- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
hoşbulduk meralcim çağanın ateşi yok ama öksürüğü çok canım eşim karaturp ile balı yaptı ondan veriyorum bide antibiyotiğimiz var işte..denemek lazım canım inş işe yarar ya şu çocuklar hasta olmasınlar ya çok zorr..
slm kızlar sizler nasılsınız?çağanda oynamyı seviyo kızlarr ama onun oynama anlayışı dönmek ellerini oynatmaya çalışıyo ama müzik hastası açacaksın oynayacak haa bide bizide zorla kaldırıyoo..arabaya bindiğmiz zaman hemen müzik açtırıyo bide hepsini beğenmiyo beğenmediği olursa değiştirmemizi istiyo çok seçici olmaya başladı ya dün çıldırttı bizi markette eşimle bişeyler alalım dedik çağanda sürtmeli araba hastası bi tane aldık eşim baktı barkodu yok bunun dedi bende orda barkodlu olandan bi tane aldım oda polis arabasıymış kasadan ödedik o polis arabasını bıraktıkk ayy senmisin bırakan onu istiyomuş araba araba diye yıktı ortalığı artık tekrar kasaya gittik elindekini bıraktık polis aabasını aldık ama bi gülüyo bi gülüyo çok sevdi elinden hiç bırakmıyoo
nagişcım,eymene aktıva yedir yada kefır içir,bağırsakları duzenlıyor ya iyi geliyor ishalken..
bir oynayangilde orda var demek toplayalım hepsini bir yere videosunu çekıp,nette verelim:))izlenme rekoru kırarlar vallaa,şeker şeyler...opesim geldi hepsini...
karaturp bende işe yaramadı bi kaşık yazıyodu yarım çay bardağı içirdim yine yok.. 2 yaş sendromu bunlar aşırı inatçılar ama ben ne olursa olsun marketten bişey alıp vermiyorum eline başıma geleceği biliyorum çünkü hayır diyorum.. oda anne o ne bu ne diye soruyor..
olmadı müşterilere sarıyo :) ama eşim hiç kıyamıyo beni deli ediyor ya.. dün akşam arabada deli etti beni anne şakız şakız al diye :)
anne bak diyo oğlum bakamam şimdi eve gidince bakarım bak sana bakarsam kaza yaparız diyorum anlamıyor bazen banada sinir geliyor arkada ağlamaya başlıyor hemen.. dün gece hele çıldırdım uyuyorum gelip anne anne diye uyandırıyor beni elimden tutup odasına götürüyor genelde yatıyorum yanına çünkü yatmadan uyumuyor yada koltukta oturup uyumasını bekliyorum dün gece yine bi kaç kez geldi en sonunda sinir bastı yeter ya dedim yat uyu odanda herkes yatağında yatacak geldim odama oda arkamdan ağlayarak geldi babasına sardı babasıda aldı hooop ortamıza :)zaten uykusuzluktan bayılasım geliyor bide inat deli ediyor beni
eşimde kefire takmış son günlerde ben daha hiç içmedim ama kefir gençlik iksiriymiş diyor bilmem nerede insanlar bu kefirden içip uzun yaşıyolarmış :) deneyeceğiz bakalım daha gelinimi, gelinimin gelinini görmem lazım
karaturp bende işe yaramadı bi kaşık yazıyodu yarım çay bardağı içirdim yine yok.. 2 yaş sendromu bunlar aşırı inatçılar ama ben ne olursa olsun marketten bişey alıp vermiyorum eline başıma geleceği biliyorum çünkü hayır diyorum.. oda anne o ne bu ne diye soruyor..
olmadı müşterilere sarıyo :) ama eşim hiç kıyamıyo beni deli ediyor ya.. dün akşam arabada deli etti beni anne şakız şakız al diye :)
anne bak diyo oğlum bakamam şimdi eve gidince bakarım bak sana bakarsam kaza yaparız diyorum anlamıyor bazen banada sinir geliyor arkada ağlamaya başlıyor hemen.. dün gece hele çıldırdım uyuyorum gelip anne anne diye uyandırıyor beni elimden tutup odasına götürüyor genelde yatıyorum yanına çünkü yatmadan uyumuyor yada koltukta oturup uyumasını bekliyorum dün gece yine bi kaç kez geldi en sonunda sinir bastı yeter ya dedim yat uyu odanda herkes yatağında yatacak geldim odama oda arkamdan ağlayarak geldi babasına sardı babasıda aldı hooop ortamıza :)zaten uykusuzluktan bayılasım geliyor bide inat deli ediyor beni
eşimde kefire takmış son günlerde ben daha hiç içmedim ama kefir gençlik iksiriymiş diyor bilmem nerede insanlar bu kefirden içip uzun yaşıyolarmış :) deneyeceğiz bakalım daha gelinimi, gelinimin gelinini görmem lazım
ayy meral benden çok yaşayacaksın aynı şeyi ben soracaktımçiğ yumurta zararlı olmaz mı :44: eymen daha iyi ama antibiyotık her zaman ki gibi ishal yaptı ve zaten hassas olan cildi 2 günde fısır fısır kabardı poposu kötü ne yapacağımı şaşırdım benimde boğazlar şişmiş grip oluyorum ama anneyim ye hasta olma lüksüm yok yıkılmadım ayaktayım
nesliyede eymeni göndereyim ikiside maşallah kapı gıcırtısına oynuyo geçen halay çekiyo elinde mendil anne oyuncakları topla ayağıma takılıyo diyobazende hem söyleyip hem oynuyo ankaranın bükküm bükküm yoyyayı
oğuzun da poposu kabarmıştı antibiyotikten hemde ciğer gibide kızarmıştı nasıl ağlıyodu yavrum hametan, troysd bide bactroban kremi hepsini sıktım bir kutuya bir güzel karıştırdım akşam popoyu yıkadım sürdüm sabaha hiç bişeyi kalmamıştı.. istersen bir dene canım.. baktroban antibiyotikli krem ondan çok daha az katmak gerekiyor ama.. oğuza da antibiyotik ishal yaptı ve kahve limon karışımını verdim arkasındanda bol su bir içişte geçirdi ishali :) anneler hasta olmaz bi kere yıkılmayacaksın tabii :) akşama kadar düşünüyorum ne versem diye.. bu gün sağlık taraması varmış kreşte boğaz kültürü alacaklarmış bide onlar baksın bakalım ne diyecekler
nesli çok hapşurmaya başladı aradada öksürüyoo ama burun akıntısı yok şimdile önlem için ne yapabilirim kızlar yaaa:44::44:yada olsun bitisin hastalığı eşim göreve gitcekkk:44::44:
hametan var evde sürekli kullanıyoruz dediklerini alıp yapayım akşama çünkü bütün popo sivilce başı gibi putur putur ve ciger gibibugün 20tl verdim ilaçlara bir 20 de akşama veririm 40 tl
hametan var evde sürekli kullanıyoruz dediklerini alıp yapayım akşama çünkü bütün popo sivilce başı gibi putur putur ve ciger gibibugün 20tl verdim ilaçlara bir 20 de akşama veririm 40 tl
hoşbulduk meralcim çağanın ateşi yok ama öksürüğü çok canım eşim karaturp ile balı yaptı ondan veriyorum bide antibiyotiğimiz var işte..denemek lazım canım inş işe yarar ya şu çocuklar hasta olmasınlar ya çok zorr..
slm kızlar sizler nasılsınız?çağanda oynamyı seviyo kızlarr ama onun oynama anlayışı dönmek ellerini oynatmaya çalışıyo ama müzik hastası açacaksın oynayacak haa bide bizide zorla kaldırıyoo..arabaya bindiğmiz zaman hemen müzik açtırıyo bide hepsini beğenmiyo beğenmediği olursa değiştirmemizi istiyo çok seçici olmaya başladı ya dün çıldırttı bizi markette eşimle bişeyler alalım dedik çağanda sürtmeli araba hastası bi tane aldık eşim baktı barkodu yok bunun dedi bende orda barkodlu olandan bi tane aldım oda polis arabasıymış kasadan ödedik o polis arabasını bıraktıkk ayy senmisin bırakan onu istiyomuş araba araba diye yıktı ortalığı artık tekrar kasaya gittik elindekini bıraktık polis aabasını aldık ama bi gülüyo bi gülüyo çok sevdi elinden hiç bırakmıyoo
benim en sondan bir önceki doktorda çocuğa peditus versin geçmezse gelsin demişya nasıl sinirlendim bıraktım o doktoru hemen.. bu gazete olayı nasıl oluyor canım? biliyorum çok oldum ama ilk kez duydum merak ettim.. oğuzu kusturabilirmiyim bilmiyorum ne versem yutuyo maşallah ona yaptığım bal limon zencefil karışımlarını ben yiyemiyorum valla maşallah yutuyo
hayırlı olsun coldmixin inş. iyi gelir :) sende eşimle aynı düşünceye sahipsin bana kalsa sütü bile köyden getiren kişilerden alacağım ama hastalık bakteri var diye aldırmıyor... yumurta konusundada senin söylediğini söylüyordu ama bu kadar uğraşınca bi hastalıkla oda artık bişey demiyor bana kalırsada bişey olmaz çünkü akşama kadar kreşten çok çok daha fazla bakteri kapıyor.. Allah korusun kuzularımızı Allah'a emanet yapıyoruz bişeyler işte ne yapalım.. inş. şifa bulur yavrum..
selam kızlar nasılsınız çok kötü bi gece geçirdik hüma ateşliydi sabaha kadar mahvolduk.sabah dr unu aradım sadece calpol verdi antibiyotik vermedi ya geç iyileşicek offf ateş devam ederse konuşalım dedi boğazından koku gelio kuzumun mahvoldu iyice kilo verecek...şimdi 38 ateşi calpol verdim uyuyo düşer inşallah
hümaya geçmiş olsun bütün kuzular hasta
darksea hoşgeldin
topik bekçisi mine senden nbr
nesliyi yatırdım ıspanklrı yıkadımmm takılıom nette senden nbrrr:))eşim çarşamba geliyo bursayaaa
çarşamba gelince ne zaman dönecek yanınıza bide nerde kalacak özelden msj atsana :)
heyyy ne oluyoruzz,özelden mesajlaşmalar falannn.kıskanırım sonra