selam nurancım;minikler arasında paylaşamama durumları başladı demek,herseydende 2 tane alınmaz,ogrencekler tabi paylaşmayı daha çok kuçukler..dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda,en ufak bir hastalığı bile gozumuzde buyutup kaygılanıyoruz haklıyızda tabi biz anneyız sonuçda.2 hafta once mert iştahsız,yemiyor dıye uzuluyor,başınızın ağrıtıyordum.vbu sabah uyandı,çorba yıcem,pilav yıcem,yoğurtr yıcem,gane(makarna)yıcem dıyor.:)))he bu arada oğlum tam izmirli bizim gibi kestırmeden konuşuyor.geleceğim,yıyeceğim değilde yıcem,gelcem dıyor:))eee çocuklar ne duyarsa onu öğreniyorlar...
bizde seni ve çocukları opuyoruz canım..
offföğlen uyukularımız artık zorla ağlaya ağlayaa bu gün oda kar etmedi uyumucam uykum yokk diyooo ısrarla uyumadı şimdi bi tabak çorba yedi üstünede 1 bardak portakal uyunu içiyor hanfendiii
bende dikkat etmeye çalışıyorum cumlelerimde lutfen,pekı,teşekkur ederim gibi kelımeler kullanıyorum ama arada işte şiveye kayıyor.
ay bu pepe kurtarıcımız oldu valla bızım az once seyrederken mert pepeyı bende gittim duşuma aldım,çıktım saçlarımı kuruttum.beyefendinin ruhu duymadı
minecim malesef cumarteside çalışıyor eşim saat 5'e doğru geliyoray barı yarım gun olsaydı her işimiz pazara kalıyor bu sebeple..
bugun mert uyumadı,1,5 saat yatakta yattı yok uyumadı çocuk...
deryacigim neredesin senden haber yok merak ettim kocan mi izinli yoksa bugun??
ben de bugun ayakkabi almak icin avm ye gittim nartan la birseyler yedim falan uslu uslu arabasinda oturdu masallah birkac ta magazaya baktim nine westwten bir ayakkabi bir canta aldim hani herkesin dolabinda olmasi gereken soyle siyah kapali topuklu bir ayakkabi canta da kiremit rengi bu sene moda olacakmis valla simdiden modaya uyayim bari de\dim.... bu arada nartan oyun salonuna gitmek istedi toplara cumburlop atlamayi cok seviyor ama cok kalabalikti ve ondan buyuk yaygaraci cocuklar vardi hani deli gibi bagirirlar ya hicbir neden yokken onlardan hic hoslanmiyor yarim saat kaldi sonra annemi istiyorum demis gittik aldik ama onlar olmasa 1 saat oyalaniyor hosuna gidiyor...
kizlar sizde cocuklari birakiyor musunuz? avm oyun salonlarina merak ettim??
günaydın meral nesli çoktan uyandı bile ömüm yemekle meşguleşim ocak 12 de geliyo bide temmuzda gelicek ben temmuz olanına gelicem
iyi
yapmışın koltukları vermekle eksikse bende salon takımımı kökten verebilirimm konsol gümüşlükler masa sandalye dahil her şey halısı falanda takımm zira doğuya gidince koycak yer yokkklojmanlar küçükk:44::44:kara kara düşünüyorum keşke hiç aldırmasaydımm ama napim inada bindirdilerr eşime dedim tek suçlu varsa oda sizssiniz diyee güzel oda yapın eymenime rahat rahat oynasınn yazında biz gelcezz girsin oynasınlarr ben dün limangoda gördüm galiba çok güzel halılar vardı yaaa şimdi çocuklar ççooookk şanslıı bazen kıskanasım geliyooo
ayy desende öyle evlenirken dolduruyoruz sanki hep 2 kişi olacakmışız gibi sonrada verecek yer arıyoruz
sanada günaydın merall nesli yaptı kahvaltısınıı şimdi oyun oynuyooo ama mızmız yine kabız yine kabız ne yapcam ben bu kabızlık olayını ilacınıda verdim şimdi ama ne zamana kadar ilaçla yapıcak bilmiyorum kiii :26::26:akıl verin banaa yaa offf bide portakal suyu kabız yaparmıı ..
bu arada kanal de çocuk beslenme uzmanları var şu süt olayını konuşuyolarrr
YA CNM ZEYTİN YAĞI DENEDİN Mİ ilaçtan iyidir hem doğalda hergün bir yemek kaşığı içirsen
merhaba kızlar geçmişi çok okuyamadım okuduğum kadarıyla cvplayayım
nurancım yeni cicilerini güle güle giy ben eymeni bırakmıyorum 2-3 kez gittik bende yanında girdim haftasonu bırakmak zaten akıllı işi değil felaket kalabalık
mine ve meral eymende öğlen uykusuna direnerek ve ağlayarak yatıyo ama uyudumu çok uyuyo sıpa
diğer kızlar nerelerde meral+derya+mine+nagihan topik bekçisi kıvamındayız
pcmiz bozuldu ve biz eymenin birçok fotosunu kurtaramadık masa üstündeydisizlere tavsiyem mutlaka yedekleyin haftasonu kaynanamın evini üst kattan alt kata taşıdık geberdin resmen tabi eşimde küçük görümcemle heryeri düzelttik pırıl pırıl yaptık büyük görümcemde üst katta pc de oynadı ne adalet dimi neyse bu sondu artık daha da olmaz benim evdende bir takım koltuk indirildi günlük kullandığımı verdim misafir odasındakileri günlük yaptım oturma odası şuanda boş orayı eymene yavaş yavaş oda yapıcaz çok güzel çocuk odası lambaları falan var ikea+leroy merlin heryerden toplama bir oda yapıcaz ortayada şü üstünde yol falan olan halılardan bak kendimiz için değil sırf yazın meral mine gelcek çocuklar rahat oynasın diye
sanada günaydın merall nesli yaptı kahvaltısınıı şimdi oyun oynuyooo ama mızmız yine kabız yine kabız ne yapcam ben bu kabızlık olayını ilacınıda verdim şimdi ama ne zamana kadar ilaçla yapıcak bilmiyorum kiii :26::26:akıl verin banaa yaa offf bide portakal suyu kabız yaparmıı ..
bu arada kanal de çocuk beslenme uzmanları var şu süt olayını konuşuyolarrr
avmlerdekı gibi kapalı yerlerde bırakmadım hiç.yazın açık alanlarda çevresi kapalı biletle girilen içinde parkı,top havuzu olan yerlerr var burada.başında kızlar duruyorlar,çocuklarla ilgileniyorlar.sende oturup yemeğini yıyebiliyorsun oğle yerlerde bıraktık merti ama hep gorebileceğimiz mesafedeydi..
nagihancım yoğun bir hafta sonuymuş,neyse artık taşınmışlarda sende rahat edersin,eşinde...fotolarınıza uzuldum,bizimde yazın bozulmuştu ama ben flaş belleğe atmıştım onceden..bu laptoplar çabuk mu bozuluyor kı bizim 3 yılda olmuştu oysakı alanı hemde iyi birşey kendileri...
odanızda ıyı olmuş.duzenleyın bakalım oğluşum gelince oynasın rahat rahat
vallaha daha çağan konusamadığı için hiç öyle kelime kullanmıyo ama bende dikkat ediyorum buna..ohh saatler olsun meralcim bende çağan reklama dalınca duş alıyorum yoksa asla ..pepeyi yada çizgi filmi hiç izlemiyor çağan ama reklam hastası
karnı ağrıyordur da ondan mızmızdır ne yapsın yavrum(mine,nesli sebze yıyormu?bol bol sebze,meyvede ıyı gelir...portakal konusunda hiç fikrım yok..
bizimde 2 yıl oldu eymen doğduğunda alınmıştı hemde guya en iyisinden
bizim çocuklarımız büyüyo ve akıllanıyolar artık herşeyi anlıyo beni üzmüyo teyzeleri yanlız mesela cumartesi ilgilenemedim ev taşı vs pazar acısını çıkardı wcde bile peşimdeydi yavrum ilgi istiyo özlüyobide yalandan ağlamasına sinir oluyorum kaka yapıyo altını aldırmıyo falan ahh çalışmasam uğraşırdım çiş meselesine ama babannesi hiçç oralı değil nasıl olacak bilmiyorum bu gidişle okula gidene kadar bez bağlarız
yani pırasa ıspanak taze fasülye falan filan artık bunları mecbur yiyo ona özel bişi yapılmadığı içinn ama çok ta diil yani bu sıralar portakal suyuna sarmış durumdaa sürekli potokal suyu sık diyiip duruyo benimde aklıma o geldii acaba kabız yaparmı diyee bide bu akşam dışarı çakabilrsem kuru kayısı alıyımda evde yapıyım aç karnına içireyimm belki iyi gelebilir dün akşam balık yedi üstünede iki dilim ekler pasta yedi bide gece yatarken portakal suyu içti yarım bardakk acaba balık mı dokandı dicem ama zaten karnı taş gibi...şimdi uzan bayb firs tü izliyor trt çocuğu açmaya korkuyorum ve dün hiç pepe istemedii inş unuturr:))yani baya beğeniyordum pepeyi yararlıda bişiyle öğretiyo ama bizde bağımlılık yaptıı