2009 Kasm Anneleri

slm kızlar hafta sonumu bana zehir eden görümcem kız kardeşine gitmişdi sabah kızkardeşi aradı kavga etmişler kızı rezil etmiş kızda babasın aramış gece gelip götürmüşler bana diyoki sen nasıl dayandın buna ben dedimki ben dert yansam elkızı olurdum kız kardein aşırı yalan söylüyo sizi inandırıdı kendine dedim kızın kafa bozuk ya eşi seneye doguya gidecekmiş buda 2 cocukla bizde kalacakmış eşim dedimki kesinlikle babamın evine giderim eşim takma kafana sen kabul etsen bile ben kabul etmem pek anlaşamazlar da

ohh meralcim sen işlerini halletmişsin darısı bana bende senin gibi çamaşır yıkadım astım şimdi beyazlar yıkanıyo ütüler var yemeklerimi koydum pişiyo evi süpüreceğim yatak odamı hallettim bide dediğin gibi duş onu en sona bıraktım zatenn....tırnak konusunda ben çok şanslıyım o zaman çağana hadi gel tırnaklarını keseyim diyorum hemen geliyo yere oturuyo ellerini uzatıyo bana 2 dkkamı bile almıyo hep böyleydi hiç zorlanmadım ama sadece ayak tırnaklarında zorlanıyorum bi sorun var sanırım başparmağında çok sert eşim annemin tırnaklarıda böyle çekilmezse düzelmez diyo ben nasıl çektireyim yaa çok zorr

hadi bakalım minecim kolay gelsin şimdiden ne zaman müsait olursan gel yaz canım seni ve nesliyi öpüyoruz..geçmiş olsun canım sende benim gibisin hemen yoğurt filan yee temiz hava al camı aç biraz

selam esincim anaaaa ne görümceymiş bu böyle yaa ALLAH saabır versin hepinize..okudukça bizimkilere şükrediyorum

selam esincim anaaaa ne görümceymiş bu böyle yaa ALLAH saabır versin hepinize..okudukça bizimkilere şükrediyorum

slm canım sorm ya eşinin ailesini karıştırmış bu tarafıda karıştırdı kadın öyle ki cocuguna kafayı bozdurmuş büyük oglu problemli ama kabul etmiyo aman benden uzak olsun da

slm canım sorm ya eşinin ailesini karıştırmış bu tarafıda karıştırdı kadın öyle ki cocuguna kafayı bozdurmuş büyük oglu problemli ama kabul etmiyo aman benden uzak olsun da

yazık esincim yaa olan çocuklara oluyo işte öyle anne babaların çocukları ilerde hiç iyi yerlerde olmuyorlar.eşin zaten senin tarafında o yüzden evet sizden uzak dursun

iyi yapmışsın valla esincim,eşine peşin peşin soylemişsın.neysekı şanslısın eşinde senin le aynı duşunuyor..

iyi yapmışsın valla esincim,eşine peşin peşin soylemişsın.neysekı şanslısın eşinde senin le aynı duşunuyor..

meral onu tanıyan herkes çekilmez biri oldugunu söylüyo bence hasta tedavi olması gerekiyo eşim diyoki sonunda bu kızı hastaneye yatırırlar

meral onu tanıyan herkes çekilmez biri oldugunu söylüyo bence hasta tedavi olması gerekiyo eşim diyoki sonunda bu kızı hastaneye yatırırlar

ay ne diyeyım zor valla,çocukları içinde uzuldum,inş tedavi faln olurdu siz de rahat edersiniz,çocuklar daa.

hallettım valla canım rahatım mertin uyanmasını beklıyorum..sıpa 2,5 saattır uyuyor.gece oturacak yıne 11'e kadr..

ayak tırnağı sert dıye çekilmez herhalde ya batma falan oluyor ya oyle durumlarda çekılır dıye biliyorum.

aman cnm aman bulaşma sen en iyisini yapmışsın herkes görüyo haklıyı haksızı
dün eymen babasıyla traşa gitti bir geldi aşık oldum oğluma aşık ince cansızdı zaten kesilince tombiş yanakları çıkmış çok tatlı olmuş sonra banyo yaptık banyoda duş başlığını o tutuyo ben yıkıyorum demez mi bana anne bak kendim banyo yaptım pijamalarını yada kıyafetlerini kendi giymek istiyo az yardımla başarıyoda,sonra boxersız asla bide süper süper diye bir şarkı duymuş bütün gece anne onu söyle dedi bilmiyorum söz yarın öğrencem diyorum yok inat etti sen git babam gelsin diyo acayımda youtubedan öğreneyim bari

çağan bugün az uyudu akşama erken yatar inş eşim geç gelir zatenn..ayak tırnağını bilmiyorum tamda eşim öyle söyledi canım

ohh saatler olsun canım eymeni bi ben göremedim ahhh ahhh çok dertliyim bu konuda..şarkı acaba kenan doğulunun şarkısı var omuki nagişcim?çağan daha seçmeyi giymeyi bilmiyo sadece yeleklerini filan kendi çıkarıyo o kadar maşallah eymene

o galiba cnm ya şimdi dinledim akşama söyleriz :)))
evdeki pc yapılsın burdaki albümede senin için koyucam söz
gittiğim kerşteki hocada söylemişti bu yaşta giyinip soyunmayı öğretiyoruz falan diye eymende denedim şimdi sen elleme ben giyicem diyo dene bakalım çağana

ok sözü aldım foto konusunda..
deneyeyim bakayım canım faydası olacakmı

kızlar yine hasta mustafa sürekli öksürüyo gece uyumadı kustu balgamı attı balı limonlu su içirdim zorla biraz iyi geldi ama yine cok öksürmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…