nurann canım sana ozel kastı birsey yaptığımızı duşunursen çok uzulurum.bende seni çok seviyorum ve eskısı gibi sık giremediğüinden dolayı ozluyorum.
inan hepimizin sorularının atlandığı zamanlar oluyor.o an onlıne olmunmuyor onlıne olanlar kendi arasında konuşuyor falan,gozden kaçabiliyor..benimde başıma geldii...
paylaşım yapmadan kendi derdini yazıp gidenler konusunda haklısın,ne yapalım herkesin kendi seçimi...
şimdi kızmışsın ama sende gelmezsen artık bu topik,topiklıkten çıkacak yakında
iyi akşamlar kızlar
pek giremiyoum deniziçişe alıştırmaya çalışıyorum pazartesiden beri 1 ay denicem olmadı yaza bırakıcam eşimde izne çıkıyor önümüzdeki haftada pek bakamam hasta olan kuzucuklara çok geçmiş olsun
mine nesli öğren dimi çişi bana takik ver arkadaşım
arkadaşım arada söylüyor normalde ebn hep götürüyorum oyuncağını bebeğini arabsını tek tek çiş yapama bahanesiyle çişe götürüyodum nesliye gelem diyodum bzi gitcez diyodum hayır ben yapcam diye benle oyuncaktan önce koşuyodu vc yee sende bu taktiği uygula
düdük al çiş geldi diye çala çala git peişnden gelir,,
altına çiş yapsa bile mutlaka vc ye götür oturt oraya da bi kaç damla yapar
sonra azcık kaçırma yapmaya başlarr gerisi vc ye saklar yine götür pes etme bırak 20 kere yapp sın 1 saatte bid e bol boliç çamaşırı ve deterjan stoklaa mutlaka ihtiyacın olucakk
inat ederse küss onaaa ben küstüm tuvalete gidicemçiş yapcam de onun en sevdği oyuncakla seni kırmıcaktr oda gelicektir
ellerini yıkamasına iizn verr tuvalt kağıdıyla oynamsına iizn ver tabi belli sınırlala
vee en önemlsi direk klozete yada vc ye yaptırr lazımlık kullanmaa
ilk aklıma gelenler bunlarrr oyun haline getir ilk başalrda oynaya zıplaya git çamaşır sepetinin içine koy öyle götür bi süre gelince kendi girmek isticek beni vc ye götür diye falan filan yararıcı ol başlangıçta 15 dakikada bir götür durumunu göre işte biizm şimdi yarım saat 45 dakikayı buluyorr...
gece latını bağlıyorum çünkü uyandımı bidaha uyumayan bi çocuk şimdilk gecelri kaldırmıyorum gündüzleride nadir bağlıyorum yatmadan önce çiş yaptırıp kalkınca vc ye göütüryorum falan filan işteee off çok konuştumm
başta reddeticektir ama oyun oynatarak götür eşinde izne ayrılcakmış destek versin sana bide sakın çiş alıştırmaya başladığında biyere yatılı misafir olarak gitmeyin başka yerde yadırgayıp yapmıyolar çünki
saat başı götürüyorum yapıyor çişini ama götürmessem söylemiyor gitmek istemezse ben gidip yapıcam diyorum o zaman deniz yapıcak diyor gidiyor inatlaşacak ya gece kaldırmayın diyolar selpakın fece sayfasında bende kaldırmıyorum
saat başı götürüyorum yapıyor çişini ama götürmessem söylemiyor gitmek istemezse ben gidip yapıcam diyorum o zaman deniz yapıcak diyor gidiyor inatlaşacak ya gece kaldırmayın diyolar selpakın fece sayfasında bende kaldırmıyorum
zaten inat çocuk bunlarr inatla yapıoz son zamnlarda çişimizi bizde en azından reddetmiyorlarrr
evet reddetmeleriiyi bende klozete yaptırıyorum daha hiç dışarı çıkmadık alıştırmakülodu aldım onu giydiricem dışarda bez bağlamak istemiyorum benimkide bazen çişi yapıyor wcye bi bakıyorum 10 dksonra altına yapmış tam boşaltmıyorlar heralde öğrenecekler inşallah babasıda daha küçük diyo ona kalsa çocuk okula bezle gidecek
evet reddetmeleriiyi bende klozete yaptırıyorum daha hiç dışarı çıkmadık alıştırmakülodu aldım onu giydiricem dışarda bez bağlamak istemiyorum benimkide bazen çişi yapıyor wcye bi bakıyorum 10 dksonra altına yapmış tam boşaltmıyorlar heralde öğrenecekler inşallah babasıda daha küçük diyo ona kalsa çocuk okula bezle gidecek
bende çıkıyorum hadi iyi akşamlar nesliyide öp benim için bilmiş cimcimeben kaçtım canım allaha emanet olunn