Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
minek35, sedese+
gördüm ama bu kadar ziyarteçiyi bi arada görmedimmm
yuhh diyorum şiitttt neden okuyosunuz bizi takipçilerrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
minek35, sedese+
gördüm ama bu kadar ziyarteçiyi bi arada görmedimmm
kız ben halleyi her halükarda yerim yani kır pasta yap falan uzun iş lop lop götürürüm
bunu biliyordumm eczanelerde burun tıkanıklığı için yastığa damlatılan damladan varmış duydum ama sormak hiç aklıma gelmedii
o damlayıda biliyorum cold mix geçen sene çok aradım eczanelerde yoktu.dr kadır tuğcu hep onu oneriyor,bizim doktora sormuştum onunda haberi yokmuş o damladan..bende umidi kesmiştim,tekrar sorayım belkı yaygınlaşmıştır şimdi..
yavrummm çocuklar bazen pasta pasta diye tutturuyo yaa eee 18 tl verip pasta almaktansa bu daha karlı hem yaş pastadan daha güzell....yoksa halleyi lop lop göütrmekte güzel oluyo bu bir alternatiff:)))hemde kendi elinle yapıyonnn
bende arkadaşa sordum eczacı haberi yokmuşş ama depoya sorcakmış eğer öğrenirsem haber veririm sizede...
halley demeyın bana ya canımı istettınız,cık cık cık...aç var tok var deme..
ayyy canım kıyamam evde 10 paket var atıyorum yakalaaa
bu arada derya hiç uğramadı bugünün neöbetçisi benimm
ya ben buranın demirbaşı gibi oldumm niyeysee((
:)))iş güç yok,neslı akıllı uslu oynuyor da ondan olabilir mi????ben daha yemek yapacağım,birde merti eylemem lazım:))
çocuk açmış albumu aaa baba canım dıye opup duruyor.
taman canım.serap uğrasada onada sorsak.onuda merak ediyorum.oğuz nasıl oldu acaba,iğne kullanıyorlardı en son,facede de hiç gormuyorum..:26:
ya ben buranın demirbaşı gibi oldumm niyeysee((
benimde geçen aklıma geldi yazdım mı bilmiyorumda merak ettim serabıda oğuz nasıl oldu
eee meral sen ben birimiz hergün nöbete kalıyo bugünde sen kalmışsın
eee sabah 8 de kalkıyoz canımm derli toplu ev :)))bi yemek apılcak ıspanak kavurmasıı artı salata bu gün pek bişi yapasım yokk zaten yeterdee eşimde akşam 19:30 gelcek daha vaktim var neslişte uyuyo maşallah unutma beni yi izliyorumm biyandanda geziniomm
ooo bügün menün sğlıklı hep ot bende de çiftlik kebabı(etli bezelye )var dün yanına pilav yapmıştım ben diyetteyim baba oğlu yediler bitti eşim diyoki yarında pilav yap bu yemek pilav olmazsa ağlar yok cnmmm dedim zaten kendimi zor tutuyom yarın yanına bitek salata var
ot valla canım mantar istiyoo eşime söylicem akşam gelirken alsında hemen fırına atayımm çok acımmmm
ayyy şöle kaşarlı mantar fırında süper olarrrrr
bu arada yazdımmı bilmem yılbaşında eşimin kuzenindeyiz eymenide yanıma alıp saat 10 gibi babannesine göndermek yoksa hiç almasammı ama ozamanda vicdan azabı çekiyorum yaww
bu arada yazdımmı bilmem yılbaşında eşimin kuzenindeyiz eymenide yanıma alıp saat 10 gibi babannesine göndermek yoksa hiç almasammı ama ozamanda vicdan azabı çekiyorum yaww