2009 Kasm Anneleri

oğluşu uyuttum,size bakarken kahvemide içtim.şimdi gideyımde evi silip,supureyım.sonrasında rahatım yemeğim hazır sayılır...

çağan uyandı bile şimdi arabalarını topluyo buraya getirmek için afiyet olsun kahve sevmem ama acıktım şu anda bişeyler olsada yesem ya kandil simidi çekti canım..sana kolay gelsin canım yemek olarakta tarhana çorbası yapıcam bide akşama mantı yapacağımm..

derya kızz mantıyı kendin mi açıyon yoksam sende...

slm kızlarr geçmişi okudum şükirki hepiniz iyisiniz:))
bizim burda elektirikler kesilde öğene doğru ama saat kaçta bilmiyorumm:))) neysee asansörde biri kaldı vuruyo acil zil yardımına basıyo basıyo bi allahın kulu bile kapıyı açıpta bakmıyo ne biçim bi apartman burası yaaa ölsek bağırsak kimse açmıcak kapıyııı bakmıcak ne oluyo diyee hayret bişi ben bağırdım bağırdım kimse çıkmadı yinee aşağı insem kapıcıya 7 kat in sonra 7 kat çık nesliyle bide çok karanlık düşeriz diye inmedim kapımı kapattım nesli asansörde birimi var anne kokrkmuş diyoo
babasını aradıkk kapıcının nosu varmı diyee durumu anlatsın diye sonra ne oldu bilemem nesliyle birbirmize asansördeki kadını anlatırken ikimizde uyuya klamışız yeni kalktık sayılırr kaç saat uyuduk bilmiyorummm

ya ne duyarsız bir millet olduk şaşıyorum herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye düşünüyo ortalığa bakınca haksızda değiller ama bazen gerçekten mağdur insanlarda arada kaynıyo ee sen inemezdin çocukla yapabileceğini yapmışsın inş faydası olmuştur

bizim burasıda öyle canım insanlık ölmüş canım..ana bizim burdada elektrik kesildi ev buz gibi oldu ama şimdi geldii.ohh ana kız uyumuşsunuz çağan benimle hiç yatmıyo çok özeniyorum ama yatmıyoo

slm hanımlarrrr okuyoruz yamaya fırsatım yok sinir oluyorum ya neden böyle olduk gittim geldim bitürlü toparlanamıyorum işim bitmiyor akşam nasıl güsel bir kar yağdıki geç vakit 10,30 tuığkanı uyutmaya çalışırken çocukların sokakta sesini duydu bende gitcem die tutturdu çıkardık aman allahım okadar güsel oynadıki havada sanki biraz yumuşamıştı karda çok temiz yağmış sokak hafifi meğilli çöp poşetleriyle kaydık bütün sokak kadın erkek çok eylendik eve geldiğimizde 11,30 12 de uyuduk sbhda arkadaşa kahvaltıya gittik tuğkan inş. hasta falan olmaz şimdide uyuyor geç kaldı uykumuz geç kalkınca ama o uyurken bende silicem süpürücem banyoyu hafifiten bir su basmış akşam rezervuardan sanırım eşim akşama bakıcak orayı temizliycem sizinde böylemi ya işimi bitiremiyorum ben

bizim burasıda öyle canım insanlık ölmüş canım..ana bizim burdada elektrik kesildi ev buz gibi oldu ama şimdi geldii.ohh ana kız uyumuşsunuz çağan benimle hiç yatmıyo çok özeniyorum ama yatmıyoo

yok canım birlikte sımsıkı sarılıp uyuyoruzz o dalıyo ben kaçıyorum yanından bu gün elektirikler yoktu yaa sarıldık birbrimizeee konuşa konuşa uyuduk

hazır aldığın el mantısı güzel oluyomu yaaa ben hiç denemdim kendim açıyorum hepp bu gün kociş nöbetçiii evde yokk ama yarın bende mantı yapim koçiseee neside çok seviyoo

insanlık ölmüşki ne ölmüş asansörde kalmakta çok kötürdür vallhi bikere kalmıştım birde sesini duyuramamak
birde kapıcının yaptığı insanlara kandil günü merhamet diliyorum . hepinizin kandili mübarek olsun hanımlarr gönlünüzdekiler gerçek olsun

canım ne güzel eğlenmişsiniz ama inş hasta olmaz ben pek güvenemiyorum havaya..bende çok halsizim canım pek bişey yapmak gelmiyor içimden

ooo sen pek bi hamaratsın canım ben açamam tek başımaa..evet canım güzel oluyo benim aldığım markette 2 çeşit oluyo birisi makina mantısı birisi el mantısı ben el mantısı alıyorum bunda soya olmuyo o tadını bozuyo kıyma koymuyorlar onaa..tabiki evde yaptığımız kadar güzel olmuyo ama güzel oluyoo genelde..bi dene istersenn

ya bizde kayseri mantısı yapılmaz die ben onu pek beceremiyorum uyudrma yapıyorum sırf eşim seviyor die ama sizinkileri denemeli vallhi meralinde dediği şu marketlerde el olalarla idare ediyorum bazende kendimizinkinden yaparken kulaklı mantı eşime 1 hamurunu kayseri yapıyorum

sıkma canını diğer kızları bilmiyorum ama benimde işlerim hiç bitmiyo gün 48 saat olsa bana yetmicek haftaya annemle babam geliyo artık cnm annem gelince yaparım her işimi eşim bile plan yapıyo bu sene uludağa gidemedik annenler hazır burdayken gidelim diyo ee eymene anneannesi bakacak biz gezmeye banada biraz ayıp olur gibi geliyo ya gerçi ne annen ne babam asla öyle düşünmez ama ne bileyim çekiniyorum gittiğim yere onlarıda almalıyım gibi geliyo ama bu fikir eşimin ailesi için hiçç aklıma gelmiyo karın tadını çıkarmışsınız biz hiç çıkmadık eymenle ben işteyken balkonda oynamışlar zaten hemende hasta oldu

kim sevmez mantıyı yawww banada ayırın bir tabak hanginize geleyim unutmadan benim paşamda sarılır döner döner öper ahtapot gibi ben hiç sevmezdim bu paşa dayısına çekmiş ama güzel oluyo kokulu kokulu

saol cnm seninde kandilin mübarek olsun Allah tekrarına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…