abimin feysine kaçak girdim baktım çıkmamış yorumar falan gözükmüyor sevindim bunaaaa:)))
:)))alemsin valla.abının şifresini de mı biliyon...
ben yemeği yapayım,goruşuruz..neslı uyuyor mu??
benim telimi son rakamını değiştrmiş:))okadan zeki ben ne yapim
slm deryacım.mert de erkenci bugun çağan kadr olmasada..
nagihannn ne yaptınız kreş işini?meraktayım..
kızlar bugun ilk defa mert mormal kahvaltı yaptı.aslında yıne ona hazırlamıştım bulamacını,yarısını yedi.sonra krep yaptım onlardan birini yedi guzelmiş diye diye.
yumurtayı nasıl veriyorsunuz.tavada mı,rafadan mı?birde hepsini bitiriyorlar mı sizin kuzular yumurtanın...
çok ıyımış ya aferim neslıye.bende hergun 1 tane bulamacına koyuyordum yıoyordu.şimdi ayrı vericem ya yermı diye terreddutlerim var.bakalım yaşayıp goreceğiz:))
çokk dertliyim çokk dün gittik grştük klasik dizaynlı bir kreş ama hoca süperdi eşimin içine yattı gibi toplamda 550+150 tl bir kereye mahsus kırtasiye masrafı
bugün biryere gittim bayıldım bayıldım havuzda yüzüyodu bebeler :) ama sıkı dur fiyat 690+servis eşimde diyoki ben o paraya eve yatılı birini bulayım sende keyfine bak
anlayacağın cnm 550nin altında yok olanlarda döküntü aslında ben azıcık dini eğitim veren süreleri öğreten falan bir yer olsun ama hiçbir şahıs kurum vs bağlantısı olmasın diyorum bakalım bulabilecekmiyim
cnm ben tereyağında kızartıp veriyorum bazende beyazını tam pişirip sarısına ekmek banıyoruz :))
mine çocuğu allerji yaptırcan hepsini bitiriyomu merak ettim
çokk dertliyim çokk dün gittik grştük klasik dizaynlı bir kreş ama hoca süperdi eşimin içine yattı gibi toplamda 550+150 tl bir kereye mahsus kırtasiye masrafı
bugün biryere gittim bayıldım bayıldım havuzda yüzüyodu bebeler :) ama sıkı dur fiyat 690+servis eşimde diyoki ben o paraya eve yatılı birini bulayım sende keyfine bak
anlayacağın cnm 550nin altında yok olanlarda döküntü aslında ben azıcık dini eğitim veren süreleri öğreten falan bir yer olsun ama hiçbir şahıs kurum vs bağlantısı olmasın diyorum bakalım bulabilecekmiyim
cnm ben tereyağında kızartıp veriyorum bazende beyazını tam pişirip sarısına ekmek banıyoruz :))
mine çocuğu allerji yaptırcan hepsini bitiriyomu merak ettim
nesli 2 de uyur 45 dakka 1 ssat uyusa yeter erken yatırmaya çalışıyorumm yaa iki gün önce saat 9 da annecim uykum geldi dedi kucağıma kafasını koyduğu gibi uyuduu gece 3 te kalkıp süt içti geri uyudu:1 uyku olayıda ilk defa bi ilki yaşattı banaa canım kızımm
zor iş deme en kıymetlımızı emanet edeceğiz.bir suru teferruata dıkkat etmek gerk..pahalı valla en kirası gibiiçine sınen bir yer bulursun inş..
bu sıpaların sağı solu bellı olmuyor.oh uyku duzeni oturdu rahatım derken araya hastalık birsey giriyor hersey tepe taklak,sil baştan..
erkan kalktık.12 gibi anne uyut beni dedi.goturdum salladım yarım saat yok uyumuyor kalkcam diye tutturdu.kasmıyacağım bugun oğlen uyumaması işime de gelir aslında 8.30 da uyur kalır bende rahat rahat dizi seyrederim malum hurrem gunu bugun:)))
slm deryacım.mert de erkenci bugun çağan kadr olmasada..
nagihannn ne yaptınız kreş işini?meraktayım..
kızlar bugun ilk defa mert mormal kahvaltı yaptı.aslında yıne ona hazırlamıştım bulamacını,yarısını yedi.sonra krep yaptım onlardan birini yedi guzelmiş diye diye.
yumurtayı nasıl veriyorsunuz.tavada mı,rafadan mı?birde hepsini bitiriyorlar mı sizin kuzular yumurtanın...
kıymetli ki ne kıymetli öğretim grvlisi kadın diyoki nagihan hnm sizi çok tedirgin gördüm :)) ağlıcaktım aynı şeyi 3.ye yaşıyorum önce bakıcı sonra babanne şimdide kreş ve siz hiç tanımadığım bilmediğim insanlarsınız nasıl güveneyim bu psikoloji bitiriyo beni dedim akşama kadar evi kaç kez arıyorum bilmiyorum ama siz o kadar arayıp sorduğumda rahatsız olursunuz ev gibi olur mu dedim ahh meral ahh gözümün içinde yaşı kaybettim ama azıcık daha büyüsün ya ordaki çocuklar çok mutlu keyifli ama bizim çocukların akranları çok savunmasızlar minnacıklar
afiyet bal şeker olsun:))canım çağan yumurtayı ne rafadan yiyor nede normal haşlanmış sadece tavada pişmiş yumurtayı yiyor..maşallah bayağı yiyor çağan ..
slm kızlar şimdi hotmailden baktım bizim grup almış başını gitmiş mineninde dediği gibi deryasızda tadı olmaz ama neyse
bizim laptobun hard diski bozuk bir yapılsın sahalara hızlı dönücem meral temalı foto fikrine bayıldım cnm süper olur
bircan yemeyen kzımızın kg durumu bence süper kendini helak etme
1-2de tanımadığım var onlar kim meral kkdan nickleri neler bilgilendirsene beni
nagişim yıne ıyı dayanmışın canım ben ağlardım herhalde.haklısın çok savunmasız minikler işte 3 yaş daha uygun dıyorlar da bazen şartlar erkenden gondermeyı gerektırebiliyor.tek sorun kufur oğrenmesi falansa çok da kafaya takma bence.babaanne 3 yaşa kadr baksın.kreştede diğer çocuklardan duyup neler neler oğrenecek kım bilir.oyle aileler varkı çocuğa kufur oğretıp gurur duyuyor o soyleyınce.gittiği kreştede boyle çocuklar olacaktır elbette.
eymen soyledığınde çok tepkı vermeyın,ayıp,soyleme falan da demeyın.tepkı vermezseniz bence o da soylemez
afiyet bal şeker olsun:))
deme canım eğlenmiş oluruz fotolarla hemde miniklerin her halını goruruz.)
deryanın kulaklarını çınlattık,hatta ne yapabiliriz diye duşunuyoruz o da gelebilse keşke..
elif var boncukx muş niki diğerlerini
ben de tanımıyorum canım onların kk ile bağlantıları yok.kk dıye yazınca o ne diye soranlar bile oldu.onlar bağımsızlar:))
elifi biliyorum ama bağımsız olanlara pek sıcak bakmıyorum açıkçası ee moderatör davet göndermeden gruba gelemezlerki nasıl gelebilmişler anlamadım :44:
ama var ya grup 45 kışı aktıf yazan lar 10 kışıdır herhalde biraz daha otursun kım var kım yok gorelım aktıf olmayanlar çıkarmayı onereceğim.biz yazalım,millet okusun olmuyor.sen ne dersin nagiş..