2009 Kasm Anneleri

ooy neler olmuş ya ben yokken deryacığım Allah inş. herşeyi gönlüne göre verir..
meralciğim beni unutmadığına çok sevindim :)) hatırlanmak güzell ... coldmix damladan bahsetmişiniz ben oğuza kullanıyorum bitkisel bir damla astımlı hastalarda kullanılmıyor yoğun bir okaliptüs kokusu var burnu falan açıyor.. birde solunum yollarındaki bakterileri öldürüyomuş ne kadar doğru bilmem ama oğuz öksürdüğünde yastığına bamlatıyorum gece öksürüğü hiç olmuyor çok şükür..
oğuzu 10 iğne ile iyi ettim çok şükür 15 gündür rahattık derken dün yine öksürük başladı bu kez hiç beklemeden gittim doktora çünkü ortada geçirilmiş bir zatürre var çok yoruldum ama sonu ferah olur inş.. doktor kreşte ilk 1 yıl muhakkak olacak diyor bak biz senede bir iki kez hasta oluyoruz ama bu çocukların mikropla tanışması lazım diyor doktorda haklı.. verdiği ilaçları kullanıyorum ne yedireyim ne içireyim bilemedim kivi kürü bile işe yaramadı bende ama devam ediyorum.. şimdilik oğuzun öksürük azaldı çok şükür..
sizler nasılsınız meral, mine nagihan ve diğer arkadaşlar? mineye face den yazdım ama bana cevap vermedii :KK43:

ahhh canım ahhh facede ki bazen ben olmayabiliyorum eşim her daim facede ne yaptığımı kimle konuştum çok merak ediyo aynı zamnada burayıdaokuduğunu tahmin ediyorum ne yazamn yazdınki:KK43:((yoksa ben sizin gibi değrli arkadaşlarıma cevap yazmammıı canlarımmm

merall bittim bittim bennn neslinin odasına giridm ilk önce perdelri çıkarttım attım makinaya sonra camını sildim halısını fırçaladımm temizledimm sonra oturma odaısnı camını söyle bi sildimm daha sonra mutfağa attım kendimi ilk önce mutfak dolaplarını bir güzel sildim sonra duvarlarını sildim şimdi gidip camınıda silicemmm sonra neslinin perdesini asıcamm sonra beyazlarımı katlıcamm makinaya dün değiştiridğim kirli nevresimleri atıcamm ya sizde takıntı varmı ben 4 5 günde bir nevresim değiştiriyorum benmi abartıyorumki yoksa normalimi buu:)))neyse onlar yıkansın sonra neislinin karnını doyurucamm:KK6:ay kendimi motor takılmış gibi hissediyorumm haaa kayın validem aradı şimdi yarın akşam gelmeye karar vermişler yemek yiyip mi gelceksiniz yoksa ben hazırlıyım burdamı yersiniz dedim belli diilmiş o allahm ya yani yine ben her ihtimale karşı yemekte yapıcam artı sporo geidicem artıı yine ev derlenip toplanması lazımm offf bende artık giremem belki pazar günü girerim çünkü kayınvalideler burdayken girmem mümkün diil onlar pazar akşama doğru giderler belki akşam yemeğine de kalırlar pazara bakalım yaşayıp görcez...
şimdi şeytana uyasım geldi, büyük bir bardak kola mı içsem acaba:KK1::KK1:içim yanıyooo

anam kimseciklerr yokk bende yarın için hazırlık yapıyorum dolma falan doldurucam birazdan tatlıda yapıcam şimdiden kayın validemle kayın pederim tavuk gögsünü seviyo diye öpüyorum hepinizi kızlarrrr...

iyi geceler kızlarr geldim ama kimsecikler yok tabii ..çağan hasta uyandı şimdi eşim ayağında sallıyo ben çok yoruluyorum malumm ama çok uykum var yatsam hemen uyurum herhalde..

ooy neler olmuş ya ben yokken deryacığım Allah inş. herşeyi gönlüne göre verir..
meralciğim beni unutmadığına çok sevindim :)) hatırlanmak güzell ... coldmix damladan bahsetmişiniz ben oğuza kullanıyorum bitkisel bir damla astımlı hastalarda kullanılmıyor yoğun bir okaliptüs kokusu var burnu falan açıyor.. birde solunum yollarındaki bakterileri öldürüyomuş ne kadar doğru bilmem ama oğuz öksürdüğünde yastığına bamlatıyorum gece öksürüğü hiç olmuyor çok şükür..
oğuzu 10 iğne ile iyi ettim çok şükür 15 gündür rahattık derken dün yine öksürük başladı bu kez hiç beklemeden gittim doktora çünkü ortada geçirilmiş bir zatürre var çok yoruldum ama sonu ferah olur inş.. doktor kreşte ilk 1 yıl muhakkak olacak diyor bak biz senede bir iki kez hasta oluyoruz ama bu çocukların mikropla tanışması lazım diyor doktorda haklı.. verdiği ilaçları kullanıyorum ne yedireyim ne içireyim bilemedim kivi kürü bile işe yaramadı bende ama devam ediyorum.. şimdilik oğuzun öksürük azaldı çok şükür..
sizler nasılsınız meral, mine nagihan ve diğer arkadaşlar? mineye face den yazdım ama bana cevap vermedii :KK43:

niye unutalım canım,nagişle kaç gere kulaklarını çınlattık.:KK3::13:
bizim dr da aynısını soyledi,hasta olacaklar kı bağışıklıkları guçlenecek işte.insan kıyamıyor ama boyle buyuyr çocuklar,geçmiş olsun tekrardan..mert'in de burnunun içiş kuru gibi bir suredır ondan kullanayom diyorum coldmix'i geçen sene bulamamıştım,yıne bulamazsam okaluptus yağıda olur dediler.olmadı ondan alacağım..

ben ıyıyım canım,dun temizlikti,camlardı,perdelerdı,çamaşırlardı derken fena yorulmuşum onu saymazsam ıyıyım şukur::)

Son düzenleme:
merall bittim bittim bennn neslinin odasına giridm ilk önce perdelri çıkarttım attım makinaya sonra camını sildim halısını fırçaladımm temizledimm sonra oturma odaısnı camını söyle bi sildimm daha sonra mutfağa attım kendimi ilk önce mutfak dolaplarını bir güzel sildim sonra duvarlarını sildim şimdi gidip camınıda silicemmm sonra neslinin perdesini asıcamm sonra beyazlarımı katlıcamm makinaya dün değiştiridğim kirli nevresimleri atıcamm ya sizde takıntı varmı ben 4 5 günde bir nevresim değiştiriyorum benmi abartıyorumki yoksa normalimi buu:)))neyse onlar yıkansın sonra neislinin karnını doyurucamm:KK6:ay kendimi motor takılmış gibi hissediyorumm haaa kayın validem aradı şimdi yarın akşam gelmeye karar vermişler yemek yiyip mi gelceksiniz yoksa ben hazırlıyım burdamı yersiniz dedim belli diilmiş o allahm ya yani yine ben her ihtimale karşı yemekte yapıcam artı sporo geidicem artıı yine ev derlenip toplanması lazımm offf bende artık giremem belki pazar günü girerim çünkü kayınvalideler burdayken girmem mümkün diil onlar pazar akşama doğru giderler belki akşam yemeğine de kalırlar pazara bakalım yaşayıp görcez...
şimdi şeytana uyasım geldi, büyük bir bardak kola mı içsem acaba:KK1::KK1:içim yanıyooo

anlıyorum canım seni bende dun aynıydım,daha banyoyu,kuvetı falan tevizleyıp,mutfak dolaplarını sileceğim..yeni yola temiz temiz gireceğiz,ohhh mısssss...
ben yazın haftada bir değiştiriyorum nevresimler ama kışın 15 gunu buluyor.sen normalsindir belkıde ben pisimdir :KK52::KK52:

deryaaa, geçmiş olsun çağana..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar şimdi hastaneden geliyorum oğuz gece çok öksürmüş ben duymadım ama sabah kaptığım gibi doktora gittim
yine ciğere inmiş hastalık yani zatüre olmuş hava verdiler yawruma 4 hava yazıldı ama 2 sini verdirdim 2 sini akşam verdireceğim :KK43:(
oğlumun bu gün pijama partisi vardı kaç gündür ona hazırlanıyordu izin aldım doktordan kreşe götürdüm.. noel baba palyanço kaç gündür sayıklıyoruz.. hata mı ettim bilmiyorum ama kaç gündür oğuza bu partiyi anlatıyordum kıyamadım bebeğime söz verdim de yapmadım gibi hissettim ve bıraktım kreşe.. oğuzda morarma nefes almada güçlük hiç bir şey yok çok şükür.. sadece hışırtı var birde öksürük oda boğucu bir öksürük değil neden böyle oldu anlamadım.. doktor inhaler fısfıs verdi mecbur kullancam ama gereklimi bilmiyorum :KK43: en son bulduğum doktoruda değiştirdim oğuz şiddetli bronşit geçirdi iğne oldu ve öksürük başlar başlamaz ilk onu aradım
asistanıyla görüşebildim durumu izah ettim peditus versin ateşi çıkar yada artarsa getirsin demiş kızdım bende gitmemeye karar verdim..
başından savar gibi davrandı.. şimdi devlet hastanesinin klinik şefi babamın arkadaşının tanıdığıydı ona başladık aşırı ilgili ve yoğun değil.. serviste olduğu için sıra falan yok iyileşirse şu zamanda iyileşmezse şu zamanda getir diyor.. inş. bu son doktorumuz olur daha öncekiler ilacı veriyordu bi daha getir demiyolardı yada ilaç bitsin gel diyolardı ilaç bitene kadar çocuk iyimi oldu kötümü ilgilenmiyorlardı..
kızlar dualarınızı eksik etmeyin. inş. doğru tedavi ve doğru doktor bizimledir.. hepinize iyi mutlu sağlıklı seneler...

anlıyorum canım seni bende dun aynıydım,daha banyoyu,kuvetı falan tevizleyıp,mutfak dolaplarını sileceğim..yeni yola temiz temiz gireceğiz,ohhh mısssss...
ben yazın haftada bir değiştiriyorum nevresimler ama kışın 15 gunu buluyor.sen normalsindir belkıde ben pisimdir :KK52::KK52:

sağol meralcimm

günaydın arkadaşlar şimdi hastaneden geliyorum oğuz gece çok öksürmüş ben duymadım ama sabah kaptığım gibi doktora gittim
yine ciğere inmiş hastalık yani zatüre olmuş hava verdiler yawruma 4 hava yazıldı ama 2 sini verdirdim 2 sini akşam verdireceğim :KK43:(
oğlumun bu gün pijama partisi vardı kaç gündür ona hazırlanıyordu izin aldım doktordan kreşe götürdüm.. noel baba palyanço kaç gündür sayıklıyoruz.. hata mı ettim bilmiyorum ama kaç gündür oğuza bu partiyi anlatıyordum kıyamadım bebeğime söz verdim de yapmadım gibi hissettim ve bıraktım kreşe.. oğuzda morarma nefes almada güçlük hiç bir şey yok çok şükür.. sadece hışırtı var birde öksürük oda boğucu bir öksürük değil neden böyle oldu anlamadım.. doktor inhaler fısfıs verdi mecbur kullancam ama gereklimi bilmiyorum :KK43: en son bulduğum doktoruda değiştirdim oğuz şiddetli bronşit geçirdi iğne oldu ve öksürük başlar başlamaz ilk onu aradım
asistanıyla görüşebildim durumu izah ettim peditus versin ateşi çıkar yada artarsa getirsin demiş kızdım bende gitmemeye karar verdim..
başından savar gibi davrandı.. şimdi devlet hastanesinin klinik şefi babamın arkadaşının tanıdığıydı ona başladık aşırı ilgili ve yoğun değil.. serviste olduğu için sıra falan yok iyileşirse şu zamanda iyileşmezse şu zamanda getir diyor.. inş. bu son doktorumuz olur daha öncekiler ilacı veriyordu bi daha getir demiyolardı yada ilaç bitsin gel diyolardı ilaç bitene kadar çocuk iyimi oldu kötümü ilgilenmiyorlardı..
kızlar dualarınızı eksik etmeyin. inş. doğru tedavi ve doğru doktor bizimledir.. hepinize iyi mutlu sağlıklı seneler...

tekrar geçmiş olsun canım inşa son hastalığı oluur kuzumunn dualrım sizinlee alah yardımcınız olsunn

harbiden miss oldu evimi yaa bu bahaneyle iyi temzlendii:)))

tekrar geçmiş olsun canım inşa son hastalığı oluur kuzumunn dualrım sizinlee alah yardımcınız olsunn

çok saol canım Allah düşmanımın başına vermesin ya ben hastalıktan ziyade sonu ne olacak onu düşünüyorum şimdi bu çocuk her öksürdüğünde bronşit olabilir diye antibiyotik mi içecek valla düşün düşün yoruldum bıktım :KK43:

niye unutalım canım,nagişle kaç gere kulaklarını çınlattık.:KK3::13:
bizim dr da aynısını soyledi,hasta olacaklar kı bağışıklıkları guçlenecek işte.insan kıyamıyor ama boyle buyuyr çocuklar,geçmiş olsun tekrardan..mert'in de burnunun içiş kuru gibi bir suredır ondan kullanayom diyorum coldmix'i geçen sene bulamamıştım,yıne bulamazsam okaluptus yağıda olur dediler.olmadı ondan alacağım..

ben ıyıyım canım,dun temizlikti,camlardı,perdelerdı,çamaşırlardı derken fena yorulmuşum onu saymazsam ıyıyım şukur::)

canım bizim depolarda var sen orda bulamazsan yollarım ben mertciğime ilerde ona gelin yapacağım nede olsa gelinin ilk hediyesi olur :KK70:

anam kimseciklerr yokk bende yarın için hazırlık yapıyorum dolma falan doldurucam birazdan tatlıda yapıcam şimdiden kayın validemle kayın pederim tavuk gögsünü seviyo diye öpüyorum hepinizi kızlarrrr...

ellerine sağlık bu gün beni öyle bir heveslendirdin ki evde olsamda bende kendimi temizliğe versem dedim içimden :) bende bu akşam kayınvalidemle kayınpederimi yemeğe çağırdım yağlama sosu(kayserili bir arkadaştan öğrenmiştim), taze fasılya, çorba bide mantı yaptım hepsini dün akşam yaptım bu akşam gidincede ısıtıp sosları hazırlayacağım :)

ahhh canım ahhh facede ki bazen ben olmayabiliyorum eşim her daim facede ne yaptığımı kimle konuştum çok merak ediyo aynı zamnada burayıdaokuduğunu tahmin ediyorum ne yazamn yazdınki:KK43:((yoksa ben sizin gibi değrli arkadaşlarıma cevap yazmammıı canlarımmm

anaam işte bende bundan korkuyorum ee arada kaynanaya falan yazıyorum bişiler dayanamayıp :KK70:
eşimin telden gireceğim kk'ya korkudan girmiyorum ya sayfa açık kalırsa görürse falan diye bi girse herşey gün gibi ortada :KK70: inkarda edemem :KK70:

çok saol canım Allah düşmanımın başına vermesin ya ben hastalıktan ziyade sonu ne olacak onu düşünüyorum şimdi bu çocuk her öksürdüğünde bronşit olabilir diye antibiyotik mi içecek valla düşün düşün yoruldum bıktım :KK43:

canım bizim depolarda var sen orda bulamazsan yollarım ben mertciğime ilerde ona gelin yapacağım nede olsa gelinin ilk hediyesi olur :KK70:

ellerine sağlık bu gün beni öyle bir heveslendirdin ki evde olsamda bende kendimi temizliğe versem dedim içimden :) bende bu akşam kayınvalidemle kayınpederimi yemeğe çağırdım yağlama sosu(kayserili bir arkadaştan öğrenmiştim), taze fasılya, çorba bide mantı yaptım hepsini dün akşam yaptım bu akşam gidincede ısıtıp sosları hazırlayacağım :)

anaam işte bende bundan korkuyorum ee arada kaynanaya falan yazıyorum bişiler dayanamayıp :KK70:
eşimin telden gireceğim kk'ya korkudan girmiyorum ya sayfa açık kalırsa görürse falan diye bi girse herşey gün gibi ortada :KK70: inkarda edemem :KK70:

çok meraklı oldu bu koçişlerr:KK15::KK15::KK1::KK1:
neyse benn kaçıom çamaşırlarımı katllıyımm bi yemek olarak fırnda tavukum ve pilavım kaldı

artı evi süpürücem ama nesli uyuyo babasıyla uyandırmıyım son dakka süpürsemde olurrrr:KK1::KK1:bide iki tane banyom var onları bi güzel dezenfekte etmem gerekkk

iyi geceler kızlarr ancak gelebildim akşama kadar gelen gidenn çok oldu ve çağanda grip olmuş hiç durmadıı.hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz ve beni düşündüğünüz içinn.aramız düzeldi...konusmadık bu konuları çünkü konusamıyoruz direk tartışıyoruz ama annesinin çağana bakmayacağını bu konuyu bidaha açmamak üzere kapattık tamammı dedim sesi çıkmadı..bugün bana sordu yarın kendini iyi hissedersen beraber gidelimmi hastaneye dedi bende sessiz kaldım bi süre tamam gidelim dedim anladı çok kırıldığımı hatta haklı olduğumuda ama ne kadar haklı olsamda ailesine toz kondurmuyoo.bi laf varya kızlar ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye ben bu deveyi güdeceğim öyle karar aldım çok düşündüm çok ağladım ama en doğrusu bu evet intihar etmeyi bile düşündüm ama çağanı onlara bırakamazdım ben ona bişey olmasın diye gül gibi bakarken kimbilir onlar nasıl davranacak bana kızmayın ne olur bu kadar şeye rağmen susuyo diye dışardan bi insana boşan demesi o kadar kolayki ama yapması o yuvayı yıkması çok zordur helede bi çocuğun varsa...aslında eşim beni gerçekten çok seviyor bunu biliyorum tek sorun ailesini görünce değişmesi bunada bi anlam veremiyorum zaten yoksa hiç halledilemeyecek bi sorunumuz yokk.çağanıda babasız bırakmak istemiyorum şimdilik herşey yolunda gidiyo yani bugün akşam kaynanamlar geldi otururken kalktım ben ilaçlarını verdim annesine döndü arada bi kavga etsekte,ne kadar onu kırsamda,üzsemde bana çok iyi bakıyo hakkını yiyeyem dedi beni çok düşünüyo dedi sarıldı bana ..şu anda eşim yanımda ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.biz birbirimizi seviyoruz çok tatlıda bi oğluşumuz var ben yuvamı yıkmıycam ayakta tutacağım onlara o mutluluğu yaşatmayacağım kızlarr bana kızmayın lütfenn burdan yazamadığım,anlatamadığım daha bir sürü şey var..nete girmeye zamanım olmuyo pekte olmayacakta sanırım eşim işe başlayana kadar geçmiş olsuna gelen çok oluyoo zatenn..
herkes iyidir umarım ben bugün hastalığım yönünden daha iyiyim dinlenemesemde daha iyiyim çok şükürr

kötü düşüncelerden kurtulmana güzel kararlar almana sevindim deryacım yeni yılın huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle :KK16:

çok geçmiş olsun iyi yapmışsın bence kreşe götürmekle hayalkırıklığına uğrardı verilen sözleri unutmuyorlar çünkü iyi yıllar

harbiden miss oldu evimi yaa bu bahaneyle iyi temzlendii:)))

temiz temiz girin bakalım yeni yıla bende tam yemek yaparken tüp bitti tüpçü bekliyorum denizde uyuyor

yarın giremem eşim evde alışveriş yaparız gezeriz şdiden herkesin yeni yılını kutluyorum ailelerimizle sağlıklı mutlu huzurlu mutlu biryıl olması dileğiyle önce kuzucukları sonra sizleri kocaman öpüyorum İYİ YILLAAAAAAAAAR :KK16:

selam canlarimmmmm.. bakiyorum temizlik almis basini gitmis.. titiz hatunlar sizi, bi ara benim evede bi el atin hayrina :KK37: bizde bugun esimin israrlariyla yaptik temizlik ama tabii sizinki gibi ip bucak degil. gecen cumartesi mutfagi temizlemiztim zaten cocuklarin gardorobu falanda temizlemizdim salon ve yatak odasida esimle bitirdik bugun. ama cam perde hak getire valla kis kiyamet camdan burnunu cikar donsun o hesap..arabanin kapilari donuyo her sabah resmen bogusuyorum kapilarla hani cizgifilmlerde olurya yapiya ayaklariyla asilir acmayta calisirlar ayni oyle yapiyorum genede acilmiyo meret oyle soguk yani. yilbasinda kim nereye gidiyo kim gecelere akiyo bakimm :KK6: biz ya evdeyiz yada bi arkadas cagiriyo oraya gitcez karar vermedim. bebeler hastalanmis gecmis olsun allahim tez zamanda sifa verir ins. nuran ne yapiyor acaba iyimi gecmisi hic okumadim merak ediyorum sizleri. sekercik esin serap ve face den konusamadigim diger arkadaslar ins sizlerde iyisinizfdir.
yeni yil hepimize :KK6:saglik mutluluk ve huzur getirsin ins..

günaydın herkese nasılsınız kuzular nasıl kızlar biz hiç iyi degiliz aile boyu hastayız kuzum sabaha kadar uyumadı cok öksürdü sabah dr arayıp 8 de dr gitik cok şükür cigerleri temizmiş ama ses telleri intaplanmış hemen igne yaptı buhar verdi bi sürü ilaç yazdı bizim ki şurup içmiyo nasıl verecem bilmiyorum şurubu görünce koy onu yerine yemem diyor ne yapacam bilmiyorum ayrıca 3 tane igne verdi meyve suyuna katıp içir dedi daha önce hiç kullanmadık kuzum biran önce iyleşsin tek ben hasta kalayım cok zor neyse biz yeni yıla hasta evde yalnız giriyoz ...yeni yıl herkese saglık,huzur,mutluluk getirsin eşiniz cocugunuzla nice yeni yıllara:KK36::KK36::KK36:

herkese günaydıın hasta bebelerimize geçmiş olsun.. canım ben artık pes ettim oğuz dün gece hiç öksürmeden uyudu ama karşı koymaya çalıştığım ilaçlar sayesinde bunada şükür inş. yeni yılda hastalık nedir bilmeyiz.. özellikle bebelerimiz..
evimi deyim yerindeyse bişeyler götürüyo katlanacak çamaşırlar yıkanacak çamaşırlar ütü ooy oooy ooyy..
akşama annem babam bende kalacak sabahta anneannemi çağırmayı düşünüyorum.. hepinize kolay gelsinn yeni yılda mutluluk neşe sağlık versin inş... :KK70:

herkese günaydıın hasta bebelerimize geçmiş olsun.. canım ben artık pes ettim oğuz dün gece hiç öksürmeden uyudu ama karşı koymaya çalıştığım ilaçlar sayesinde bunada şükür inş. yeni yılda hastalık nedir bilmeyiz.. özellikle bebelerimiz..
evimi deyim yerindeyse bişeyler götürüyo katlanacak çamaşırlar yıkanacak çamaşırlar ütü ooy oooy ooyy..
akşama annem babam bende kalacak sabahta anneannemi çağırmayı düşünüyorum.. hepinize kolay gelsinn yeni yılda mutluluk neşe sağlık versin inş... :KK70:

herkese slmlarrrr hanımlar vallhi az önce geldik çok iyi geçti haftasonumuz

cnm çok geçmiş olsun ben senin bu yaşadıklarını 9 aylıkken yaşadım ilk aynı sizin gibi bir iki derken her boğazları kızardığında her kulağı iltihaplandığında o akşam ciğerine iniyordu yani şimdide iniyor ama ben çocuğumun dru oldum sana tavsiyem eve birgün evvel nebulizatör al ilaçları eksik etme çocuğunhun hafif öksürdüğünü hissettiğin an hemen nebul yap sizde bunu tetikleyen ne mutlaka araştır ya alerjidir yada reflüdür bizdede hiç nefes alamam tıkanma morarma olmuyor ama alerjimizde var reflümüzde çıkmıştı miğde tintigrafisinde ilaç kullandık 1 ay onu atlattık alerji içinde bir pediatrik ilacımız var oda baya bir rahatlattı önlemini alınmazzsa alalh korusun ilerde astıma dönebiliyormuş allahım esirgesin kuzularımızı birde eğer boğazı kötü değilse ciğerlere indiğinde biz antibiyotik kullanmıyoruz buhar mkaşnasına koyduğum iki ilaçala geçiriyoruz her ciğere inişinde antibiyotik kullanırsak çocuklar mahfolur dr çok öenmli oyüzden

Yeni Yıl; Kalbimize Mutluluk , Bedenimize Sağlık, Yüzümüze Gülücük, Hanemize Huzur, Getirsin.

meraba kızlar tüm bebişlere geçmiş olun nedir bu alerjik olma durumu bronşit falan anlamadım yağızda aynı yaaa off.
dr antibiyotik vermiyo bize bi bitkisel şurup var onu veriyo rahatlatıyo biraz peditus öksürüğü daha çok tetikliyomuş ayrıca balgam sökücülerde öyle.dr söyledi bilginize

gunaydin guzel kasim anneleri yakisikli ve akilli ve guzel kasim bebisleri nasilsiniz bakalim? hasta cocuklara allahim biran once sifa veriri isallah.... aslinda okuyabildim biraz gecmisi ama yazamadim deryacigim sonucta iyi olmana cok sevindim herseyin de iyi olmasina...

sebnemcigim face de de karsilasamadik seninle senin de iyi olmana evinin de temiz olmasina baya sevindim::)))) cocuklar da iyi sanirim....

ben de eski yili geride biraktigimiz bu gunleri paso gezerek gecirdim kocam calismiyor bu aylarda o yuzden hep gezdik zaten bu cocuklar bir arada olmadiklarinda daha iyi oluyorlar ses gurultu olmayinca aytes zamaninda guzel uyuyor nartan da disarida zaman geciriyor iyi oldu biraz.. yilbasinda haliyle evdeysdik yilbasi agaci susler hediyeler derken iyiydi 12 yi bes gece uyandi aytes allahtan 12 degildi yirttik biraz yoksa butun bir sene aytes i emzirir halde gecirecektim... nartan a sonunda bir mantar seklinde cadir aldik aytes e de bir yumusak oyuncak....

aytes bugunlerde eskisinden daha da fena hale geldi neredeyse saat basi kaklmaya ve uyumamaya kucakta bile durmamaya yataginda yatmamaya basladi buyudukce daha fena mi oluyordu bilemedim? sizinkiler nasildi kizlar ben unuttum nartan da boyle buyudukce boyle mi olmustu???

X