- 11 Kasım 2009
- 1.182
- 0
tmm cnm yaza kalsın fikrim unuttum gittttiiii
tamam tamamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnm yaza kalsın fikrim unuttum gittttiiii
çalıştırmamak apayrı bir mevzu.valla ınsan ayrılcak olduktan sonra her turlu ayrılır gozunu karartırda.eşin seni herkeslerden kısakanıyor bence ve bu yuzden çalışmanı istemiyor..
bu çocuk gunduzleri az uyuyordu,ıyı oluyor erken yatıyordu gece..şimdi 2 gundur gunduz uyanmak bilmiyor.gideyımde uyandırayım,iki saat mızıldar şimdi offf yaa
doğru diyolar haklılarda canım birsürü örnek varr bak mesela benimkide ben kpss ye giricem çalışcam diyorumm oda bana hemen örnek veriyo bak bunun karısıda evlendikten sonra memur oldu kocasından ayrıldı bir sürü örneği var yani o yüzden hiç çalışmamı istemiyorr belki anlaşamamışlardır diyorum tabi canım işine garantiye alıyolar sonra akılları başlarına geliyo diyoo
bu çocuk gunduzleri az uyuyordu,ıyı oluyor erken yatıyordu gece..şimdi 2 gundur gunduz uyanmak bilmiyor.gideyımde uyandırayım,iki saat mızıldar şimdi offf yaa
neslim şimdi uyandıı hıçkır hıçkır bi hal oldu yavrummm midesi büyüyormuş hıçkırıncaa
işte buna katılmıyorum evlendiğimizde çalışıyodum istifa ettim bütün tazminatımı eşime verdim işe girdim en çok eşim destekledi şuanda maaşım ne kadar nereye ne harcadım söylerim 1 tl dahi olsa asla paranın pulun lafı olmaz 1 kez bile bende çalışıyorum demedim Allah'ta dedirtmesin maaşımı çeker eline veririm çünkü bilirim paramız nereye gidiyo içkimiz yok kumarımız yok çok çok şükür rabbime kadın da adamada yerini bilirse kadın diline hakim olursa ben kazanıyorum ben çalışıyorum havasına girmezse sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama kimisi var cebi para görünce dili uzuyo çelışıyosam sende ev işlerinde yardım edeceksin vs olunca tren raydan çıkar haksızmıyım
hımmm eşim diyoki her zaman sen calışmadan dilin bukadarsa çalısırsan allah yardımcımız olsun diyooosanırım benim değişeceğimi sanıyo değişrmiyim değişmezmiyim bilmem etrafında çok kötü örnekler var o yüzden karşı zatenn bide her gelen dert yakınıyosa aman sakın sakın diyosa buda etkili olur
selam kizlar beni merak eden arkadaslarim var onlari merakta birakmamak icin aciklama yapip cikacagim.... burasi cok seyimizi paylastigimiz bir yerdi samimi arkadasliklarimiz oldu ama su an itibariyle buranin samimiyetine pek inanmiyorum bir soru sordugumda bile benden sonra yazan kisi kale almamis bilmediginden degil cunku cocuklar ile ilgili seyler gelip kendi derdini yazip gitmeler cok fazlalasti burasi bir paylasim alani dert yazip cekip gitme alani degil bence..... ben elimden geldigince iki cocuga ragman birseyler paylasmaya calistim...
ama artik aranizda olamayacagim samimi bulmadigim bu portalda olmayacagim.... merak eden arkadaslariim varsa diye yaziyorum...
bir soru soruyorum benden sonra yazan kisi bile atlamis gormemis diyecegim de degil ki gormus kale almamis.... neyse canim fikrim bu sizlere iyi paylasimlar....
hoscakalin...
selam kizlar beni merak eden arkadaslarim var onlari merakta birakmamak icin aciklama yapip cikacagim.... burasi cok seyimizi paylastigimiz bir yerdi samimi arkadasliklarimiz oldu ama su an itibariyle buranin samimiyetine pek inanmiyorum bir soru sordugumda bile benden sonra yazan kisi kale almamis bilmediginden degil cunku cocuklar ile ilgili seyler gelip kendi derdini yazip gitmeler cok fazlalasti burasi bir paylasim alani dert yazip cekip gitme alani degil bence..... ben elimden geldigince iki cocuga ragman birseyler paylasmaya calistim...
ama artik aranizda olamayacagim samimi bulmadigim bu portalda olmayacagim.... merak eden arkadaslariim varsa diye yaziyorum...
ne oldu cnm ya bilmeden istemeden kırdık mı seni tabiki senin kararın saygı duyarız ama biz senide bıdıklarımızıda seviyoruz ya neden mahrum bırakıyosun ki bizi
bir soru soruyorum benden sonra yazan kisi bile atlamis gormemis diyecegim de degil ki gormus kale almamis.... neyse canim fikrim bu sizlere iyi paylasimlar....
hoscakalin...
Bu tür yazışmalara gerçekden üzülüyorum.Görmemişlerdir sevdiklerinizin hatırına sevmediklerinize katlanın lütfen
editörcümmm duygularıma tercüman olmuşsun tşk ederim
geriye döndüm baktım ben değilmişim çok şükür ama nurancım şöyleki bir sayfa geçince önceki kaynayabiliyo şahsına özel yapılmamış cnm benim hepimize ara sıra oluyo dünde darkseacimm sitem etti hallettik gitti