2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun.'ağızdan koku geliyorsa kesinlikle antıbıyotık kullanmalısınız' der dr kadir tuğcu..bircancım drunuza soyledinmi koku geldiğini??

mine meral şu tekerlekli sandalye kampanyasına katılalım mı 35 tl hepimiz yarının engellisiyiz 35 tl neye vermiyoruz hemde pro üye oluruz nicklerimizi bile değiştirebiliriz

ben veridğim yeri görmeliyimm o yüzdenn annemlerin orda daha çok ihtiyacı olan insanlar var veeee n,ckimi değiştirmeme gerek yokki eşim saolsun heryerden takip ediyor beniii burdan slm söylüyorum onaaa nereye kime baktıysam biliyorr kk da kaynanalar köşesimi var hep oraya bakıon dioooartık alıştım beni izlemsine adamın doğasında var bu bir insan 30 yılını pc ye vermiş herşeyi bilio

erişte yerine bende acıcık pirinç attım oylede guzel oldu..afiyet olsunn..

hımm tmm terminelin yanında askeriye var muhtemelen orda kalacak anladım belki eşimle ziyaret ederiz

ben yazıın gelimd eöle ziyarete gelinnn barii eşin gelirmikii benimki hayatta gitmez üstünede kızarrr ne işin var diyeeseninki iyimiş benimki son yaşadığım sanal alem deki devresinin karısından sonraa çok karşı çıkıyoo

oda bir fikir tabi bak pro üye olursam havamdan geçemezsin haaa

eşimin netle işi sadece gazetelere bakmakla sınırlı; ne mail adresi var ne de face.benimkilerdende bir haber.kk dan ise hiiçç haberi yok.bir sıteye gırdığımı mertin akranı olan bebeklerin anneleriyle konuştuğumu biliyor ama o kadrr.çokda şeffaf olmayın kızlar,sizinde özalınız olsun,herseyı bilmek zorunda değiller ya..

yani mine zorla söyletcen haaa kız adamı görüpte ne edeyim nesliye ufak bir hediye göndermek geldi aklıma içine ettin yaneeeeee daha aklımdan geçti sadece eşimin fikrini bile almadım oda sanırım sen gelme ben götürürm falan derdi galiba yada kızardı sadece hayal ettim görünce mutlu olur neslimde anasıda diye aaaa

şefaflıkla alakası yok adam başka bişi ben bukadar olduğunu bilmiyordum evlenmeden öncee amann baksın sankim napıyommm bitek burda dertleşiom konuşuyom rahtlıyom ne kadar bakars abaksınn bide diyoki ben bi bayan ismiyle girsem tanışşam kaynassam telinizi alsam verirsiniz o kadar güvenionuz birbrinizee adama çok ters geliyo böyle şeylerr niyeysee

daha o kadar çağdaş diilz hayatımm du bi tanışakk hemen püskürtme adamlarıı koşullandırma ince düşmen bile yeter canımcım gerçekten hediyeye almış gibi oldum saolasınn

daha o kadar çağdaş diilz hayatımm du bi tanışakk hemen püskürtme adamlarıı koşullandırma ince düşmen bile yeter canımcım gerçekten hediyeye almış gibi oldum saolasınn

ama yazın geliyimmm çok güzel olcak gezerizde inşşalahh bu arada eşim müze kartı çıkarttırmış bize ilk bahardan başlıcaz gezmeye diyo habeirn olsunn dedii

işte benimkinede ters geliyor ben de o yuzden muhatap olmuyorum bu konularla.eşimin bir muşterisinı karısı nette tanıştığı birine kaçmış falan.gazetelerdedede bır suru olayları gordukçe delleniyor.insanlar nasıl guvenirler tanımadıkları birinr falan filan dıyor..amannn etrafta o kadr çok kotu ornek varkı etkıleniyorlar onlarda haklı...

doğru diyolar haklılarda canım birsürü örnek varr bak mesela benimkide ben kpss ye giricem çalışcam diyorumm oda bana hemen örnek veriyo bak bunun karısıda evlendikten sonra memur oldu kocasından ayrıldı bir sürü örneği var yani o yüzden hiç çalışmamı istemiyorr belki anlaşamamışlardır diyorum tabi canım işine garantiye alıyolar sonra akılları başlarına geliyo diyoo

oda bir fikir tabi bak pro üye olursam havamdan geçemezsin haaa

bende bu pro uye nasıl oluyor dıyordum herhalde bellı bir mesaj sayısına ulaşınca veriliyor dıyordum.ne safmışımmmburdada parayı basan herturlu hakdan yararlanıyor demek...
nagişcim bende boyle sanal toplanan yardımlara güvenemiyorum,en ıyısı gorup,içinin sindiği birine vermek.

çalıştırmamak apayrı bir mevzu.valla ınsan ayrılcak olduktan sonra her turlu ayrılır gozunu karartırda.eşin seni herkeslerden kısakanıyor bence ve bu yuzden çalışmanı istemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…