2009 Kasm Anneleri

ne yapimm bakamıyorum işte çok baktığım zamamn inamıcaksınız ama başım ağrıyor ölüyorum resmen yıldızı düşük insanmıyım neyimmm

uzuuun zamandan beri girmiyordum kk ya özledim doğrusu.bi bakayım tanıdıklar varmı diye??sanaırım beni hatırlayan pek yoktur..doğum yap ..ufakalıkla uğraş taşın derken olmadı bi türlü..az zman geçirmedim burda..hey gidi heey..tanıdık tanımadık güzel kasım annelerine kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

bizdende sana sevgiler hoşgeldin bende epey eskiyim ama hatırlayamadım özür diliyorum

anammm nesli kalkmadı evi süpürsem uyanırki şimdii uykusunu bölmek istemiyorum taze fasülyemi yaptım kaynanacığımın eline sağlık 7 paket konserve yapmış bana yazdan gecen gittiğimde verdii bide bana nevresim takımı almış pembiş pembiş bide nesliye alezz almış yatağınaa vay anam vayyy kaynanacuğum hızını alamadı hafta sonu neler nelr alcaktıta bırakmadımm çokk seviyo beni bu aralar

ben olsam değerlendirirdim bu durumu bu saydıklarını annemiz yapsa ne kadar normal gelir kaynanalarımız yapınca kıymetli oluyo dimi insanın hoşuna gidiyo benim kaynanamda bir kere kızım diyo ooo bana yetiyoda artıyo

sağol cnm hoşbuldum :) bende seni hatırlayamadım.ama olsun bundan sonra tanırız birbirimizi inş..

tanışırız tabiiii
ya mine bu arada bana unutturma nesliyi ilk gördüğümde o yanaklarını dudaklarını şöle sıkıp sıkıp sevcem ağlatmam korkma

Son düzenleme:

annem dünyaları alıyo hala bana ama el oğlu kıymet bilmiyooo işte neyse ağzımı açtırma bana...kaynanamın aldıkları çok kıymetli olurr zira bunu aldım bunu aldım 40 defa söylerr bende gözüm gibi bakarım aldıklarınaa bişi olmasın diyeee

minecim çaldır demişsin çaldırdım şimdi canım sonu 88

aaa bende anlatayım bari bizde kendi halinde insanlarız eşim sigara kullanır ben hiç hoşlanmam içki vebarmış filan hiç işimiz olmaz gezmeyi,sohbet etmeyi çok severiz çok şakacıyızdır eşimde kafasının uymadığı birisiyle görüşmez zaten mesafeli davranır senin dediğin gibi benim hatrıma konusur..

aa ciddimiisn bende çok bakamam hemen kaçırırım gözlerimi bende çok utanırım çünküü..ama şu babanın olayına çok güldüm canım ya

hoşgeldin canım tekrar aramıza bende tanımıyorum seni ama tanışırız..bizdende sana kucak dolusu sevgilerr

afiyet olsun canım benim kayganada tık yok canım çok sinirliyim onlara karşı bu aralar bak yarama bastın şimdi yaa.geçenlerde eşim kredi çekmiş anasına sormuş paranız varmı diye kredi çektiğini söylemiş kadın parayı alana kadar napıyosunuz diye hiç durmadan aradı neyse kızına gitti evli olana ve çift vesayit orası marketlerden poşet poşet alışveriş yapıyolar durmadan ama birkez bana sormazlar bi eksiğin varmı biz markete gidiyoruz diye dün yine gördüm iki görümcem marketten gidiyodu ikisininde elleri poşetlerle doluydu dönüp dönüp bana bakıyorlardı bide çok bozuldum ama eşim çok vermedim 50 tl verdim dedi ama bunların hepsini 50 tlyle yapmaları mümkün değil..durumları gayet iyi birsürü gelirleri var ama beni döven görümcem eşimi arayıp 13 milyar kredi çekmesini istemiş araba alacakmış eşim ilk başta kabul etmiş bankaya başvurmuş bizimde kredilerimiz olduğu için 6,500 vermişler onu ordan çek kalanınıda başka yerden çek diyormuş eşim kayganaya sormuş anne ya ödemezse diye kendisi bile güvenmiyo kardeşine ama benim aileme kredi çekti verdi annemler kredi çekerken kefil oldu hiç tereddüt etmedi çünkü sonsuz güveni var benim aileme kaygana vermiyo kızına parayı biz çekecekmişiz halbuki onlar bizden daha rahat kredi çekerler borçları yok dertleri yok hem sevgili damatları var ona söylesinler herşeyi onunla yapıyorlar çok sinirliyim çooook

slm hanımlar ya oku oku zor bitirdim ne sohbet ne muhabbet maşallah size vallhi kaçırmışım 11 deydi randevumuz gittik dra anlattım derdimi 1 yaşından beri bronşit oluyor dedim şunu kullanıyoz nebül veriyorum dedim dedi döküntüsü kaşıntısı varmı yok dedim gıdalalara hiç tepkisi yok dedim köye gidip gelince oluyor genelde temiz hava danmıdır acaba dediki anltttığın kadarıyla tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu durumdaki çocuklar 5-6 yaşınd normale dönüyor bronşlar tam genişleyince dedi dediki polene, küf mantarına ,ev tozuna,çam la iklgili bişey söyledi bikaç şey daha yazdırdı asisitanına dedi bunlara bakalım gittik 3 tüp kan aldılar hemşire bulamadı damarı tuğkanda olmuyor olmuyor dedi durdu hemşireye o bulamadıkça diyor sen benim işime neden karışıyorsun diye güldürdü bizi sonra ciğer filmi çekindik dedim şimdi amca seni fotorraf çekicek korkma dedi mamam dedi çıktık diyo çekti sırtını gösteriyor annesini üzmedi pek öylendede kaşarlı tost yedik :)ayranla bugün baya uyumluydu çok şükür metrodada uyududu ama ben çok yoruldum 1 tahlilimiz 15 g
ne .ıkıcak inş. iyi çıkar

eşinin tatlı dille gir kanına sesini yükseltme valla tatlı dilin yapamayacağı yok verdirme sizde bir ailesiniz yedirme oğlunun rızkını

akıllı tuğkanım benim maşallah oğluma annesinide üzmemiş hadi bakalım çıksın sonuçlarda nesi varmış ona göre tedbir alın

günaydınnnn
ay kızlar evimin acil detaylı temizliğe ihtiyacı var her yer batık görünürde temiz ama ben bilişyorum ya ayrıntıyı o bana sıkıntı yapmaya yetiyo işin garibi bu ara hiççç vaktim yok ocak zammı iyi olursa yardımcı mı çağırsam

gunaydınnnn;

vakıtsızlıkte nasıl yapacaksın,çağır tabii iyi olur.temizliğe ayıracağın zamanı eymene ayırırsın

selam kızlar,1 gun girmedim maşallah sayfalar almış başını gitmiş,bir ara okurum..dun bir rehavet vardı ustum de yağmurdan mı nedir birsey yapasım yoktu.mert olmasa tum gun yatabilirdimoğlumla kes yapıştır yaptık sabahdan,oğleden sonrada pamuklardan kocaman bir bulut yaptık kartonun ustune,çok aktıf bir gun geçirdik yane..:52
bugunlerde mertin soruları hız kesmiyor,sıpa bildiği seylere bile bu ne diye soruyor sonra kendi yanıtlıyordun koçtaşa uğradık orda benim bile bilmediğim zımpırtılara anne bu ne?,bunlar ne? diye sordu durdu.ne olduğunu bilsem soyleyecem çocuğa da bende bilmiyorum kı,abuk subuk şeyler var..

dedim ya dun hiç birsey yapmadım ev namına diye,o yuzden bugun süpurup,silmem şart oldu.birde camlara el atsam süper olacak.

ya kızlar şebenem nıye hiç uğramıyor acaba ; çok yoğun olsabile benim tanıdığım şebo 2 satırda yazardı.birseylere mı kırıldı acaba?zeynepde yok çoktandır ama onun işi zor 2 çocukla baş etmeye çalışıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…