- 1 Ekim 2009
- 448
- 8
- 41
herkese slmlarrrr hanımlar vallhi az önce geldik çok iyi geçti haftasonumuz
cnm çok geçmiş olsun ben senin bu yaşadıklarını 9 aylıkken yaşadım ilk aynı sizin gibi bir iki derken her boğazları kızardığında her kulağı iltihaplandığında o akşam ciğerine iniyordu yani şimdide iniyor ama ben çocuğumun dru oldum sana tavsiyem eve birgün evvel nebulizatör al ilaçları eksik etme çocuğunhun hafif öksürdüğünü hissettiğin an hemen nebul yap sizde bunu tetikleyen ne mutlaka araştır ya alerjidir yada reflüdür bizdede hiç nefes alamam tıkanma morarma olmuyor ama alerjimizde var reflümüzde çıkmıştı miğde tintigrafisinde ilaç kullandık 1 ay onu atlattık alerji içinde bir pediatrik ilacımız var oda baya bir rahatlattı önlemini alınmazzsa alalh korusun ilerde astıma dönebiliyormuş allahım esirgesin kuzularımızı birde eğer boğazı kötü değilse ciğerlere indiğinde biz antibiyotik kullanmıyoruz buhar mkaşnasına koyduğum iki ilaçala geçiriyoruz her ciğere inişinde antibiyotik kullanırsak çocuklar mahfolur dr çok öenmli oyüzden
canım nebulizatörü bende düşündüm eşim hastalığın ciddiyetini henüz kavrayamadığı için saçmalama dedi bana ama alacağım..
aşırı bir balgam var nerden geliyor anlamadım ya o kadar dikkat ediyorum ama sakınan göze çöp batıyo oğuzu çingene çocuklarının yanına ihtisas için yollamayı düşünüyorum öğrensin azcık hasta olmamayı ben kesinlikle allerji olduğuna eminim ama ne yapacağımı bilmiyorum kan tahlili yaptırmam lazım sanırım.. canım bizimkininde hiç boğazı falan kızarmıyo hafif öksürük derken 3 günde ciğere iniyor anlamadım..
bu arada doktorumuz 6 yaşına kadar böyle olabilir 6 yaştan sonra bişeyi kalmaz dedi inş. doğrudur.
meraba kızlar tüm bebişlere geçmiş olun nedir bu alerjik olma durumu bronşit falan anlamadım yağızda aynı yaaa off.
dr antibiyotik vermiyo bize bi bitkisel şurup var onu veriyo rahatlatıyo biraz peditus öksürüğü daha çok tetikliyomuş ayrıca balgam sökücülerde öyle.dr söyledi bilginize
canım ya mümkünse o şurup un ismini öğrenebilirmiyim? peditus balgam söktürücülere karşıyım ama kafam çok karışık şu günlerde doktoru kullan dese kullanacak durumdayım..
herkese iyi haftalar