- 11 Kasım 2009
- 1.182
- 0
ooy neler olmuş ya ben yokken deryacığım Allah inş. herşeyi gönlüne göre verir..
meralciğim beni unutmadığına çok sevindim :)) hatırlanmak güzell ... coldmix damladan bahsetmişiniz ben oğuza kullanıyorum bitkisel bir damla astımlı hastalarda kullanılmıyor yoğun bir okaliptüs kokusu var burnu falan açıyor.. birde solunum yollarındaki bakterileri öldürüyomuş ne kadar doğru bilmem ama oğuz öksürdüğünde yastığına bamlatıyorum gece öksürüğü hiç olmuyor çok şükür..
oğuzu 10 iğne ile iyi ettim çok şükür 15 gündür rahattık derken dün yine öksürük başladı bu kez hiç beklemeden gittim doktora çünkü ortada geçirilmiş bir zatürre var çok yoruldum ama sonu ferah olur inş.. doktor kreşte ilk 1 yıl muhakkak olacak diyor bak biz senede bir iki kez hasta oluyoruz ama bu çocukların mikropla tanışması lazım diyor doktorda haklı.. verdiği ilaçları kullanıyorum ne yedireyim ne içireyim bilemedim kivi kürü bile işe yaramadı bende ama devam ediyorum.. şimdilik oğuzun öksürük azaldı çok şükür..
sizler nasılsınız meral, mine nagihan ve diğer arkadaşlar? mineye face den yazdım ama bana cevap vermedii
ahhh canım ahhh facede ki bazen ben olmayabiliyorum eşim her daim facede ne yaptığımı kimle konuştum çok merak ediyo aynı zamnada burayıdaokuduğunu tahmin ediyorum ne yazamn yazdınki((yoksa ben sizin gibi değrli arkadaşlarıma cevap yazmammıı canlarımmm