ya mine nerelerde kocasının hasretinden netede girmez oldu
şaka bir yana merak ettim iyidir inş
serapta gelmiyo
giremiyorum pek canım ya eşim çarşam ba geliyoo annem çarşamba yada perşembe gidiyo hafta sonu kayınvaidemler geliyo 1 2 hafta kalıcaklarr ben daha uzun süre giremem buralaraaa bu gün temizlik yaptım dip köşe o kadar yorgunum kiii:44::44::44:ve her bakımdannn hiiiçç iyi diilmhepiniizi ve kuzuları öpüyorumm
canım eşin gelsin toparlarsın kendini ne güzel mis gibi yapışsın evini
tmm canlarım bende kaçtım yarın grşürüz akşama kreşle grşeyim yazarım sonuçlarınıöpün çocukları kokulu kokulu
kızlarrr tansiyonum düştü sanırım daha toparlayamadım kendimii..
eşimde bugün o kadar yoğunki evde kalamadı yan komşuya gitti tekrar çağanda babasıyla gitti..
minecim sende bayağı yoğunsun hadi bakalım hayırlısı olsun sen gitmedin bayağıdır onlar geliyorlar baksana hayırlısı olsun sıkma canını ..müsait oldukça gel ama özletme kendini
gitmeyede hiç niyetim yokk..
sanada geçmiş olsun canımmmm ....
gelmeleri hiç sorun diil canım gelen gelsin kapımız herkese açıkk
günaydın hanımlar nabersiniz?kimseler uğramamış ilk ben yazayım barii.biz sabah erken uyandık bugün çağan sağolsun sabah 6.30 da uyandı eşimde 8 gibi uyandı şu rapor parasını halletmek için sgkya gitmesi gerekiyordu oraya gitti ordanda fizik için gidecek bende annemi aradım kahvaltıya çağırdım biraz hastaymış bilmiyorum gelirmi..
slm deryacım.mert de erkenci bugun çağan kadr olmasada..
nagihannn ne yaptınız kreş işini?meraktayım..
kızlar bugun ilk defa mert mormal kahvaltı yaptı.aslında yıne ona hazırlamıştım bulamacını,yarısını yedi.sonra krep yaptım onlardan birini yedi guzelmiş diye diye.
yumurtayı nasıl veriyorsunuz.tavada mı,rafadan mı?birde hepsini bitiriyorlar mı sizin kuzular yumurtanın...
meral rafadan ve tavadaa veriyorumm her gün veriyorumm ama iki tanee yediriyorummçok biliom amaa içim rahat çok haşanmış yemdi şimdiye kadarrr normal kahvaltı yapıyor nesi iki yumurtay yedikten sonra bi parca recel labne beynirii nutella fındık ezmesii kahvaltıda ne varsa yanii ona özel bişi yokk:))
meral rafadan ve tavadaa veriyorumm her gün veriyorumm ama iki tanee yediriyorummçok biliom amaa içim rahat çok haşanmış yemdi şimdiye kadarrr normal kahvaltı yapıyor nesi iki yumurtay yedikten sonra bi parca recel labne beynirii nutella fındık ezmesii kahvaltıda ne varsa yanii ona özel bişi yokk:))
çok ıyımış ya aferim neslıye.bende hergun 1 tane bulamacına koyuyordum yıoyordu.şimdi ayrı vericem ya yermı diye terreddutlerim var.bakalım yaşayıp goreceğiz:))
mertde oyle çok sut içimıyor zatı yoğur ve peynır en ıyısı.pekı bu kahvaltının yanında ne içiriyorsun?
yer inşaalah canım neslide azar azar yiyerek bu hale geldii ya ben facede yazıom ama burasının tadı ayrı orada bütün gönderierimi listemdeki arkadaslarda görüyor tereddütteyimm:)))
listedekıler goruyorlar mı??kapalı grup ya ben gormuyorlar dıye biliyorumm..hımmm bir araştırayımmm
bilmiyorumki inş görmüyyolardırrr sen arastır ben anlamadımm