2009 Kasm Anneleri

slm hanımlar ya oku oku zor bitirdim ne sohbet ne muhabbet maşallah size vallhi kaçırmışım 11 deydi randevumuz gittik dra anlattım derdimi 1 yaşından beri bronşit oluyor dedim şunu kullanıyoz nebül veriyorum dedim dedi döküntüsü kaşıntısı varmı yok dedim gıdalalara hiç tepkisi yok dedim köye gidip gelince oluyor genelde temiz hava danmıdır acaba dediki anltttığın kadarıyla tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu durumdaki çocuklar 5-6 yaşınd normale dönüyor bronşlar tam genişleyince dedi dediki polene, küf mantarına ,ev tozuna,çam la iklgili bişey söyledi bikaç şey daha yazdırdı asisitanına dedi bunlara bakalım gittik 3 tüp kan aldılar hemşire bulamadı damarı tuğkanda olmuyor olmuyor dedi durdu hemşireye o bulamadıkça diyor sen benim işime neden karışıyorsun diye güldürdü bizi sonra ciğer filmi çekindik dedim şimdi amca seni fotorraf çekicek korkma dedi mamam dedi çıktık diyo çekti sırtını gösteriyor annesini üzmedi pek öylendede kaşarlı tost yedik :)ayranla bugün baya uyumluydu çok şükür metrodada uyududu ama ben çok yoruldum 1 tahlilimiz 15 g
ne .ıkıcak inş. iyi çıkar

maşallah tuğkana buyuduler artık gittikleri yerde yemek derdi olmuyor en azından geçen sene neydi oyle ne yedircez içircez dıye şaşırıyorduk.
inş canım iyi çıkar tahliller

gunaydınnnn;

vakıtsızlıkte nasıl yapacaksın,çağır tabii iyi olur.temizliğe ayıracağın zamanı eymene ayırırsın:KK34::KK34:

selam kızlar,1 gun girmedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş,bir ara okurum..dun bir rehavet vardı ustum de yağmurdan mı nedir birsey yapasım yoktu.mert olmasa tum gun yatabilirdim:KK17:oğlumla kes yapıştır yaptık sabahdan,oğleden sonrada pamuklardan kocaman bir bulut yaptık kartonun ustune,çok aktıf bir gun geçirdik yane..:52
bugunlerde mertin soruları hız kesmiyor,sıpa bildiği seylere bile bu ne diye soruyor sonra kendi yanıtlıyor:KK36:dun koçtaşa uğradık orda benim bile bilmediğim zımpırtılara anne bu ne?,bunlar ne? diye sordu durdu.ne olduğunu bilsem soyleyecem çocuğa da bende bilmiyorum kı,abuk subuk şeyler var..:KK53:

dedim ya dun hiç birsey yapmadım ev namına diye,o yuzden bugun süpurup,silmem şart oldu.birde camlara el atsam süper olacak.

ya kızlar şebenem nıye hiç uğramıyor acaba ; çok yoğun olsabile benim tanıdığım şebo 2 satırda yazardı.birseylere mı kırıldı acaba?zeynepde yok çoktandır ama onun işi zor 2 çocukla baş etmeye çalışıyor..

canım şebonun vakti olmuyormıuş kırıldığını sanmıyorumm çünki hepimiz onuçok seviyozz hep faceye takılıyomuhtemel olarak burayı okuyo ama cevap yazmaya vakti olmuyooo sizlere selamları vardııı

canım şebonun vakti olmuyormıuş kırıldığını sanmıyorumm çünki hepimiz onuçok seviyozz hep faceye takılıyomuhtemel olarak burayı okuyo ama cevap yazmaya vakti olmuyooo sizlere selamları vardııı

minecim hep bahsediyoruz ı-ondan ona rağmen birsey yazmayınca kırıldı mı acaba diye duşundum.sen konuşmuşsun en azından içim rahatladı şimdi:21:

minecim hep bahsediyoruz ı-ondan ona rağmen birsey yazmayınca kırıldı mı acaba diye duşundum.sen konuşmuşsun en azından içim rahatladı şimdi:21:

kırılmamıştır inşallah biz çok seviyoz onu :KK16:
aman meral ne camı çerçevesi yağmur kar mevsimi hiçç yorma kendini cnm (ben tembelim ya senide caydırayım ) :KK52:
ya meral yakın olsan şöyle aynı şehirde falan eymeni sana bırakıp kocişime vakit ayırırdım :KK9: malum sizin ev kreş vari aktiviteler faln hiç bitmiyo :nazar:
ben sana dünü özetleyeyim minenin evini süpürmeye gittin yazın toplaşıp sana geldik falan işte hayal bu ya :KK34:

denk gelirse facede konuşuyoruz tatlım ...
mertle çok güzel bi gün geçirmişinn sorular bizdede çok artık biyerden sonra bunalmaya başlıyorum bildiği soruları tekrar tekrar soruyo bide kıkırdıyoo zillliii sonra anne bilmiyo diip cevabnı söylüyo ne çabuk büyüdülerr....iki üç ay sonra neslinin erkek versiyonunu yapmaya karar verdimm :KK1::KK1::KK1:

aman meral ne camı çerçevesi yağmur kar mevsimi hiçç yorma kendini cnm (ben tembelim ya senide caydırayım ) :KK52:
ya meral yakın olsan şöyle aynı şehirde falan eymeni sana bırakıp kocişime vakit ayırırdım :KK9: malum sizin ev kreş vari aktiviteler faln hiç bitmiyo :nazar:
ben sana dünü özetleyeyim minenin evini süpürmeye gittin yazın toplaşıp sana geldik falan işte hayal bu ya :KK34:

çok geldi çooook elleri dert görmesin bu yaz inşş görüşürüzz aslında ayda 1 defa merallerin ordan geçiyozz:KK1::KK1:çıkıp natonun ordan bağırsam duyarmıkiiii:KK1::KK1::KK1:

denk gelirse facede konuşuyoruz tatlım ...
mertle çok güzel bi gün geçirmişinn sorular bizdede çok artık biyerden sonra bunalmaya başlıyorum bildiği soruları tekrar tekrar soruyo bide kıkırdıyoo zillliii sonra anne bilmiyo diip cevabnı söylüyo ne çabuk büyüdülerr....iki üç ay sonra neslinin erkek versiyonunu yapmaya karar verdimm :KK1::KK1::KK1:

hahayyy sonunda buldun doğru yolu :nazar: bende 2-3 ay sonra eymenin kız versiyonu çalışmalarına başlıcam kısmetse :KK9:
şimdi şöleki mart nisan yada haziran temmuzda hamile kalırsam kızım olacakmış çin takvimi öyle diyo :KK37:

düşünüyom düşünüyom neslinin erkek versiyonu ya merte benzer yadaa eymenee ama eymen büyük olasılık gibii:KK1::KK1: zira ikinicin gözleride mavi olmazz heraldee biiz sülalede öyle biirnci mavi ikinciler elaaa:))):KK1::KK1:

düşünüyom düşünüyom neslinin erkek versiyonu ya merte benzer yadaa eymenee ama eymen büyük olasılık gibii:KK1::KK1: zira ikinicin gözleride mavi olmazz heraldee biiz sülalede öyle biirnci mavi ikinciler elaaa:))):KK1::KK1:

huyuda benzerse yaşadın minecim eymenin bebekliği çok güzeldi uslu,tontiş bir bebekti 1 yaşından sonra mutasyona uğradı :KK52:

nagiş ben caymaya zaten dunden gonulluyum :KK52::KK52:ya yağmur gormeyen içte kalan camlar var onları silsem en azından iyi olacak,uzeri 2 karış toz olmuş,annam gelirde gorurse rahat edemez kendi silerde ayıp olmasın bari kadıncağıza,yoksa ban takmıyorum mertden beri camlara:KK33:

ne ıyı oludu benim oğluşumunda arkadaşa ihtıyacı var zaten,2,3 çocuk daha buldummuydu,salonu hemen boşaltır mınık masalar ataıverirdim gelsin boyalar,gitsin oyu hamurları kım tutardı beni beaa...

hee oldu şekerim kendi evimi hallettimde birde mineye temizliğe gittim demek peh peh peh.ama şu yazın buluşma hayalınızı sevdim bak...

gunaydın mıne nasılsın?neslı ne yaptı,bez sorunsalından kurtuldunuz mu??

günaydın tatlım kurtuldukk şükür arada bi kaçırsada durum iyi dışarı çıkarken falanda bağlamıyorum gece yatarkendee sadece büyük tuvaleti kabızlık yüzünden sorun lu geçiyor acıyo acoıyoo diip duruyo o sorun bi kalksa dahada süper olucakkkk

çok geldi çooook elleri dert görmesin bu yaz inşş görüşürüzz aslında ayda 1 defa merallerin ordan geçiyozz:KK1::KK1:çıkıp natonun ordan bağırsam duyarmıkiiii:KK1::KK1::KK1:

yok natonun ordan duymam,biraz daha içeriye girmen lazım:)))yazın buluşalım,geçen yaz kısmet olmadı ama bu yaz çocuklarla daha rahat olur..:KK34:

yok natonun ordan duymam,biraz daha içeriye girmen lazım:)))yazın buluşalım,geçen yaz kısmet olmadı ama bu yaz çocuklarla daha rahat olur..:KK34:

bu kadar yakınken buluşmazsanız ayıp olur aaaa:KK51:
mine bu yaz bursa ya gelecek sende kuzenine gelcen bende sizi ağırlıcam ayy hayali bile güzel be

iyi o zaman daha içerlere girem benn:)))biizmkiler gedizdeeler bilirmiisn bilmem :21::21:ama annengil karşıyakada olduğuna göre biizm oraları bilmessin senn :KK33::KK33:

ilk çocuğu sakin olanın 2.huysuz ,1.huysuz olanın 2.sakin oluyomuş kısmet yaşayıp görücez artık
meral sende merte yapsana kardişşş

yok ben almayayım bugunlerde kocaya fena gıcığım zaten..

mertin ilk yılı daha zordu,şimdi daha rahatım diyebilirim.tek sorunumuz uykuya dalması şu sıralar.şimcik ben ikinciyı doğurursan benim çocuğum nasıl olur huyu suyu,tıpi.100 puanlık uzman sorusu size:KK52:

bu kadar yakınken buluşmazsanız ayıp olur aaaa:KK51:
mine bu yaz bursa ya gelecek sende kuzenine gelcen bende sizi ağırlıcam ayy hayali bile güzel be

eşim şubatta aydındaki ilk görevine geliyo canım bursaya ama ben gelmicemm neslim soğuktaa kalamsın ama yaz olursa gelicem ordu evi güzelmişş ordaki

X