2009 Kasm Anneleri

hakılısn vallahi büyüselerde dertleri bitmicek çocuklaırmızınn galiba :))) neyse burrada hava açamaya başladı şükürr

hakılısn vallahi büyüselerde dertleri bitmicek çocuklaırmızınn galiba :))) neyse burrada hava açamaya başladı şükürr

burda karardı şimdide önce kuvvetli rüzgar şimdide yağmura döndü
kek piştimi kekkkkkkkkkkkkkkkkkk
mine zayıflama macunu varmış mindivan diye aktarlarda satılıyomuş onuda mı denesek ne

anladım canım peki sen daha önce diyetisyene gitmiş birisi olarak neleri yemeliyiz?neleri yememeliyiz?biraz örnek verebilirmisin ?

sağol canım haftaya gitmeye çalışacağımm

ayy gelmesinn yaa ben hiç sevmem öyle havaları bugün oğlumla dışarı çııktık bime gittik geldik hava çok soğuk değildi ama sabah çok sisli bi hava vardı yaa biran önce yaz gelsinnn ben kış mevsimini hiç sevmem

anladım canım peki sen daha önce diyetisyene gitmiş birisi olarak neleri yemeliyiz?neleri yememeliyiz?biraz örnek verebilirmisin ?

şimdi önce kan tahlili vs yaptı ona göre diyet verdi benim listem şöyle ;
sabah 08:00
1 bardak ılık limonlu su(kalkınca)
2 dilim kepekli ekmek
peynir
4-5 zeytin
sınırsız yeşillik,domates,salatalık biber vs
1fincan yeşil çay

ara 10:00
1meyve

öğle 12/13 arası
1kase çorba
1porsiyon sebze yemeği
1su bardağı yoğurt
2dilim k.ekmek
sınırsız salata

ara 15:00
3 diyet bisküvi(kuru meyvede olabilir/8-10 fındık badem yada 2-3 ceviz içi)
1 fincan yeşil çay

akşam 18:00
3 köfte kadar et/balık/tavuk ızgara
4-5yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim k.ekmek
sınırsız salata

ara 20:30
1 bardak süt
3 diyet bisküvi

gün içinde 1,5-2 lt su 2 fincan yeşil çay+1 fincan mate çayı
spor yoktu bu listeyle 3 ayda 10 kg vermiştim doğumdan önce

burda karardı şimdide önce kuvvetli rüzgar şimdide yağmura döndü
kek piştimi kekkkkkkkkkkkkkkkkkk
mine zayıflama macunu varmış mindivan diye aktarlarda satılıyomuş onuda mı denesek ne

kek pişti ve birer dilim yendimerte portakal suyuyla birlikte yedirdim.bir ara oğunude halletmiş olduk boylelikle...
çok guzel,sağlıklı bir kekmiş sevdim ben..yarım bardak koydum yağı,yalnız ben 1 bardakta sut çıkarmıştım onceden onuda ekledim,unuda ona göre fazlalaştı tabiki,birde ekleme yaptığım için hem şekeri hem pekmezide koydum.lezziz valla,eline sağlık seninde.ilk gelen misafırlerime bu kekten yapmalıyımmm

minecim nesli ne yaptı,öğlen uykusu ne durumda?

gittim yatağa girdim mızlandı falan gözleirmi kapattım nasıl olmuşsa yanıma gelmiş uyumuş gözlerimi açtım 45 dakika geçmiş yatağa giridkten sonra nasıl uyudu kaçta uyudu bilmiyorumm ben nasıl bir anneyim

afiyet şeker olsun paşamada sanada bende bazen süt koyuyorum çok olsun istediğim zaman
bide bazı şeyleri otomatiğe bağlamışım tarif bile veremiyorum göz kararı koyuyorum bu kekte onlardan biri sen süt koymakla iyi yapmışsın aklın yolu bir

ben kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum artık ya eşime çok kızardım 15 saniye içinde uyuyosıun biraz konuş diye şimdi o bana diyo yatağa giriyon kendini kaybediyon diyoo benden sonra teld eoyun falan oynuyormuş normla insan uyanır sen nasıl uyuyon o sese falan dyoo ben en kaz iki saat dönerdim öncedenn ne olduki ban böyel galiab yoruluyorummm

sen süper bir annesin çünkü bizde durum hergün her akşam senin şuan anlattığın gibi çoğu gece eymen yatağına nasıl geçti hatırlamıyoruz eşimde bende

sen süper bir annesin çünkü bizde durum hergün her akşam senin şuan anlattığın gibi çoğu gece eymen yatağına nasıl geçti hatırlamıyoruz eşimde bende

hala uykum var vallahii şimdi uyuya gece geç uyurr kesin kaldırmayada kıyamıyorumm kiii akşam plates var nefes al ver nefes al verr püf püf püff

bende aynıyım.onceden yatakta dön dön uyuyammazdım şimdi anında uyuyorum..yoruluyoruz tabi kolaymı bu bıdıklarla uğraşmak,evin işleri bir yandan,yemek bir yandan...

ben kaçtım canlarım oğluşum beni almaya gelecek büyüdü teyzeleri
haftasonu giremem evdeki laptop bozuldu format atılacakmış kendinize iyi bakın bıdıkları öpün

ben kaçtım canlarım oğluşum beni almaya gelecek büyüdü teyzeleri
haftasonu giremem evdeki laptop bozuldu format atılacakmış kendinize iyi bakın bıdıkları öpün

hadi canım iyi tatıller.op benim için eymeni

bende gideyım pilavımı yapayım,sonrada oğluşumu yıkayacağım.

minecim goruşuruz,sende nesliyı op benim için...

sağol nagişcim şimdilik bunlardan kopya çekerek başlarım dra gidene kadar tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…