günaydınn;
bende mertin bazı cumlelerini anlamadığımda,bozuntuya vermeden anlıyormuş gibi yapıp tamam anneceim,haklısın canım,hımm oyle mı gibi şleyler soyluyorum.
nagihan,sizin çiş olayının benzerini bizde salı gunu yaşadık.mert ishal olduğundan beri kakasının daha bir farkına vardı,kakasını soyluyor.salı akşamı' anne kakam var, tuvalete yapcam' dedi.'lazımlık olur mu' dedim.'kamam(tamam) dedi.oturttum lazımlığa biraz oturdu,yapmadı kaktı.gitti parkeye yaptı ben neden lazımlığa yapmadın,bak orası pis oldu diye soylendim'özür'dedi.(biz honk diye kaldık tabi bu arada ozuru de kullandı diye)neyse yıne kaka diye oturdu sonra yıne kalkınca altın bağladım.2 sn sonra bezine doldurdu..
deya nabersin?çok ihmal ediyorsun sanki buraları
şimdi benim kaygana alt kata taşınıyoya klozet falan sıfır yapıldı bende dedim ki siz burayı kullanmayın (zaten kullanmıyolarda yinede tembihledim )üzerine adaptör alalım eymen çiş yapsın hem yeniler eskilere göre epey alçak bakalım deneyeceğiz ne yapayım kayganam pek herşeye yetişemediği için hijyen pek yok kızmayın dedim diye