2009 Kasm Anneleri

sağol canım bizde aynı hastalıkla uğraşıyoruz geçmiş olsun canım sizede tabi zorlanıyosundur ikisiyle bide annenlere gidiyormuşsun oda zor geliyordur sana ..

slm kızlarr nasılsınızz biz iyiyiz şükür nesli babasıyla kaylunun tiyatrosu varmış oraya gittiler eşimin arkadaları ile bilrikte bende sessizliğin keyfini çıkarıyorummm

ohh rahata bak yaa bizde dün arkadaslara gitmiştik orda kaldık akşam çağanı her zamanki uyku saatinde uyuttum ama gece yanıma geldi babasıda çağanda çok deli yatıyo ben hiç uyuyamadım zaten gece oturduk sohbet muhabbet derken geç yatmıştık bide çağan uyanınca hiç uyuyamadım öğlen 1 de eve geldik çağan hemen uyudu eşimde bende bi yattık saat 3.30 da kalktık çağanda 4 te kalktı bakalım kaçta yatacak bugün eşim yok şimdi evde ablasını istemeye geliyorlarmış ona gitti biz davetli değiliz tabi oğlumla evdeyiz bizde bende hemen açtım size bakayım dedim ama kimse yok yaa tabi pazar bugünn

amaan boşver canım. hiç gitme daha iyi kaynanangile...
ben izindeyken denizde geç yatmaya alıştı. ayy çok fena ya. 12 den önce uyumuyo. alışır yine inş düzenli uyumaya. yoksa ben işe zombi gibi gelecem hep

herkese günaydın ve iyi haftalar dileriimmm..

canım etrafta soracak doktor mu var hemencecik antibiyotik yaz yolla yapıyorlar.. çocuğun içi dışı bal zencefil oldu bu kış 2 litre balı bitirmek üzereyiz dahada veririz gibime geliyo :) kullanmayacağım şimdilik öksürük baya azaldı ama öksürük artarsa ki inş. artmaz şurupu hemen araştırdım doktora sormadan kullanma konusunda söz veremem bitkiselmiş azcık ucundan denerim valla :))

hiçte iğrenç değilsin insan çocuğunun hiç birşeyinden tiskinmiyor ben eskiden başkası çocuğunun altını değiştirirken bile içim fena olurdu

vallahi öyle bende tiskinmiyorum yerim onun heryerini bazen uyurken poposunu burnuma dayıyo çişi bile mis gibi kokuyor yawrumun özledim bak yaa :2:

slm kızlarr nasılsınızz biz iyiyiz şükür nesli babasıyla kaylunun tiyatrosu varmış oraya gittiler eşimin arkadaları ile bilrikte bende sessizliğin keyfini çıkarıyorummm

canım hemen anlat nesli orda ne yapmış? ne tepki vermiş nasılmış? ben kaç haftadır götürmek istiyorum eşim oğuz durmaz bakmaz diyor.. burda kültür merkezlerinin çok güzel etkinlikleri oluyor hemde bileti 2 lira meralciğim sayesinde haberdar olmuştum ama henüz gitmek nasip olmadı bi anlatıversen yawru neler yapmış merak ettim..

günaydın arkadaşlar...
ben işe başladım (( izin ne iyiydi ya..

hayırlı işleeer bol güneşler dilerim canım :)) izin mi? oda ne yaaa aaa aaa... sabancı amcam(keşke gerçekten amcam olaydı be) ne demiş çalışmak çalışmak çalışmak...

bu arada iki gündür sebebini bilmediğim bir sinir peşimi bırakmıyor depresyona girdim galiba.. herşeyi düşünmekten organize etmekten yetiştirmeye çalışmaktan bıktım.. çıldırma aşamasındayım uykum geldi ooh hemen yatayım dediğim anda bile oğuza su koy, yatağına damla damlat, tezgahın üstünü topla dişini fırçala, ortalıktaki oyuncakları topla oğuzun ve benim giyileceklerimi hazırla.. erkekler ne rahat ya tamam yardım ediyo ama mesela evi o süpürüyo ben siliyorum ütüden anlamaz(yada numara yapıyodur anlamıyorum diye bilemiyorum) yemek işine canı isterse karışır oooh ne ala memleket ya on dönüm bostan yan gel yat osman hepimizin Allah yardımcısı olsun..

canım aynı durum bende de var. hele şu izin dönemindee iyice işler arttı. sabah kalk. ev işleri çokk vefasııız. alçak ev işleri :)) bitmiyo bitmiyo. başımı yastığa koyana kadar hep bir hareket içindeyim bende...
sanırım bu durumu kabullenmek lazım. yoksa katlanılmaz hal alıyor bazen

ahh canım bende tiyartoya gittiler diye aramadım eşim tam 3 saat dışardalrdı eşim arkadaşları ile buluşmuş bakmış arkadaşının çocuğunun burnu akıyomuşşş girersek içeri yan yana oturcakz demiş bide elden ele bişie yicekler mutlaka demişki nesli durmaz iş yerine gidelim ordaki hayvanları sevdirelim demiş köpek tavukk birüsürü hayvann sevmişler...tiyatro olayı fos çıktı yani anlatacak bişi yokk
işyerinde daha çok eğlenmiş ama eve geldiğinde tam 1 saat hiç susmadan ağlada eşimin arkadaşının çocuğu içinnn sizde de bu sorunn varmııı ayrılmak istememe çok şükür artık annemede babanesigile babasına ve ebnim peşime ağlamıyooo hatta anne sen yarın okula gitt ben ağlamıcam ben kocaaaaaman aba oldumm dedi eşimle baya güldükk ama dün baya ağladı çocuk içinn baba ben yiğiti isitiom yiğiti istiom diye ağlayıp durduuu

iyi tatlım sen nasılsın?

10:30 uyandık kızımlaa (( uyuya kalmışızz artık öğle uykusu yok bu gün öyle gözüküyorr şimdi kahvaltı yaptırdım elinede yarım tost yaptım bu ralar hoşuna gidiyo içine kaşarda koyuyorumm yiyoo en aznından kemiriyooo bendaha kahvaltı yapmadım bendeşimdi k flex yicem:)))kızlar aranızde benim gibi süt seven insan varmııı içim gidiyo süt görünceee ya o dereceee yanii

önceden çok severdim bende. yurttayken yegane kurtarıcımdı. :)) şimdi bıktımmı ne :26:

slm serapppp aynı durum bende de ara ara oluyo cnm ya gün 48 saat olsa bize yine yetmez
hoşgeldin darksea deniz nasıl sen nasılsın
mine bu kocalar hep bir kolayını buluyo tiyatro yerine iş yerine götürmek iyi fikir
bizde haftasonu güzeldi oğlumla bol bol vakit geçirdim öptüm sardım çok üç kağıtçı ya bişey yaptırmak istesin yada ben ona kızayım Allahh başlıyo hemen annecim,aşkım,bitanem,canım annem diyip peşinede yaptıracağı şeyi ekliyo dayan dayanabilirsen
akşam evde hiç sebze kalmamış bende 1soğan doğradım bozulmak üzere olan 3 minik domates 1 havuç ve bir kabağı kavurup pişirdim ocaktan indirmeden süt ilave ettim afiyetle yedi kötüydü ama be bu akşamada balık istedi mahallede pazarda yok netten sipariş mi versem ne

mine neslinin konuşma süreci nasıldı?
deniz şimdi anne,bab,dede,pepe,bebe,gel,al.... gibi basit şeyleri söylemeye başladı... bundan sonra ne olacak acaba

iyiyim canım. işe başladım. deniz sabah bi uyandı beni giyinmiş şekilde görünce dudak büküldü hemen. gel diyo yatağı gösteriyo ban. çok zor oldu kuzumdan ayrılmak bugün...

ayy maşallah. çok fena bu çocuklar ya. işlerini yaptırmak için denemedikleri şey yok.. denizinde favori yemeği yeşil mercimek oldu :)))

mine neslinin konuşma süreci nasıldı?
deniz şimdi anne,bab,dede,pepe,bebe,gel,al.... gibi basit şeyleri söylemeye başladı... bundan sonra ne olacak acaba

istedeği şeyi anlatıyo canım arada zorlandğı kelimeler oluyo tabii onuda birlikte düzeltiyoruzz tekrar ediyoruzzz

denizi merk etme o bir konuşcak pir konuşcak ne kadar üstüne düşersen o kadar soğuk davranır yatağa girdiğinizde bişiler anlat onaa tekrarlattır ... kaynımın oğlundan bahsetmiştim gel bile diyemiyoduu aradan iki hafta geçtii gittikk allahm maşşah al bunu neslinin oyuncağına tak dedi şok oldum tabi herkes şokk sonra zaten açıldı gittii birden yani şuan nesliden daha akıcı daha tane tane konuşuyorrr aralarında 25 gün falan varr o büyükk

evet canım. benim için bunlar bile mucize. 2 hafta öncesine kadar anneden başka birşey demiyodu çünkü :))

evet yaa yeşil mercimek süper nesli afiyetle yedii ben bile çok sevdimm bide siz köfte ypıodunuz ya eymen seviyo demiştinn ekişili köftemiydi neydii bize tarif ver kızımla bugün yapayımmm

evet yaa yeşil mercimek süper nesli afiyetle yedii ben bile çok sevdimm bide siz köfte ypıodunuz ya eymen seviyo demiştinn ekişili köftemiydi neydii bize tarif ver kızımla bugün yapayımmm

ekşili köfte gibi yapılıyo ama ben azıcık un kavurup salça ve su karışımına bırakıyorum köfteleri öyle seviyorum ölçümde yok kıyma +yumurta+baharat+pirinç+çok çok az ekmek+karabiber+kimyon karıştırıyorum ufak toplar yapıyorum o topları hafif unlanmış tepsiye atıyorum sonra köftelerin hepsi unlanıncaya kadar çalkalıyorum aynen böyle

evet canım. benim için bunlar bile mucize. 2 hafta öncesine kadar anneden başka birşey demiyodu çünkü :))

demek yavaş yavaş açılcak merak etme senn canımm algısı iyiysee herşey tamam olur hatta sana bişi dicem bir gün gelicek deniz biraz sus oğlum diye kulaklarını kapatcannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…