- 22 Temmuz 2009
- 2.007
- 5
sağol cnm rahatladı çok şükür kakada şöyle çıkmadı cnm normal kak tahlili istemiş bizden dengesiz dr aslında parazit istemesi gerekirmiş onda çıkarmış kurt ama gece yattıktan sonra kaşınması kurt işaretiymiş çünkü gece yumurtlamaya çıkarlarmış ayy çok iğrenç bir muhabbet amahay allah geçmiş olsun canım ya neyse ilaçlar iyi gelmiş kaşıntı geçmiş.neden oluyormuş acaba bir bilgin var mı??
birde tahlılde çıkmazmıydı kurt olsa dıye aklıma takıldı...
3 oğun yenıyor.oğlenle,akşam arasında meyve,çerez atıştırıyor.akşamdan sonra yıne çerez,kestane yıyor.akşam yemeğini erken yemişse yada az yemişse muhalebi veriyorum ,muhalebi dediğim sute 3 kaşık kadar konmulş hipp organik tahıllı gayet sıvı kıvamda...
kızlar ya mert hiç oyle pudıng,sutlaç gibi şeyler yemiyor.dun sutlu irmik yaptım kendimize merte yediremedim..acıkınca kabak çekırdeği,leblebi,fıstık vs istiyor.buh-gunlerde kabak çekirdeğine fena taktı.patlamış darınında kabukkısmı boğazıns takılırmı diye teretdutlerim var ondan hiç vermedim.
son bayramdan sonra çikolatayla tanıştı.bir aydırda ara ara veriyordum ama geçen hafta uyanır uyanmaz istemeye başladı,veriyorum bir daha bir daha diye istiyor doymuyordu.şimdi 3 gundur vermiyorum istediğinde oyalıyorum,başka şeylerle kandırıyorum.hiç yemesin demıyorum arada yesin hergunde bir miktar verebilirdim ama mert ipin ucunu kaçırdı malesef o yuzden artık yasakkk...
muhallebi bizimkide yemez cnm tatlı şeyleri hiç sevmiyr tiremisu yaptım önceki gün kekle kesinlikle yemek istemedi ikindide yesinistedim malesef teyzesi ağzına çaktırmadan 1 lokma muhalebi deydirdi iyi geldi döndü istedi çokta önyargılı aslında denese belki çok sevicek