günaydın kızlar 2 günlük küslükten sonra dün eşimle barıştık küslük dediysem ne kavga ne gürültü arada söylenmiş bir cümle sonucu ikimizde sessizliğe bürünmüştük gerçi itiraf ediyorum ben çok zorlandım normalde günde 3-4 kez konuşuruz akşam gelmeden bişey lazımmı diye arar,akşam yemeğinden sonra günün kritiğini yaparız,kahve içeriz,gece sarılmadan uyumayız ve sabah öpmeden gitmez bütün bunlar olmayınca hayatımda acayip bir boşluk oldu 2 gün bile çok zordu tabi bende yemek vs yapmadım hiçç ilgilenmedim
neyse bu suskunluk en ağır kavgadan ağır gelmiş olmalı ki dün eşim elinde çiçek üstünde seni seviyorum yazısıyla
(en son çıkarken çiçek almıştım evleneli 4 sene oldu o derece yani ) bende eymenle oynuyorum sırtım kapıya dönük eymen babam geldi babam geldi diye fırladı gitti tabi bende tepki yok arkama bile dönmedim eymen arkamdan geldi elinde çiçek sonra eşim sarıldı beni tuttumu bir gülme gülüyorum ama gözümden yaşlar akıyo bir yandan da bu çiçek beleş mi nerden buldun diyorum
ayyy çok komikti sonrasında eymen çiçeğime el koydu halbuki babası onada hot weels almış
ne yaptım ne ettm aldım elinden bu eşimin bana aldığı 2. çiçek yedirirmiyim
uzun lafın kısası suskunluk inanın en ağır ceza ilk defa becerebildim tavsiye ederim