- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
günaydın canlarım
nerelerdesiniz 2 gündür giriyorum bakıyorum kimsecikler yok
gamzecim şu kayganamı alt kata taşıyayım işler bitsin tuğkanımı ve seni misafir etmek istiyorum
bu arada 69,6 kgye düştüm sonunda 6lı rakamlara dönüş yaptım
gunaydın canım,
kızlar terkettı artık bizi,bende aynen baktım kımse yoktu..
deryacım eşinin evde olduğunu bildiğimiz için sormadık seni yoksa hep aklımdasın.nuran,şekercik,serap,gamze,darksee,sedese,esinde,bircan uğramamışlar kaç gundur...
nagişcim hadi bakalım iyi gidiyorsun,boyle devam arkadaşım..
bugun burda yağmur var bir 10 dk oncede fırtına çıktı resmen çamaşırliğı balkondan tam zamanında kaptım,uzerindekı çamaşırlarla birlikte uçuyordu az kalsın
yemeğimi de yaptım erkenden,mert uyuyuncada bir kek yapayım diyorum evde yumurta patlaması var kullanayımda bozulmasınlar
kızlar 3 gecedir mert gecede 1 kere olmak uzere uzun uzun oksuruyor belkı 5 dakkka devamlı oksuruyordur.sanki balgam varda onu çıkarmaya çalışır gibi.onun dışınfda birsey yok,gunduzde hiç oksurmuyor.peluş battanıye var uzerinde ondan mı diye duşundum ama devamlı kullandığımız birsey daha once olmuyordu boyle birsey.dr da gitmek ıstemiyorum,ne yapsam kı.o haldeyken ılık su içirmek istiyorum içmiyor da,oksuruğu bitince uykuya devam ediyor.otacanın şekerleri var ya onlardan kırıpda versem mı kı:26: