2009 Kasm Anneleri

boncuk sagol tatlım kesin söyledi eşim özellikle söyledi yanılma payı varmı diye benim doktorum önceden de tek kelime etmedi cinsiyet için..şimdide emin olunca söyledi emin olmadan kesinlikle söylemez...

boncuk bu ne şiddet ne celal ne oldu bee beklesene azıcık kuzum bilg başında dgl dim online gözüküyorum ama ben burada dgldim..3 lüyü haftaya yaptırıyorum perş gidecem muhtemelen cuma kan veririm..

Canlarım Kasım Melekleri Hepinize İyi Hafta Sonları a.s. a.s.

Ya dünden beri biliyorsunuz karakızzı merak ediyorum .Dün gece konuşabildik kendine gelir gelmez aradı ..İşten çıkışta bir anda kolları tutmaz olmuşDaha sonrasında ise bacakları bir anda diyor felç gelmiş gibi oldum Nazlı tabi hemen acile kaldırılmış ilk orada birşey bulunmamış bebek kontrol edilmiş çok şükür iyi.Neyse eve gönderilmiş yatmış dinlenmiş sabah kalkıyor yine aynısı

Bu sefer doğru kendi doktoruna doktor bebekte birşey yok deyip dahiliyeye yönlendirmiş iyice bakılmış ama birşey kesinleşmemiş sadece küçükken romatizma geçirdiği onunla bağlantılı olabileceği söylenmiş.1 iğne vurulmuş doktorun izniyle sonrasında 5 şişe serum verilecek..Akşam aradığında kendine gelmişti anneleri herkez yanında bakıyorlar ona ovuyorlar daha iyiyim dedi ama sesi çok yorgundu

Malum oluyor değilmi insana kaç gittim geldim yok dedim sizede bebek iyi en son kendide iyi fakat şaşırmış oldukça yorgundu resmen içim koptu duydum dedim Allahım sen koru Dualarınıza karakızzıda ekleyelim Lütfen ihtiyaçları var buna..Şimdilik bu kadar canlarım sizlere böyle bir haber yazmayı bende istemezdim ama ikiside iyi olunca ve birkaç gün daha olmayacak soracaksınız önceden haberiniz olsun dedim..Çok iyi bir şekilde aramıza dönecek bunu biliyorum sadece çalışıyor yorulduda inşl herşey yolunda gidecek a.s.

NAZLIM GÜNAYDINN
AY TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU OKURKEN YAA mafoldumben İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR SEN KONUŞUNCA ÇOK ÇOKKK SELAM SÖYLE DUALARIMIZLA YANINDAYIZ... NAZLIŞ BİDE SÖLE YANINDAKİLER ONA BİRAZ OKUSUNLAR MAŞALLAH ANNEMİZ FISTIK GİBİ ZATEN NORMALDE DE BİDE HAMİŞLERE DAHA ÇOK NAZAR DEĞERMİŞ YA NAZAR DEĞDİ TATLI ANNEMİZE mafoldumben
RABBİM HEPİMİZİ VE BEBİŞLERİMİZİ KORUSUNN :Saruboceq:

ah cnm benim nasıl üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: karakız iç,n çok korkmuştur tabii bebkte olunca rabbim kısa zmanda acil şifalar versin dilerim sıkıntısız geçirir hamilleigini..romatizma ve bu aralar hem kendini üzdü test sonucu içni hemde çok yoruldu bedenen ve fiziken kaldıramadı tabii.inşallah aramıza çabuk döner.:Saruboceq:..dualarımızda olacak karakız nazlı merak etme ayrıca haber verdigin için sagol merak etmiştik çünkü..ona sevdigimizi ve kısa zmanda iyi olacagına inandıgımızı söyle lütfen....

Söylerim canlarım söylemezmiyim hiç Cerincim derim birtanesi Allah nazarlardan korusun karakızzımızıdaa cümlemizide ..Mavişim bebel iyi çok şükür hatta ben şimdi tekrar arayım sizede son bir bilgi vermiş olurum

canlar hepinize günaydın elektrikler yoktu geç girdim site çok yavaş doğru düzgün yazamıyorum zaten sinir bastı.birazdan çıkıcam akşama anca gelirim iş yerinden bi arkadaş evlenip ayrılıyo tayini çıktı izmire :) ona veda kına gecesi karışımı bişi yapıyolarmış bi gidicem babiş götürcek kociş getircek kısmetse bende orda uslu uslu oturcam sözz sadece yapılan mamalardan yicem hepinizin yerine cokacimcoook yerimseniben
bak bi sürü yazışıpta sinir etmeyin beni aklım sizde kalıyo hainlerr sırnaşık şey
herkeşi öpüyoommm kendinize ii bakınnnn Şeniz

kızlar benim mesai bitmek üzere..hepinize şimdiden iyi tatiller..hafta sonu görüşebilirmiyiz bilmiyorum ama öyle umut ediyorum...hoşçakalın...

Kızlar iyi maşallah diyorki eskisi gibi sandım küçüklüğümden genç kızlığa kadar bu ağrılarla yoğun şekilde uğraştım ben yine aynısını yaşayacağımı sandım ama doktorun yaptığı tahliller sonucu doktor iyi tedavi gördüğünü ve diğerleri kalmadığını söymiş ..Bebeğim iyi olsun diyor yavrum onda birşey olmaması onu çok rahatlattı kızım iyi diyor şükürler olsun:)
5 GÜN EŞı YARIN ıŞYERıNDEN RAPOR ALACAKMIŞ 5 GÜN HERGÜNE 1 TANE SERUM YıYECEKMıŞ SEBEBı ıSE KAN DEĞERLERıNıN ÇOK DÜŞMESı ona bağlı olarakta doktor ilaç vermeyip direk serum verirsek daha iyi olur demiş..

Hepinize çok selamı var Allah razı olsun diyor başka birşey demiyor..Dua ediyoruz hepbirlikte dedimm daha iyi olacaksınız dedim bekliyoruz ararım sonra yine dedim..Seside dinlenmiş daha iyiydi ama korktuğu herhalinden belliBunada Şükür Kızlarr inşallah atlatacaklar anakız:)

Cerincim Mavişim ikinizide tatlı hafta sonları güzel güzel ye mamalarını eğlenmene bak aman kalkma sakın canım yine kanama olmasın Allah korusun

ıkinizide çok öperim kendinize iyi bakın a.s. a.s. a.s.

korkma korkam 80 kisi ayni anda online olmuyo zaten..ama sayfalarin cok hizli ilerledigi konusunda haklisin en gevezeler bir arada toplanmisiz, eger devamli yazarsanda mutlaka sicaklik kurarsin zetn herkes birbirine cevap veriyo burda..benim seninle muhabbetim yok diye bisey söz konusu degil
canim bizim kasim annelerinin göbisleri diye ayri bir sayfamiz var orda resim ekliyoruz..bakarsin hatta sende eklerin

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/275728-2009-kasim-annelerinin-gobusleri.html

karakizimiza cok cok gecmis olsun ben bilmiodum bile rahatsizligi oldugunu cok üzüldüm insallah cabuk toparlanir..morelini yüksek tutsun bebiside iyiymis..hayirlisiyla atlatir insallah

ooo tatili gören gezzmeye gitmiş 1 sayfa ilerlemiş sabahtan beri tarihi bi durum bu yani :))) neysem ben gittim geldim güzeldi hiç bişi yapmadım ama yorulmuşum e tabii 10 gündür yatıyom ya bunye de manyak oldu :) neysem ben kaçar ara ara bakarım hadi by by kuşlarr

slm kızlarr valla kimsecikler yok yaa.. bugün arkadaslarım geldi kahveye halen oturuyoruz.bebişime çook güsel hediyeler almışlar bayıldım ağlattılar benii.alt açma takımı,kışlık battaniye,hastane çıkış seti,şapka eldiven seti oooo süperler.burda olan sadece 2 tane arkadasım var onlarında ikisininde bebişi olmuyo dua edin sizde lütfen allahım onlarada yaşatsın

yavrulukuşlar, merhaba, giremedim bir kaç gündür. Tez hazırlıyorum, vakit kalmıyor kusuruma bakmayın. Canliz im bernim haberi vermiş, 260 gramlık bir hatuncuk varmış bünyede
Kızlara bir puan daha kazandırmış olduk :ecrin_bebek:
Listeyi de getirelim bakalım (sanırım en son yine ben güncellemiştim, yanlışsa düzeltin)yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…