2009 Kasm Anneleri

deryacım,niye uzerine alınıyorsun canım.seni kasdettığını hiç sanmıyorum nuranın.senin o gunlerde giremediğini o da biliyor..uzme kendini...

deryacım,niye uzerine alınıyorsun canım.seni kasdettığını hiç sanmıyorum nuranın.senin o gunlerde giremediğini o da biliyor..uzme kendini...

canım baktım geçmişe ondan hemen sonra ben yazmışım ve nuranda derdini yazıp çıkan deyince bu aralar en çok yapan benim ama bende sizleri yakın bulduğum için,nete neden giremeyeceğimi açıklamak için yazıyordum derdimi ama aklıma hiç böyle bişey olacağı gelmezdi beni az çok tanıyosunuz ben öyle bi insan değilim cvp yazabilecek konumda olsam zaten yazardım eşim evde olduğu için bide hepimiz hastaydık hastaneydi filan derken yazamıyordum evet okuyordum tek tek sizlerle ilgili yazılanları kaçırmamak için ama tek tek cvp yazmaya fırsatım yok işte en azından eşim işe başlayana kadar

günaydın bayanlar.. kuzular nasıl? cold mixli geceniz nasıl geçti? geçmişi okudum biraz nuran haklı ama aramızda kısıtlı zamanda girenler var bende çoğu zaman 2-3 gün hafta giremediğim oluyor ve bebelerimiz yaşdaş olduğu için ister istemez sanki aynı şeyleri yaşıyorlar diye düşünüp kafamıza takılanları sorunlarımızı paylaşıyoruz kaile alanda olur almayanda hepimiz bir şeylerin çabası içindeyiz.. ben kendi adıma eğer yanlış birşey yaptıysam özürdilerim.. tatsızlıklar olmasın ya elbirliğiyle büyütelim sıpalarımızı.. hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz sonuçta..

canım bende aynı durumu yaşıyordum ve çözüm olarak şöyle yapıyorum hemen anlatayım :) öncelikle oğuzun bir güzel deniz suyuyla burnunu ıslatıyorum 2-3 fıs sıkmaya çalışıyorum tabi hepsini hemen sıktırmıyor oyunla şarkıyla arka arkaya sıkıyorum..5 dk bekleyip banyoya götürüyorum maşallah oğuz çok güzel sümkürüyor (yada çemkiriyor) sümkür hızlı diyorum iki üç kez sümkürdükten sonra burnunu bir güzel temizliyorum.. iğrencim ama elimle çeşmenin altında temizliyorum mendil iyice temizlemiyor gibi geliyor bana elinle burnunu sıkıp çekersen simikleri içerde hiiiç birşey kalmıyor sonrada rahat rahat uyuyor kuzucuk... bunu her akşam yapıyorum..
birde serum fizyolojik yada diğer adıyla izotonik de kullanabilirsin 500 cc gayet uygun içinden şırıngayla çekip burnuna sıkıp içini temizleyebilirsin..

kızlar ben deniz suyunu elime alınca çağan çıldırıyo yaptırmıyor çocuk morarıyo ağlarken bende korkuyorum .bundan önceki gribinde brun spreyi vermişti dr onuda yaptırmadı ama zor nefes alıyo çağanda ..bizde eşimle sıcak suya vixi koyup odasına koyuyoduk

coldimix iz geldi gelir gelmez merakımdan neslinin yakasına bir damla değdirdim çıldırdı anne bidaha lütfen sürme tamam mı diye bağırmalar öğürmeler bi görseydin halin sakın sakın diyo yapma sakın diyoo zaten yeleğinide çıkarttırdı aldı bu pis olmuş kokuyo diyip elime verdiii gülermiisn ağlarmısn kokusu çok keskin harbidenn ne olcak bilmiyorumm artıkk neys ehepiniiz öptüm kociş evde ben kahvaltıyı hazırlıcam nesli kahvaltı yapmadı daha yatak keyfi yapt çok konuşup bizi uyutmasada güzel bir sabahtı biizm içinnn

canım ben oğuzun yastığına uyuttuktan sonra damlatıyorum yoksa oda damlattırmaz bu kuzular çok fena ya başedilmez bunlarla :)

kizlar gunayddin kimseyi buradan zan altinda birakmak istemem zaten oyle bir dusuncem de yok dedigim olay cok fazla yapilir oldu diye dusunuyorum kimse kendisinden bir onceki yaziyi ya okumuyor yada okuyup kale almiyor dedim ki bu bir kez olsa iki kez olsa anlarim cok fazla olmaya basladi bunu kastettim..... napabilirdim o sekilde birseyler paylasmaya kirgin kirgin devam ederdim ama yapamiyorum cunku az ve oz kisiler olarak gercekten de arkadaslarim gibi oldunuz paylasmalarimiz yuzeysel degil ki....

deryacigim senin paylasimlarin hic degil sorun olan tabi yazacaksin elimizden geldigince yazip sana kendini iyi hissettirmeye calisacagiz lutfen uzulme senin durumun cok farkli yazamadiysan mutlaka bir nedeni vardir... diger insanlara da zorla benim yazdiklarma sorularima cevap yazin diyemem ki insan ister cevap yazar ister yazmaz ama iste burasi boyle bir yer degildi ki!!!!

acikcasi bu durumdan dolayi sogudum biraz icimden yazmak gelmiyor ama sonra nolur bilmiyorum herkes kendine iyi baksin cocuklara da

nuran sende bizsiz yapamasın bak merak etmiş gelmişin yinee bizde snesiz yapayız dön artık aramızaaa

serap çok fena bu kuuzlarr ahh ahhhbende yastığına uyuduktan sonra damlatayım bariii

derya sen nasılsın canımmm eşin nasıl olduu çağanı öp yerime byeee

seni anladım canım içim rahatladı şimdiii..ama gel bizi bırakma lütfennn..

serap çok fena bu kuuzlarr ahh ahhhbende yastığına uyuduktan sonra damlatayım bariii

derya sen nasılsın canımmm eşin nasıl olduu çağanı öp yerime byeee

bende iyiyim canım nasıl olayım ev iş güç derken zaman geçiyo iştee.eşimde daha iyi kolunu hareket ettirmeye çalışıyo işte daha 8 günü var raporuna öyle geçiyo sizde ne var ne yok?öperim canım çağanı..

iyiyiz derya ne olsun uğras dur çocukla...
akşam spora gidicem bu aralar pek gidemedim hastayım ya hiç keyfim yok hiç bişi tat vermiyor...

iyi geceler canlarım nasılsınız çok oldu yazamayalı okuyamadımda 50 küsür sayfa çok hızlı bir hayatım oldu sabah oluyor hop akşam olmuş uyku düzenimiz yok annemleree gidiyoz göçebe gibi 10 günden az kalmıoz gerisin eve bu hafta kardeşimide getirmedim raporumda bitti aile hekimim verir inş. 5 5 bu dönemi kapatırım hayırlısıyla büyüselerde rahatlasam az ..cemrem 3 kere tıkandı nefes alamadı doktora götürdük epilepsi tanımına uyuyor dedi ama videoya çekin dedi kan tahlili yapıldı fosfor çok fazlaymış oda yapabilir dedi ve sütü kestirdi o gündür olmadı şükür biraz birazda yemek yemeğe başladı ama bilgisayarla onsuz yemio dalması lazım yemesi için çok korkuttu bizi çok bir daha olmasın inş. sizin kuzular nasıl siz nasılsınız çok öpüyorum durum da durmuyor şimdi çok fenalar ya bunlar

bari biri uslu olsaydı canım yaa şansmıdır nedir oda bizde yok galibaa... cemremede çok geçmiş olsunnninş bidaha tekrarlamz öpüyorum herikisinidee

hoşgeldin zeynepcim Allah yardımcın olsun 2 çocukla zor ama bir büyüsünler senden rahatı olmucak
cemre fıtığımız inş sütten rahatsız olmuştur (kötünün iyisi ) aman epilepsi falan Allah esirgesin,bizler iyiyiz rutin kış hastalıkları işte

canım kusura bakma geç oldu anca bakabildim aslında ilaç ismi vermek yasak ama dr un bana verdiği ilaç prospan diye bi şurup yağıza iyi geliyo bi hafta falan kullanılıyo tabi sen sakın doktoruna sormadan kullanma emi canım her çocuk bir değildir.mutlaka dr a sor emi cnm ben ilaç ismi vermeye karşıyım ama belki faydası olur diyede yazmadan edemedim

ay bu nesli alem valla laflarına bayılıyorum cimcimenin napsın çocuk içi kaldırmadı demekki

mevzey çok geçmiş olsun inşallah süttendir

denizde sıktırmak istemiyodu ne diller döktümen en son zorla bi kaçkez sıktık hatta yaterken odasında babsıyla sıkıyorduk babasına sen gelme diyordu sıkmayalım diye 3-4 seferden sonra alıştı

hiçte iğrenç değilsin insan çocuğunun hiç birşeyinden tiskinmiyor ben eskiden başkası çocuğunun altını değiştirirken bile içim fena olurdu

slm kızlarr nasılsınızz biz iyiyiz şükür nesli babasıyla kaylunun tiyatrosu varmış oraya gittiler eşimin arkadaları ile bilrikte bende sessizliğin keyfini çıkarıyorummm

canım bizede dr propan verdi hem doğal tamamen hümayı o iyileştirdi valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…