yok ben almayayım bugunlerde kocaya fena gıcığım zaten..
mertin ilk yılı daha zordu,şimdi daha rahatım diyebilirim.tek sorunumuz uykuya dalması şu sıralar.şimcik ben ikinciyı doğurursan benim çocuğum nasıl olur huyu suyu,tıpi.100 puanlık uzman sorusu size
günaydın tatlım kurtuldukk şükür arada bi kaçırsada durum iyi dışarı çıkarken falanda bağlamıyorum gece yatarkendee sadece büyük tuvaleti kabızlık yüzünden sorun lu geçiyor acıyo acoıyoo diip duruyo o sorun bi kalksa dahada süper olucakkkk
yok ben almayayım bugunlerde kocaya fena gıcığım zaten..
mertin ilk yılı daha zordu,şimdi daha rahatım diyebilirim.tek sorunumuz uykuya dalması şu sıralar.şimcik ben ikinciyı doğurursan benim çocuğum nasıl olur huyu suyu,tıpi.100 puanlık uzman sorusu size
eşim şubatta aydındaki ilk görevine geliyo canım bursaya ama ben gelmicemm neslim soğuktaa kalamsın ama yaz olursa gelicem ordu evi güzelmişş ordaki
ohh harika maşallah neslime,darısı bizimkilerin başına...
çocuğun fotosunu çekmiyorum çoktandır,bugun çekeyimde,eklerim tayzesi..
iyi o zaman daha içerlere girem benn:)))biizmkiler gedizdeeler bilirmiisn bilmemama annengil karşıyakada olduğuna göre biizm oraları bilmessin senn
tamam tatlımmm kızlar ben kaçıyım neslişle bizazcık vakit geçiremm byee bu arada baba nöbetten geldi gizlice eve girdii uyuyo nesli babasını ekmek almaya gitti sanıyo halaaa yoks uyuytmaz
bilmem ki ama mert kadar güzel olmayabilir yani güzel demeyeyimde renkli gözlü falan olmaz galibamesela eşim beyaz tenli eymenin siması bana ama vücut yapısı ten rengi gözleri baba tarafına benziyo galiba 2.benim gibi kara bişey olur
kızımmm yaza görev çıkmazsada gelcen ozaman ben anlamam aaa söz verdin
cevabını bulursan banada söylee....hımm kocişe niye gıcıkmışın bakalımmm
bilmem ki ama mert kadar güzel olmayabilir yani güzel demeyeyimde renkli gözlü falan olmaz galibamesela eşim beyaz tenli eymenin siması bana ama vücut yapısı ten rengi gözleri baba tarafına benziyo galiba 2.benim gibi kara bişey olur
kızımmm yaza görev çıkmazsada gelcen ozaman ben anlamam aaa söz verdin
hadi bakalım izin verdim gidebilirsin izinde neslimin hatırına neslim sana kahve falan yaparsa hakkımı ayırın şöyle bir kız kahvesi içeyim
nagişcim bende izin istesemmerte yemeğini yedirip,uyutcam da...
uyku satlerini one çekme çalışmölarım devam ediyor gunduz en geç 3 de uyanmasını sağlıyorum bakalım başarılı olacakmıyım.dun 10 da uyudu ona bilem sevindim
'Çocuklarınıza süt içirmeyin' - Diyet-Fitness- ntvmsnbc.com
buyrun burdan yakın...nurancım bak sende sut alerjisi var diye uzulmeee yoğurt,kefır daha ıyıymışş
nesli bu gece hiç uyumadı bende grip oluyorum başım beynim çatlıyor...
geçmiş olsun..neden uyumadı bir yerimi ağrıdı:26::26:
gunaydınnn,herkesler nerede?????
bezden çiş taşma olayı devam etmekte,6 numara bez kullancam geceleri,gıysı yetiştiremiyeceğim boyle olursa zaten çamaşırlar da kurumak bilmiyor