- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
hoşbulduk meralcim çağanın ateşi yok ama öksürüğü çok canım eşim karaturp ile balı yaptı ondan veriyorum bide antibiyotiğimiz var işte..denemek lazım canım inş işe yarar ya şu çocuklar hasta olmasınlar ya çok zorr..
slm kızlar sizler nasılsınız?çağanda oynamyı seviyo kızlarr ama onun oynama anlayışı dönmek ellerini oynatmaya çalışıyo ama müzik hastası açacaksın oynayacak haa bide bizide zorla kaldırıyoo..arabaya bindiğmiz zaman hemen müzik açtırıyo bide hepsini beğenmiyo beğenmediği olursa değiştirmemizi istiyo çok seçici olmaya başladı ya dün çıldırttı bizi markette eşimle bişeyler alalım dedik çağanda sürtmeli araba hastası bi tane aldık eşim baktı barkodu yok bunun dedi bende orda barkodlu olandan bi tane aldım oda polis arabasıymış kasadan ödedik o polis arabasını bıraktıkk ayy senmisin bırakan onu istiyomuş araba araba diye yıktı ortalığı artık tekrar kasaya gittik elindekini bıraktık polis aabasını aldık ama bi gülüyo bi gülüyo çok sevdi elinden hiç bırakmıyoo
karaturp bende işe yaramadı bi kaşık yazıyodu yarım çay bardağı içirdim yine yok.. 2 yaş sendromu bunlar aşırı inatçılar ama ben ne olursa olsun marketten bişey alıp vermiyorum eline başıma geleceği biliyorum çünkü hayır diyorum.. oda anne o ne bu ne diye soruyor..
olmadı müşterilere sarıyo :) ama eşim hiç kıyamıyo beni deli ediyor ya.. dün akşam arabada deli etti beni anne şakız şakız al diye :)
anne bak diyo oğlum bakamam şimdi eve gidince bakarım bak sana bakarsam kaza yaparız diyorum anlamıyor bazen banada sinir geliyor arkada ağlamaya başlıyor hemen.. dün gece hele çıldırdım uyuyorum gelip anne anne diye uyandırıyor beni elimden tutup odasına götürüyor genelde yatıyorum yanına çünkü yatmadan uyumuyor yada koltukta oturup uyumasını bekliyorum dün gece yine bi kaç kez geldi en sonunda sinir bastı yeter ya dedim yat uyu odanda herkes yatağında yatacak geldim odama oda arkamdan ağlayarak geldi babasına sardı babasıda aldı hooop ortamıza :)zaten uykusuzluktan bayılasım geliyor bide inat deli ediyor beni
nagişcım,eymene aktıva yedir yada kefır içir,bağırsakları duzenlıyor ya iyi geliyor ishalken..
bir oynayangilde orda var demek toplayalım hepsini bir yere videosunu çekıp,nette verelim:))izlenme rekoru kırarlar vallaa,şeker şeyler...opesim geldi hepsini...
eşimde kefire takmış son günlerde ben daha hiç içmedim ama kefir gençlik iksiriymiş diyor bilmem nerede insanlar bu kefirden içip uzun yaşıyolarmış :) deneyeceğiz bakalım daha gelinimi, gelinimin gelinini görmem lazım