hiç sorma nagihancım duşmez mı?yarı uykulu olduğundan anlaşılmıyor bazen dedikleri yavrumda tekrar tekrar soyluyor.mert bu hafta boyunca durmadan pazar gunu gittiğimiz yerde gorduklerimizi anlattı durdu.anneee uçurtma gorduk,at gorduk,kaykay gordukk...
he valla pek bi hamarat eğmen paşa..daha oncede tozları alırkenkı fotolarını gormuştuk:))o puding tadından yenmemiştir deme annesi..bu arada eymenin suveterleride çok sık olmuş,annenişn eline sağlık..mertle ayakkabıları aynı markaydı ya gidip aynı rengi seçmişiz birde bizimde oyle
Valla meralcim hakkını ödeyemem annemin bütün süveterler yelekler anacığımdan dün bir yelek giyirdim görümce diyoki aa bu ben ördürdüğüm yelek dimi yooo dedim annem ördü onu hepi topu bir hırka ördürdüler oda kız hırkası gibi yelek bile ördürmediler hemencik konacak anamın ördüğüne
ayy kızlar eymen ben yemek yaparken kucağımda olmak istiyo bende her işi yapınca ya sandalyeyle yanıma alıyorum yada tezgaha çıkıyo artık dayanamıyorum hem ağır hem belim kopuyo orda da doğru durmuyo oda karıştıracak falan ne yapayım çareyi bunda buldum
mert için dun somun çorbası yapmıştım,az sonra yıne ondan içircem.mercimek çorbası istıyor canım onu yapacam akşam için ama yanına ne yapacağımı henüz bilmiyorum..
bizde salata,akşamdan et çıkardım pirzola gibi tavada yapıcam bide çorba oladabilir olmayada
yada dışarı çıkabilirsek balık yiyebiliriz ama plan yapmıyorum bak gamzecim malum tutmuyo