bak şimdi cnm ben diğer kasım anneleri gurubunda vardım gayette aktiftim işe başlayınca o dönem düzenimi oturtana kadar girdim ama seyrek girdim buna rağmen silmişler beni bozuldum tabi biraz hiç haberde vermediler ama işin garibi halen bütün kızlar faceimde ekli bende ordan olan herkesi silecektim sırf ayıp olur diye silemiyorum ama bir çoğuyla merhabam bile yok uzun lafın kısası ben silinmesi taraftarıyım yazmıyosa paylaşımda bulunmuyosa fotolara yorumu yoksa silinmeli hem fikiriz yani
derya bir sen eksiksin ikna et kocişini be ya
çokk dertliyim çokk dün gittik grştük klasik dizaynlı bir kreş ama hoca süperdi eşimin içine yattı gibi toplamda 550+150 tl bir kereye mahsus kırtasiye masrafı
bugün biryere gittim bayıldım bayıldım havuzda yüzüyodu bebeler :) ama sıkı dur fiyat 690+servis eşimde diyoki ben o paraya eve yatılı birini bulayım sende keyfine bak
anlayacağın cnm 550nin altında yok olanlarda döküntü aslında ben azıcık dini eğitim veren süreleri öğreten falan bir yer olsun ama hiçbir şahıs kurum vs bağlantısı olmasın diyorum bakalım bulabilecekmiyim
cnm ben tereyağında kızartıp veriyorum bazende beyazını tam pişirip sarısına ekmek banıyoruz :))
mine çocuğu allerji yaptırcan hepsini bitiriyomu merak ettim
slm kızlar şimdi hotmailden baktım bizim grup almış başını gitmiş mineninde dediği gibi deryasızda tadı olmaz ama neyse
bizim laptobun hard diski bozuk bir yapılsın sahalara hızlı dönücem meral temalı foto fikrine bayıldım cnm süper olur
bircan yemeyen kzımızın kg durumu bence süper kendini helak etme
1-2de tanımadığım var onlar kim meral kkdan nickleri neler bilgilendirsene beni
afiyet bal şeker olsun:))
deme canım eğlenmiş oluruz fotolarla hemde miniklerin her halını goruruz.)
deryanın kulaklarını çınlattık,hatta ne yapabiliriz diye duşunuyoruz o da gelebilse keşke..
elif var boncukx muş niki diğerlerini
ben de tanımıyorum canım onların kk ile bağlantıları yok.kk dıye yazınca o ne diye soranlar bile oldu.onlar bağımsızlar:))
merhabalar kızlar. naber:?
ben o face olayından hiç anlamıyorum ya. kim kimi silmiş. kime kime davetiye göndermiş ?:26:
zaten canım çok sıkkın. denizim çok hasta( 2 gündür düşüremiyoruz ateşini. antibiyotik başladık bu sabah. onuda kustu (
çok geçmiş olsun canım ya neyi denizin?
bak şimdi cnm ben diğer kasım anneleri gurubunda vardım gayette aktiftim işe başlayınca o dönem düzenimi oturtana kadar girdim ama seyrek girdim buna rağmen silmişler beni bozuldum tabi biraz hiç haberde vermediler ama işin garibi halen bütün kızlar faceimde ekli bende ordan olan herkesi silecektim sırf ayıp olur diye silemiyorum ama bir çoğuyla merhabam bile yok uzun lafın kısası ben silinmesi taraftarıyım yazmıyosa paylaşımda bulunmuyosa fotolara yorumu yoksa silinmeli hem fikiriz yani
derya bir sen eksiksin ikna et kocişini be ya
yavrum seni silermıyız hiç,kendimi zsilerım seni silmem yavvheeee sakın beni silme çünkü evdeki laptop bozuk harddisk alınacak haber vereyim kızlara slm söyle dönüşüm muhteşem olacak
canım bilmiyorum ki. kuru bir öksürükle başladı. sonra derken ateş. geçen gece yanıyodu oğlum 39 derecelerde hep. sabah dr götürdük. ne tahlil yaptılar ne bişey. yazdı antibiyotiği. veriyorum bende. çok korktum çünkü. hiç böyle uzun süreli ateşi olmamıştı...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?ben iyiyim çok şükür..dün annemi çağırdım dedim ya annem geldi daha sonrada eşim geldi biraz oturduk bişeyler yedik annem hadi bizim oraya gidelim dedii gittik orda oturduk biraz eşim akşam fiziğe gidecekti siz burda durun akşam geçerken alayım dedi bende tamam dedim erkek kardeşimde çalıştığı için çağanı çok özlemişti oda ben gelene kadar gitmeyin dedi tamam dedim anammm akşam 6,30 dabi kar yağmaya başladı felaket bi şekilde eşim annemlere zor gelmiş yollar felaket araba kaymış sürekli bizde eve gelemedik annemlerde kaldık çok güzel geçti ama akşam çağanı uyutunca babamı evde bıraktık eşim,ben,annem,erkek kardeşim dışarı çıktık kartopu oynadık çocuklar gibi eğlendik gezdik karın altında gece 1 de eve girdik muhteşemdi yaa içim kıpır kıpırdı..bugünde öğlen çağanın uyku saatinde eve geldik daha geç saate kalırsak yollar donar dedim ama 12 de bile yollar kötüydü yaz gelsin artık yaa
yavrum seni silermıyız hiç,kendimi zsilerım seni silmem yavv
geçmiş olsun denize.geçen hafta mertde hastaydı ateşı olmadığı halde antıbiyotık yazdı dr ya,ben anlamıyorum bunlar hem antıbiyotığı gereksız kullanmayın dıyorlar,hemde bol keseden yazıyorlar.ben de içircektım oksuruğu çok olunca ama bizimki içmedi...
kızlar birsey duydum antıbiyotığe başalyınca yarıda kesmemek 5 gunu tamamlamak gerekıyormuş.yarıda kesince mikroplar daha da guçlenıyorlarmış,bir sonrakı hastalıkda o antıbıyotık işe yaramıyormuş.siz biliyorsunuzdr belki,ben yeni oğrendimbirde domuz gribi yeniden hortlamış,ama antıbıyotıkle tedavi edilebiliyormuş..
canım bilmiyorum ki. kuru bir öksürükle başladı. sonra derken ateş. geçen gece yanıyodu oğlum 39 derecelerde hep. sabah dr götürdük. ne tahlil yaptılar ne bişey. yazdı antibiyotiği. veriyorum bende. çok korktum çünkü. hiç böyle uzun süreli ateşi olmamıştı...
nagiş eymeni kreşe mi gönderiyosun. niye canım ya?
bende istiyorum sırf sosyalleşsin diye ama kreşe giden çocuklar hep hastaymış. ben de deniz hastalanınca elim ayağım birbirne dolanıyo. ben de eşimde geşçen gece hiç uyumadık başında nöbet tuttuk desem yeridir. çok korkuyorum ya ateşten, hastalıktan...
darksea çok geçmiş olsun cnm çocuklar hastalanınca bizde itiyoruz eymende dün gece 4 te bir başladı öksürmeye 5e kadar balgamı söktüremiyo daha yeni atlatmıştı çok kızdım çok eşşek sıpası gram üstünü örtmediği gibi gecenin bir yarısı çoraplarını çıkarıp elime tutuşturuyo :)
vazgeçtim cnm kreş işinden çok pahalı çok 3 yaşına gelince gider biraz argo konuşmaya başlamıştı evden uzaklaştıralım dedik sebebide buydu
meral kız bu oyuncaklar nesliye göre erkekler nasıl oynasın bebemmm
bu arada kv migren başlangıcı teşhisi kondu vay benim halime nasıl bakıcak oğluma ağrısı tuttu mu bu yaştan sonra ne zor kadının hali üzüldüm ya
evet canım kreşler çok pahalııı... ama napalım çocuklarımız için ordan burdan kısıp en iyisine göndermeye çalışacağız. ben nisan gibi evi taşıyacağım, şöyle kreşe yakın bir ev bulursam ne güzel olur.
sonra ekim-kasım gibi yine bakıcıyla devam ederim heralde. kışın göndermem gibi kreşe :26:
kv geçmiş olsun canım ya... kv eymene bakamicak gibi olursa kreş işini erkene alabilirsin gibi
selam kızlar nasılsınız adetim 5gün gecikmişti evde test yaptım az önce veee ikinci çizgi silik çıktıııı sanırım hamileyimmmmmmmm
selam kızlar nasılsınız adetim 5gün gecikmişti evde test yaptım az önce veee ikinci çizgi silik çıktıııı sanırım hamileyimmmmmmmm