guzel kasim anneleri akilli saglikli yakisikli guzel kasim cocuklari uzun zamandir yokum aslinda aciyorum okuyayim da ceva\plar yazayim ama nafile hep birsey mi cikar cikiyor vallahi...
umarim cok guzel sohbetler olmustur okuyamadim malesef su an ise heran birsey cikabilir ikisi yalniz aytes nartan in oynadigi oyuncaklari istiyor israrla o da benimmmmm diyor vermiyor sonra aytes bir bagiriyor ki sanirsiniz dustu biryeri acidi ufffff ikisini de idare etmeye calis cok zor be kizlarrrr....
hepimizin sagligi iyi sukurler olsun en onemlisi gerisi fasa fiso isteee.... hepinizi opuyorum kocamanindan cocuklari da tabi.... bundan sonra okuyup cok biriktirmemeye calisacagim...
offf eşim bugünde nöbetçisevmiyorum bu nöbetleri sabah 8 de gitti yarın 10 da gelicekk
çok uzunmuş gerçekten de minecim ama ne yapacaksın,yalnız değilsin kızın var en azından..
selam nurancım;minikler arasında paylaşamama durumları başladı demek,herseydende 2 tane alınmaz,ogrencekler tabi paylaşmayı daha çok kuçukler..dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda,en ufak bir hastalığı bile gozumuzde buyutup kaygılanıyoruz haklıyızda tabi biz anneyız sonuçda.2 hafta once mert iştahsız,yemiyor dıye uzuluyor,başınızın ağrıtıyordum.vbu sabah uyandı,çorba yıcem,pilav yıcem,yoğurtr yıcem,gane(makarna)yıcem dıyor.:)))he bu arada oğlum tam izmirli bizim gibi kestırmeden konuşuyor.geleceğim,yıyeceğim değilde yıcem,gelcem dıyor:))eee çocuklar ne duyarsa onu öğreniyorlar...
bizde seni ve çocukları opuyoruz canım..
selam nurancım;minikler arasında paylaşamama durumları başladı demek,herseydende 2 tane alınmaz,ogrencekler tabi paylaşmayı daha çok kuçukler..dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda,en ufak bir hastalığı bile gozumuzde buyutup kaygılanıyoruz haklıyızda tabi biz anneyız sonuçda.2 hafta once mert iştahsız,yemiyor dıye uzuluyor,başınızın ağrıtıyordum.vbu sabah uyandı,çorba yıcem,pilav yıcem,yoğurtr yıcem,gane(makarna)yıcem dıyor.:)))he bu arada oğlum tam izmirli bizim gibi kestırmeden konuşuyor.geleceğim,yıyeceğim değilde yıcem,gelcem dıyor:))eee çocuklar ne duyarsa onu öğreniyorlar...
bizde seni ve çocukları opuyoruz canım..
oooo mert kuzusuna bak hizini alamamis annesi hepsinden yap yesin... masallah... canim nartan da yiyom geliyom gidiyom diyor biz de oyle konusmayiz ama nasil olduysa ogrenmis biryerlerden... bu sabah bana diyor ki bidik anne beni kucagina al... anne beni kucagina almazsan seni mahvederim diyor ya cok gulduk babasiyla babasi da sen benim karimi nasil tehdit edersin yaaa diyor sen nartan ima bak bir kere kullandim sanirim yaninda hemen kapmis inanamadim...
ayy meral ben öyle konuyorumm ya ama nesliyle konuşurkenn geleceğim yanına birlikte bunları yabilirmiyiz gibilirinden konuşuyorum yok anacım olmuyor arada karşıyo neslide anne pepeyi açç diye bağırıyo gözünün içine bakıyorum cevap değişiyoor annecim pepeyi açarmısınnn bide mimikleri gör kop gülmektenn
offföğlen uyukularımız artık zorla ağlaya ağlayaa bu gün oda kar etmedi uyumucam uykum yokk diyooo ısrarla uyumadı şimdi bi tabak çorba yedi üstünede 1 bardak portakal uyunu içiyor hanfendiii
bende dikkat etmeye çalışıyorum cumlelerimde lutfen,pekı,teşekkur ederim gibi kelımeler kullanıyorum ama arada işte şiveye kayıyor.
ay bu pepe kurtarıcımız oldu valla bızım az once seyrederken mert pepeyı bende gittim duşuma aldım,çıktım saçlarımı kuruttum.beyefendinin ruhu duymadı
minecim malesef cumarteside çalışıyor eşim saat 5'e doğru geliyoray barı yarım gun olsaydı her işimiz pazara kalıyor bu sebeple..
bugun mert uyumadı,1,5 saat yatakta yattı yok uyumadı çocuk...
senin eşin ne iş yapıyor canımm ???
bu arada ben pepeden nefret etmeye başladım tv delisi olmasını istemiyorumm ben ama pepeden sonraa baya tv hastası oldu kapadıkmı tv yi başlıyor ağlamaya pepeyi açın diyee hayırdan anlamıyor bide hıh pepe küstüm işte diyoookafam çok karşık sabahtan beri izliyorr ayrılmak istemiyorr elektirikleri şartalden indriyordum elektirkler gitti diyordumm inanıyorduu şimdi katiyen şartelin yanına gidiyo elektiği açç aççç diye yırtınıyooo
inşaat malzemeleri pazarlıyor.inşaat malzemesi derken banyo,mutfakta kullanılan seramikler,lavobalar,çeşmeler,havuluk,sabunluk gibi ıvı zıvırlar işte..
nesli epey bir kaptırmış o zaman, bizde o kadr deği hatta sıkılınca mert gider kendisi kapatır tv yı...ben gunduz birsey izlemiyorum zaten arada onun için açıyorum o kadr..
deryacigim neredesin senden haber yok merak ettim kocan mi izinli yoksa bugun??
ben de bugun ayakkabi almak icin avm ye gittim nartan la birseyler yedim falan uslu uslu arabasinda oturdu masallah birkac ta magazaya baktim nine westwten bir ayakkabi bir canta aldim hani herkesin dolabinda olmasi gereken soyle siyah kapali topuklu bir ayakkabi canta da kiremit rengi bu sene moda olacakmis valla simdiden modaya uyayim bari de\dim.... bu arada nartan oyun salonuna gitmek istedi toplara cumburlop atlamayi cok seviyor ama cok kalabalikti ve ondan buyuk yaygaraci cocuklar vardi hani deli gibi bagirirlar ya hicbir neden yokken onlardan hic hoslanmiyor yarim saat kaldi sonra annemi istiyorum demis gittik aldik ama onlar olmasa 1 saat oyalaniyor hosuna gidiyor...
kizlar sizde cocuklari birakiyor musunuz? avm oyun salonlarina merak ettim??
guzel kasim anneleri akilli saglikli yakisikli guzel kasim cocuklari uzun zamandir yokum aslinda aciyorum okuyayim da ceva\plar yazayim ama nafile hep birsey mi cikar cikiyor vallahi...
umarim cok guzel sohbetler olmustur okuyamadim malesef su an ise heran birsey cikabilir ikisi yalniz aytes nartan in oynadigi oyuncaklari istiyor israrla o da benimmmmm diyor vermiyor sonra aytes bir bagiriyor ki sanirsiniz dustu biryeri acidi ufffff ikisini de idare etmeye calis cok zor be kizlarrrr....
hepimizin sagligi iyi sukurler olsun en onemlisi gerisi fasa fiso isteee.... hepinizi opuyorum kocamanindan cocuklari da tabi.... bundan sonra okuyup cok biriktirmemeye calisacagim...