- 17 Ağustos 2009
- 2.339
- 1
slm hanımlar ya oku oku zor bitirdim ne sohbet ne muhabbet maşallah size vallhi kaçırmışım 11 deydi randevumuz gittik dra anlattım derdimi 1 yaşından beri bronşit oluyor dedim şunu kullanıyoz nebül veriyorum dedim dedi döküntüsü kaşıntısı varmı yok dedim gıdalalara hiç tepkisi yok dedim köye gidip gelince oluyor genelde temiz hava danmıdır acaba dediki anltttığın kadarıyla tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu durumdaki çocuklar 5-6 yaşınd normale dönüyor bronşlar tam genişleyince dedi dediki polene, küf mantarına ,ev tozuna,çam la iklgili bişey söyledi bikaç şey daha yazdırdı asisitanına dedi bunlara bakalım gittik 3 tüp kan aldılar hemşire bulamadı damarı tuğkanda olmuyor olmuyor dedi durdu hemşireye o bulamadıkça diyor sen benim işime neden karışıyorsun diye güldürdü bizi sonra ciğer filmi çekindik dedim şimdi amca seni fotorraf çekicek korkma dedi mamam dedi çıktık diyo çekti sırtını gösteriyor annesini üzmedi pek öylendede kaşarlı tost yedik :)ayranla bugün baya uyumluydu çok şükür metrodada uyududu ama ben çok yoruldum 1 tahlilimiz 15 g
ne .ıkıcak inş. iyi çıkar
maşallah tuğkana buyuduler artık gittikleri yerde yemek derdi olmuyor en azından geçen sene neydi oyle ne yedircez içircez dıye şaşırıyorduk.
inş canım iyi çıkar tahliller