2009 Kasm Anneleri

Valla meralcim hakkını ödeyemem annemin bütün süveterler yelekler anacığımdan dün bir yelek giyirdim görümce diyoki aa bu ben ördürdüğüm yelek dimi yooo dedim annem ördü onu hepi topu bir hırka ördürdüler oda kız hırkası gibi yelek bile ördürmediler hemencik konacak anamın ördüğüne
ayy kızlar eymen ben yemek yaparken kucağımda olmak istiyo bende her işi yapınca ya sandalyeyle yanıma alıyorum yada tezgaha çıkıyo artık dayanamıyorum hem ağır hem belim kopuyo orda da doğru durmuyo oda karıştıracak falan ne yapayım çareyi bunda buldum
mert için dun somun çorbası yapmıştım,az sonra yıne ondan içircem.mercimek çorbası istıyor canım onu yapacam akşam için ama yanına ne yapacağımı henüz bilmiyorum..

bizde salata,akşamdan et çıkardım pirzola gibi tavada yapıcam bide çorba oladabilir olmayada
yada dışarı çıkabilirsek balık yiyebiliriz ama plan yapmıyorum bak gamzecim malum tutmuyo

tam bitti sayılmaz ama en büyük adımlar attık doğrusu haketti kızım maşşlah onaa ama e büyük destekçim eşim onuu çok seviyorumm

nesliye aferim akıllı bıdık bu kız her zaman soyluyorum.kızlar tuvalet olayınıda daha once çozuyorlar..

hadi goruşuruk,yemek vaktıııııı

hadi bakalım canım darısı bana olsun bende belki senden görüp azmederek başlarım..benim yediğim saat belli olmuyokii offf yaa benim için çok zorr

hoşbulduk gamzem ben iyiyim çağanda şu anda şımarmakla ve beni delirtmekle meşgul uyursa ütü yapıcam onunda hala burnu akıyo ama enerjisinden hiçbişey kaybetmiyo yav..

ne olsun meralcim ya evet bu aralar pek uğrayamadım eşim evdeydiya o işe başladı benim ev işleri birikti tabi onları yapıyorum bide çağan hasta olunca hiç susmadan ağlıyo geliyorum okuyorum ama yazmadan çıkıyorum..maşallah merte ya özür demesini bile biliyo bizim artık 10 tane bile yok kelimemiz ben çıldırma noktasına geliyorum bu yüzden

ayyy bu gece kabus üstüne kabus off delirmek içten diil kendi çılığımla uyandımm sonra komşular ya yeter bu ne ya falan gibi sesler geliyoduuu ama buda kabusmuydu bilmmiyorum gece çok ağladım rüyamdaa kalktığımdada ağlıyodumm eşim uyanmadı bilee sonra kalktım evin içinde gezdim falan gece 3 te sonra nesli uyansada yanına girsem keşke dedim kendimi bitek onu yanında güvende hissettimm eşiminin yanına gidemdim rüyamın etkisiylee kokrkumdann nesliye sarıldımm falan 5 gibi uyuya kalmışımmm gecem çok kötüydü yaniii annem ölmüştü abimde çok güzel giyinip karşıma geçti sen nebiçim bi insamışssın dedim ohh iyiki öldüde kurtuldum dedi gerçi abim annem düşkndür çok sever ama yarın abimin yüzüne bakmayı düşünmüyorum okadar çok kızgınımki onaaa

hayırdır canım inş çabuk kurtulursun kabus görmekten bazen banada olur günlerce atamam üstümden etkisinii.abinle ne olmuştu canım ya ben fransız kaldım sanırım

hayırdır canım inş çabuk kurtulursun kabus görmekten bazen banada olur günlerce atamam üstümden etkisinii.abinle ne olmuştu canım ya ben fransız kaldım sanırım

yok canım rüyamda abim annemin ölüdüğne seviniyodu allah korusun normlade abim melektir benimmm yarın bu sinirle yüzüne bile bakmam abimin yoksa abimle aram çok iyidir ben rüyalrımdan çok etkilenrim çok rüya görmem ama görüdüüm zamnda kötü kabus lar görürüm

ilahi mine ya bende bişey oldu sandım adı üstünde bi rüya ya gerçekte olmayan bişey için niye abinle konusmaycaksınki

slm kızlar naber?
ayy hemen başlayım anlatmaya dün dr gittik sonunda. bilen bilir denizin konuşamamsı için....
psikiyatrist gözlemledi, sorular filan sordu. çok normal, gayet zeki bir bebek dedi ve gelişim testi yapılması için psikoloğa gönderdi...
gelişim testi de normal çoktı. hatta kadın bu tür konuşma gecikmelerinde bu tür gelişimlerde geriden gelir ama denizde bu sorun yok maşallah dedi
bide KBB ciye gittik oda kulağına ağzına filan baktı. anotomik bir sorun yok dedi. ve en son test sonuçlarını psikiyatriste götürdüğümüzde,, sonuç: bekliceksiniz ve bol bol konuşacaksınız dedi. bir de kreşe vermenizde yarar var dedi.
ohh rahatladım şükür biraz daha....

slm canım senin adına cok sevindim cocuklarla biz nekadar konuşsak ilgilensek oyun oynasakda yaşıtlarıyla bi arada olunca daha cabuk ögreniyorlar cocuk cocugun dilinden anlıyor ben mustafayı 1,5 yaşında normal cocuk doktoruna götürdügümde sormuştum rütin götürdügümüz doktorumuzdu mustafa bi kaç kelime ancak söylüyordu dr 2,5 yaşına kadar beklememiz lazım benim oglm bile 2,5 yaşına kadar 10 tane kelime söylüyordu ben dr oldugum halde bişey yapamadım dedi önemli olan saglıklı olmaları varsın geç konuşsunlar

sağol canım. etrafımdaki herkes meraklanma daha erken diyorlardı ama bir uzmandan duymak daha bir rahatlattı beni....
şimdi bize düşen bol bol konuşmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…