2009 Kasm Anneleri

darksea çok geçmiş olsun cnm çocuklar hastalanınca bizde itiyoruz eymende dün gece 4 te bir başladı öksürmeye 5e kadar balgamı söktüremiyo daha yeni atlatmıştı çok kızdım çok eşşek sıpası gram üstünü örtmediği gibi gecenin bir yarısı çoraplarını çıkarıp elime tutuşturuyo :)
vazgeçtim cnm kreş işinden çok pahalı çok 3 yaşına gelince gider biraz argo konuşmaya başlamıştı evden uzaklaştıralım dedik sebebide buydu :KK17:
meral kız bu oyuncaklar nesliye göre erkekler nasıl oynasın bebemmm :KK1:
bu arada kv migren başlangıcı teşhisi kondu vay benim halime nasıl bakıcak oğluma ağrısı tuttu mu bu yaştan sonra ne zor kadının hali üzüldüm ya :KK50:

nagih ya uyku tulumu kullanmıyormusun.gerçi tek uyku tulumuda yetmıyor yıne ortuyorum ustunu,hep açıyor.uyandıkça ortuyorum artık...

ben mertte boyle birsey almak istıyorum.mutfak aletleriylede oynasın ne olacak zaten çok meraklı gunde yuz kere mutfakdan tencere tava taşıyor içeriye.çadırında oynarız yemek yapar,çay içeriz:KK1:rengi pembelı olmasa iyimiş ama pıyasadakılerin hepsi oyle:KK43:(birde sebzeler,meyveler var ya o hoşuma gitti.fiyatıda uygun 15 tl..

Son düzenleme:
nagih ya uyku tulumu kullanmıyormusun.gerçi tek uyku tulumuda yetmıyor yıne ortuyorum ustunu,hep açıyor.uyandıkça ortuyorum artık...

ben mertte boyle birsey almak istıyorum.mutfak aletleriylede oynasın ne olacak zaten çok meraklı gunde yuz kere mutfakdan tencere tava taşıyor içeriye.çadırında oynarız yemek yapar,çay içeriz:KK1:rengi pembelı olmasa iyimiş ama pıyasadakılerin hepsi oyle:KK43:(birde sebzeler,meyveler var ya o hoşuma gitti.fiyatıda uygun 15 tl..

ahhh be gülüm benim koca dana kurtlu durmaz tulumda falan ne diyorum sana uyku arasında çorapları çıkarıyo özelliklede elime veriyo o derece yani sabaha kadar 50 kere üst örtüyorum termal atlet aldım vs yok yok yok yine hasta yine hasta :KK50:

benim oğlumda çok seviyo ya mutfak eşyalarını. her gün illaki bikez dökülür o tencere tava :))
alsakmı ki:26: kız oyuncağı gibi ama alırsam hayırda demez yanibizimki :KK1:

slm kızlar facden giriyorum ama buranın tadı başka faca sayesinde kızlar cocukları gördüm bazılarını tanımıyom ama cok iyi oldu ...nagihan kv geçmiş olsun migren cok zor bi hastalık benimki kronikleşmiş tutum kimseyi hiç bişeyi görmüyo gözün ...drakseaa denize geçmiş olsun mustafada bu gece öksürmeye başladı galiba bogazı arıyo ateşi yok ama...meral bimdeki oyuncak güzelmiş ama bizim ev oyuncakla doldu taşıyo cogunu kaldırdım bide oyuncakları kırma huyu var bu ara trene taktı tren istiyo legolarla tren yapıyo bircancım hadi gözün aydın bende mustafaya hamileyken ikinci çizgi silik cıkmış ben fark etmemişim testi evde unutmuşum eşim anlamış ama ona söyleyene kadar beklemiş

slm kızlar facden giriyorum ama buranın tadı başka faca sayesinde kızlar cocukları gördüm bazılarını tanımıyom ama cok iyi oldu ...nagihan kv geçmiş olsun migren cok zor bi hastalık benimki kronikleşmiş tutum kimseyi hiç bişeyi görmüyo gözün ...drakseaa denize geçmiş olsun mustafada bu gece öksürmeye başladı galiba bogazı arıyo ateşi yok ama...meral bimdeki oyuncak güzelmiş ama bizim ev oyuncakla doldu taşıyo cogunu kaldırdım bide oyuncakları kırma huyu var bu ara trene taktı tren istiyo legolarla tren yapıyo bircancım hadi gözün aydın bende mustafaya hamileyken ikinci çizgi silik cıkmış ben fark etmemişim testi evde unutmuşum eşim anlamış ama ona söyleyene kadar beklemiş

tşk ederim cnm akşama randevu aldım götürücem gerçi yine kıymeti mi bilmez Allah razı olsun demez ama ben üstüme düşeni yapayım :KK34: bende 3 ayrı kutuya doldurdum eymenin oyuncaklarını yeni almıyorum sıkıldıkça başka kutuyu getiriyorum yeni gibi seviniyo sizede tavsiye ederim :KK34: eymende öksürüyo bu kış bitsin artık :KK14:

tşk ederim cnm akşama randevu aldım götürücem gerçi yine kıymeti mi bilmez Allah razı olsun demez ama ben üstüme düşeni yapayım :KK34: bende 3 ayrı kutuya doldurdum eymenin oyuncaklarını yeni almıyorum sıkıldıkça başka kutuyu getiriyorum yeni gibi seviniyo sizede tavsiye ederim :KK34: eymende öksürüyo bu kış bitsin artık :KK14:

canım sanki mecbursun ya dr götürmeye benim kv hep ben götürürüm ama bilmez dogum yapyım gelmez kızları bişey yapsın eli kere allah razı olsun der önce allah sonra eşin bilsin oyuncakları bende 3 böldüm aynısını yapıyom

canım sanki mecbursun ya dr götürmeye benim kv hep ben götürürüm ama bilmez dogum yapyım gelmez kızları bişey yapsın eli kere allah razı olsun der önce allah sonra eşin bilsin oyuncakları bende 3 böldüm aynısını yapıyom

aynen cnm aynı durumdayız demekki :) mecbur değilim beni götür demedi demezde zaten ama üzüldüm haline içim dayanmadı Allah bilsin kuluna gerek yok bizim çocuklarımızda bize yapar belki yarın ahh almayalım gerçi haksız yere edilen ahh yerini bulmazmış ama olsun dimi

canım bilmiyorum ki. kuru bir öksürükle başladı. sonra derken ateş. geçen gece yanıyodu oğlum 39 derecelerde hep. sabah dr götürdük. ne tahlil yaptılar ne bişey. yazdı antibiyotiği. veriyorum bende. çok korktum çünkü. hiç böyle uzun süreli ateşi olmamıştı...

çok geçmiş olsun canım yaa nedir bu çocukların bu hastalıklardan çektiğii

yavrum seni silermıyız hiç,kendimi zsilerım seni silmem yavv:KK52::KK52::KK52:

geçmiş olsun denize.geçen hafta mertde hastaydı ateşı olmadığı halde antıbiyotık yazdı dr ya,ben anlamıyorum bunlar hem antıbiyotığı gereksız kullanmayın dıyorlar,hemde bol keseden yazıyorlar.ben de içircektım oksuruğu çok olunca ama bizimki içmedi...

kızlar birsey duydum antıbiyotığe başalyınca yarıda kesmemek 5 gunu tamamlamak gerekıyormuş.yarıda kesince mikroplar daha da guçlenıyorlarmış,bir sonrakı hastalıkda o antıbıyotık işe yaramıyormuş.siz biliyorsunuzdr belki,ben yeni oğrendim:KK37: birde domuz gribi yeniden hortlamış,ama antıbıyotıkle tedavi edilebiliyormuş..

evet meralcim antibiyotiği ben çok kullandığım için biliyorum doğru 5 gün kullanmak gerekiyo yoksa faydası olmuyo illaki düzenli kullanacaksın..

bu sen ankarada kış çok sert geçiyor haberlerden izlediğimiz kadarıyla...oh ne guzel eğlenmışsınız...

burdada tum gece yağmur yağdı sabahdan guneşlıydi havada yumuşak merti çıkarayım dışarı biraz dolaşalım diyordumkı yağmur yıne başladı...

hiç sorma canım ya geçen sene bu kadar değildi soğuklar bu sene bi felaket ya biran önce havalar ısınsın yaa ..evet canım çok güzel eğlendik ihtiyacımızda varmış buna..

darksea çok geçmiş olsun cnm çocuklar hastalanınca bizde itiyoruz eymende dün gece 4 te bir başladı öksürmeye 5e kadar balgamı söktüremiyo daha yeni atlatmıştı çok kızdım çok eşşek sıpası gram üstünü örtmediği gibi gecenin bir yarısı çoraplarını çıkarıp elime tutuşturuyo :)
vazgeçtim cnm kreş işinden çok pahalı çok 3 yaşına gelince gider biraz argo konuşmaya başlamıştı evden uzaklaştıralım dedik sebebide buydu :KK17:
bu arada kv migren başlangıcı teşhisi kondu vay benim halime nasıl bakıcak oğluma ağrısı tuttu mu bu yaştan sonra ne zor kadının hali üzüldüm ya :KK50:

nagihancım çok pahalı gerçekten kreş yaa..hayırlısı olsun canım ya..kv de geçmiş olsun canım benimde bazen başım günlerce ağrıyoda ölüyorum ya migren çok kötü..bu arada eymene geçmiş olsun canım çağanda çok üstünü açıyo ama tulum çok işe yarıyo canım.geçen annemlerde kaldığımızda sabaha kadar uyuyamadım ben çağanı yatırdım o yataktan çıktı parkenin üstüne yattı bende nöbet tuttum sabah anneme verdimde öyle uyudum biraz evim evim güzel evim kendi evim gibisi gibi yok

iyi akşamlar kızlarr.nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür eşim yarın işe başlıyo sonunda ben yine sizlerleyim tabikii ama iş arıyorum çalışmayı düşünüyorum yine bakalım hayırlısı olsunn.

hehe neslinin bir kaç takımı varr bu setlerden biraz kullanıp çöpee gidiyoo okadar çok oyuncak varki artık yer kalmadı evde şimdi babsı şu tv de çıkan gazetenin verdiği masalcı kuzucuk için kpon biriktiriyo

slm hanımlarrr..yine ve yeniden sizlerleyim eşim işe başladı sonunda çağanda uyku modunda birazdan uyur bende size bakayım dedimm..burda yine felaket bi hava var kar yağıyo yollar kapalı erkek kardeşiminde doğumgünüydü oraya gidecektim ama hava malum bende aradım kutladım artık..sizlerde ne var ne yok?

kızlar haklısınız valla ev oyuncak doldu,taştı daha geçen pazar bir tren setı aldım.vazgeçtım almakdan zatı4,5 gunde halledilecek kıvamda bir oyuncağa benziyordu.daha sonra daha ıyı bir sete bakarım..nagiş bende senin gibı yapıyorum donuşumlu olarak kaldırıyorum oyucakları,sonra çıkarıncahazine bulmuş gibi seviniyor mert ..

mert uyudu.sabahdan 3 makıne çamaşır astım evi supurdum,oyurduğumuz oda dışında şimdi orayı halledeceğim.dunden de yemeğim var.pek raghatım bu oğleden sonra:))birde duş aldım mı tamamdır..ha birde mertin dunden kalan 3 parmağının tırnağını keseceğim uyurken.uyanıkken kestırmıyor hala:KK35:

Son düzenleme:
slm kızlar kayınvalidemer dün geecekti bu gün geliyorarr evi hallettim zaten dibim köşem temizdii bi ortalık süpürüldü o kadar şimdi yemek yapıcam okadan uzun süre gelemem kızar öpüyorum hepinizi ve bu arada başım dönüyor sanırım çamaşır suyunu fazla kaçırdımm:KK43:(

X