2009 Kasm Anneleri

karaturp bende işe yaramadı bi kaşık yazıyodu yarım çay bardağı içirdim yine yok.. 2 yaş sendromu bunlar aşırı inatçılar ama ben ne olursa olsun marketten bişey alıp vermiyorum eline başıma geleceği biliyorum çünkü hayır diyorum.. oda anne o ne bu ne diye soruyor..
olmadı müşterilere sarıyo :) ama eşim hiç kıyamıyo beni deli ediyor ya.. dün akşam arabada deli etti beni anne şakız şakız al diye :)
anne bak diyo oğlum bakamam şimdi eve gidince bakarım bak sana bakarsam kaza yaparız diyorum anlamıyor bazen banada sinir geliyor arkada ağlamaya başlıyor hemen.. dün gece hele çıldırdım uyuyorum gelip anne anne diye uyandırıyor beni elimden tutup odasına götürüyor genelde yatıyorum yanına çünkü yatmadan uyumuyor yada koltukta oturup uyumasını bekliyorum dün gece yine bi kaç kez geldi en sonunda sinir bastı yeter ya dedim yat uyu odanda herkes yatağında yatacak geldim odama oda arkamdan ağlayarak geldi babasına sardı babasıda aldı hooop ortamıza :)zaten uykusuzluktan bayılasım geliyor bide inat deli ediyor beni

eşimde kefire takmış son günlerde ben daha hiç içmedim ama kefir gençlik iksiriymiş diyor bilmem nerede insanlar bu kefirden içip uzun yaşıyolarmış :) deneyeceğiz bakalım daha gelinimi, gelinimin gelinini görmem lazım

ahh canım şu eşler yokmu benim eşimde hiç kıyamaz işte ben hayır derim o hayır dedimya muhakkak evet der biran önce büyüsünler artık ya bu 2 yaş sendromu bana zulüm gibi gelmeye başladı artık

nesli çok hapşurmaya başladı aradada öksürüyoo ama burun akıntısı yok şimdile önlem için ne yapabilirim kızlar yaaa:44::44:yada olsun bitisin hastalığı eşim göreve gitcekkk:44::44:

kötü kaygana seniii inat hepsinde mevcuttt valla ben yanımdaki park yatağında yatırıyorum zaten geç uyuyo bazen atlıyo yanıma geliyo sıkılınca gidiyo öbür türlü bana uyku yok böyle olunca uyandıkça üstünü örtüyorum vs zamanı gelince eşşek gibi gider yata odasına

oğuzun da poposu kabarmıştı antibiyotikten hemde ciğer gibide kızarmıştı nasıl ağlıyodu yavrum hametan, troysd bide bactroban kremi hepsini sıktım bir kutuya bir güzel karıştırdım akşam popoyu yıkadım sürdüm sabaha hiç bişeyi kalmamıştı.. istersen bir dene canım.. baktroban antibiyotikli krem ondan çok daha az katmak gerekiyor ama.. oğuza da antibiyotik ishal yaptı ve kahve limon karışımını verdim arkasındanda bol su bir içişte geçirdi ishali :) anneler hasta olmaz bi kere yıkılmayacaksın tabii :) akşama kadar düşünüyorum ne versem diye.. bu gün sağlık taraması varmış kreşte boğaz kültürü alacaklarmış bide onlar baksın bakalım ne diyecekler

hametan var evde sürekli kullanıyoruz dediklerini alıp yapayım akşama çünkü bütün popo sivilce başı gibi putur putur ve ciger gibi bugün 20tl verdim ilaçlara bir 20 de akşama veririm 40 tl

nesli çok hapşurmaya başladı aradada öksürüyoo ama burun akıntısı yok şimdile önlem için ne yapabilirim kızlar yaaa:44::44:yada olsun bitisin hastalığı eşim göreve gitcekkk:44::44:

bal limonlu ılık çay, kivi, bıldırcın yımırtası süt bal, bol bol meyva oof off inş. başlamadan biter

hametan var evde sürekli kullanıyoruz dediklerini alıp yapayım akşama çünkü bütün popo sivilce başı gibi putur putur ve ciger gibi bugün 20tl verdim ilaçlara bir 20 de akşama veririm 40 tl

aynen dediğin gibiydi canım benimkide yarın farkı görürsün inş. bişiyciği kalmaz..

mert 15 gunluktu dediğin gibi puturlu puturlu olmuştuu popo,trosyd kullandık anında kestı..

kefir çok yararlıymış,bizlerinde tuketmesi lazımda o ne ya çok kotu bir kokusu ve tadı var bence,2 kere denedim ama içemedim.merttede hiç vermedim içermi bılemiyorum o da seçici olmaya başladı herseyı homini gırtlak yerdi şimdi durup bir bakıyor,inceliyor.,tadıyor sevmezse ağzına surmuyor..sen aktıva al daha once kefir vermediysen eymene daha garantı olur onu yer eminim.bağırsak florasını guçlendirmek lazım ishal durumlarında..

Son düzenleme:

kapmış arabayı bırakır mı hiç.bizde aynısı yaşıyoruz markette elin de birsey olduğunda kasadan zor okutturuyoruz,bırakmak istemiyor..

amin canım,inş iyi gelir bir an once ıyıleşır oğuz kuzusu..

serapcım şukur mertin birseyı yokda.sabaha karşı burnu tıkanıyor yani açıkçası içinde pislik oluşuyor(ay iğrencim,ozur dilerim kızlar:))bu tıkanıklıkta uykusunun bolunmesine sebep oluyor sence işe yaramıkı coldmıx bu durum için..

selam kızlar nasılsınız çok kötü bi gece geçirdik hüma ateşliydi sabaha kadar mahvolduk.sabah dr unu aradım sadece calpol verdi antibiyotik vermedi ya geç iyileşicek offf ateş devam ederse konuşalım dedi boğazından koku gelio kuzumun mahvoldu iyice kilo verecek...şimdi 38 ateşi calpol verdim uyuyo düşer inşallah

geçmiş olsun canım hümaya eğer hala bez bağlıyorsan sık sık değiştr çişi bile etkliyormuş ateşini hatta bağlama işedikçe değiştri geçmiş olsunn

mine meral şu tekerlekli sandalye kampanyasına katılalım mı 35 tl hepimiz yarının engellisiyiz 35 tl neye vermiyoruz hemde pro üye oluruz nicklerimizi bile değiştirebiliriz

merhaba canlar....
kızlar şu yeşil mercimeğin tarifini kim vermişti bilmiyorum ama sağolsun çünkü mercimek çorbası yemeyen oğlum mercimek yedi. :)))
gerçi ev eriştem yoktu koymadım ama sade mercimek halinide beğendi. inş. bugünde yer.
bide araştırdım çook faydalı bir yiyecek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…