha ideal :)
On sayfalarda da yazdigim gibi, kakao yagi benim vazgecilmezim, buradaki bir cok annenin de :) Ben oglumda hic catlamadim, gerci cok kilo sorunum olmadi 9.5 kiloyla tamamlamistim hamisligimi. Su ana kadarda daha hic kullanmadim krem, 5. ayimdan sonra baslarim sanirim, su an icin henuz karnim hic cikmadi
Bu arada sizlerin karinlari ne durumda ? benim oglumda da boyleydi, hic karnim yoktu , fakat ben hamile oldugum anlasilsin istiyorumIstersen olmuyor iste ...
Canlarım Kasım Melekleri Hepinize İyi Hafta Sonları a.s. a.s.
Ya dünden beri biliyorsunuz karakızzı merak ediyorum .Dün gece konuşabildik kendine gelir gelmez aradı ..İşten çıkışta bir anda kolları tutmaz olmuşDaha sonrasında ise bacakları bir anda diyor felç gelmiş gibi oldum Nazlı tabi hemen acile kaldırılmış ilk orada birşey bulunmamış bebek kontrol edilmiş çok şükür iyi.Neyse eve gönderilmiş yatmış dinlenmiş sabah kalkıyor yine aynısı
Bu sefer doğru kendi doktoruna doktor bebekte birşey yok deyip dahiliyeye yönlendirmiş iyice bakılmış ama birşey kesinleşmemiş sadece küçükken romatizma geçirdiği onunla bağlantılı olabileceği söylenmiş.1 iğne vurulmuş doktorun izniyle sonrasında 5 şişe serum verilecek..Akşam aradığında kendine gelmişti anneleri herkez yanında bakıyorlar ona ovuyorlar daha iyiyim dedi ama sesi çok yorgundu
Malum oluyor değilmi insana kaç gittim geldim yok dedim sizede bebek iyi en son kendide iyi fakat şaşırmış oldukça yorgundu resmen içim koptu duydum dedim Allahım sen koru Dualarınıza karakızzıda ekleyelim Lütfen ihtiyaçları var buna..Şimdilik bu kadar canlarım sizlere böyle bir haber yazmayı bende istemezdim ama ikiside iyi olunca ve birkaç gün daha olmayacak soracaksınız önceden haberiniz olsun dedim..Çok iyi bir şekilde aramıza dönecek bunu biliyorum sadece çalışıyor yorulduda inşl herşey yolunda gidecek a.s.
karakizimiza cok cok gecmis olsun ben bilmiodum bile rahatsizligi oldugunu cok üzüldüm insallah cabuk toparlanir..morelini yüksek tutsun bebiside iyiymis..hayirlisiyla atlatir insallahKızlar iyi maşallah diyorki eskisi gibi sandım küçüklüğümden genç kızlığa kadar bu ağrılarla yoğun şekilde uğraştım ben yine aynısını yaşayacağımı sandım ama doktorun yaptığı tahliller sonucu doktor iyi tedavi gördüğünü ve diğerleri kalmadığını söymiş ..Bebeğim iyi olsun diyor yavrum onda birşey olmaması onu çok rahatlattı kızım iyi diyor şükürler olsun:)
5 GÜN EŞİ YARIN İŞYERİNDEN RAPOR ALACAKMIŞ 5 GÜN HERGÜNE 1 TANE SERUM YİYECEKMİŞ SEBEBİ İSE KAN DEĞERLERİNİN ÇOK DÜŞMESİ ona bağlı olarakta doktor ilaç vermeyip direk serum verirsek daha iyi olur demiş..
Hepinize çok selamı var Allah razı olsun diyor başka birşey demiyor..Dua ediyoruz hepbirlikte dedimm daha iyi olacaksınız dedim bekliyoruz ararım sonra yine dedim..Seside dinlenmiş daha iyiydi ama korktuğu herhalinden belliBunada Şükür Kızlarr inşallah atlatacaklar anakız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?