slm kızlar
herkese çok geçmiş olsun hakikaten ne bu ya çağanda hasta dün akşam eşim işten gelince arkadaslara gittik sohbet muhabbet derken bi baktık gece 2.30 olmuş saat eve geldik sabaha karşı çağan ağladı ama geri uyudu sabah 7 de uyandı anne çiş dedi altını değiştirdim süt istedi ısıttım tam içirirken pek keyfinin olmadığını anladım biraz içti biraz durdu derken ağız dolusu kustu kalktım hemen üstünü filan değiştirdim tekrar içmek istedi içirdim ama az içti keyfi ve hali yoktu yavrumun biraz sarıldı yanıma uzandı sonra kalktı halının üzerine yastığını koydu yattı biraz döndü döndü demekki midesi bulandı biraz doğruldu vee ööö dedi halının üstüne kendi üstüne başına ağız dolusu kustu eşimi uyandırdım acile gidecekken çağanın keyfi yerine geldi eşim dün nikeda indirim varmış spor ayakkabı almış çağana 32 tlye onu giydirdim ilk önce istemedi ağladı ama sonra alıştı onunla uğraşcam diye oyalanırken baktık iyi götürmedik acile ama çok kötü oldum ben ya..
ne güzel anlıyosunuz beni hepinizi çokkk seviyorum kızlar yaaaakendime bile söyleyemediklerimi burda anlayabiliyorum ancak siz çok yaşayın emi? bizimki de hastalnınca huy değiştirdi kucağımdan inmiyor anneee anneee sürekli böyle... gece böyle.. tükendim abzen kızıyorum eşim bana bağırıyor çocuğa kızma diye. napıcam şaşırdım kaldım. bence büyüyünce iş daha da zorlaşacak bu ülkenin eğitim sistemi battı batar sırf sınava endeksli yok projesi yok sınavı yok dersanesi yok testi stresi bilmem ne canımız çıkacak çok acıyorum ben bu zamane çocuklarına çook
iyi buluş cnm:) koç değil bizimki terazi... bizimki beğenmedi mi hayatta yemez açar dolabı bi konserve balık açar yada kendine tost yapar tamam.
ben çok sınırdayım işi bırakmayı düşünüyorum ama kocam saolsun izin vermiyor sanki ihtiyacımız var benim emeklilik hakkım yanmasınmış ne varmış benim yaptığım işte burda dersim de azmış anlamıyor ki
bulaştı gerçekten:) önce ben başlattım kabul ediyorum
cnm dr bana bırak istiyosa yesin dediydi sen de zorlama bence daha çok bulanıyo mideleri bırak onlar kendilerini biliyo istedi mi acıktı mı yer zaten
bizimki az önce memee diye inletti ortalığı artık çok acıyo canım kıyafetin üstünden bile dokunamıyorum göğsüme ben de canım acıyor dedim annem bişey sür ddi çocuk ağlıyor ben de başladım ağlamaya oh hem rahatladım hem ben ağlayınca sokulduk çocukla birbirimize ne yiceksen söyle dedim süt dedi süt getirdik içti iki bardak sonra dedim meme acıyo annecim ama ben seni çok sevicem hep öpücem böyle yanında olucam dedim sokuldu koynuma pişpişledim bebek gibi uyudu kaldıiçim acıyo ama artık dur demem lazımdı. iyileşti sayılır iyi kötü yiyor ben acıyıp emzirdikçe daha fena yapışacak alışacak
balık daha fena yapmazmı bizde dün akşam balık yaptık kokusundan bile kustu benden söylemesi cnm dikkat et bence. bide balık yemediği halde ekmek içi yedi su içti masada balık kokusundan fena olup kustu.
bu kocaların köküne kibrit suyu
hadi bakalım dr görünce içimiz rahatlıyo en azından kalbini ferah tut yoktur bişi.
hadi hayırlı haberlerle gel
gamzecim çıkar tuğkanı bugün hava daha güzel serinde olsa hava almalarıda lazım inş bu akşam iyi olur
slm kızlar
herkese çok geçmiş olsun hakikaten ne bu ya çağanda hasta dün akşam eşim işten gelince arkadaslara gittik sohbet muhabbet derken bi baktık gece 2.30 olmuş saat eve geldik sabaha karşı çağan ağladı ama geri uyudu sabah 7 de uyandı anne çiş dedi altını değiştirdim süt istedi ısıttım tam içirirken pek keyfinin olmadığını anladım biraz içti biraz durdu derken ağız dolusu kustu kalktım hemen üstünü filan değiştirdim tekrar içmek istedi içirdim ama az içti keyfi ve hali yoktu yavrumun biraz sarıldı yanıma uzandı sonra kalktı halının üzerine yastığını koydu yattı biraz döndü döndü demekki midesi bulandı biraz doğruldu vee ööö dedi halının üstüne kendi üstüne başına ağız dolusu kustu eşimi uyandırdım acile gidecekken çağanın keyfi yerine geldi eşim dün nikeda indirim varmış spor ayakkabı almış çağana 32 tlye onu giydirdim ilk önce istemedi ağladı ama sonra alıştı onunla uğraşcam diye oyalanırken baktık iyi götürmedik acile ama çok kötü oldum ben ya..
yavrucuklara çook geçmiş olsun. off nasıl bir salgın ya bu. tüm türkiyeyi etkisine mi aldı yaa(
deniz de dün kusmuş halının üstüne. sonra beni çağırdı. halının üstüne kustuğunu gösteriyo....
neyseki bugün iyi maşallah keyfi....
bugün pepe dergisini aldık ama hiiiç beğenmedim ya. bu kadar boş bir dergi olabilir
bende şimdi çıktım ya-pa yayınlarının "ilk sözlüğüm" kitabını aldım. ben çok severek aldım oğluşda sever inş...
+1 :)))anaam benimkide terazi :)) terazi kocan mı var derdin var) bazen melek gibi bir kez daha aşık oluyorum bazende tam tersi dengesiz bende ikizler dengesiz derler hiiiç alakam yok genelde neşeliyimm ama bu terazileri anlayamadım oldum olası Allah yardımcın olsun şimdik seni dahada ii anladım valla
vallaaa fena salgın... çocuğun pestili çıktı sürekli yatıyor.yavrucuklara çook geçmiş olsun. off nasıl bir salgın ya bu. tüm türkiyeyi etkisine mi aldı yaa(
deniz de dün kusmuş halının üstüne. sonra beni çağırdı. halının üstüne kustuğunu gösteriyo....
neyseki bugün iyi maşallah keyfi....
bugün pepe dergisini aldık ama hiiiç beğenmedim ya. bu kadar boş bir dergi olabilir
bende şimdi çıktım ya-pa yayınlarının "ilk sözlüğüm" kitabını aldım. ben çok severek aldım oğluşda sever inş...
allah allahhh ben pepeeden memnundum? ama bu ay bakmadımKESİNLİKLE KATILIYORUM pepe dergisi çok boş bir dergi oğlum sevinsin diye 2.ye aldım ama yine hüsran eymen bile 1-2 saat taşıdı sonra bıraktı bir köşeye
cnm bence midesi kötüyken balık yedirme sen bilirsin tabii çocuğu ama daha fena olmasın?cnm balık çok seviyor normalde die dedesi almış ama hiç yüzüne bile bakmadı inş. bizle birlikte yer akşama pazara gittik çok mutlu oldu bana herşey gösterip göstrip anne yumurta tuğkanca patpat domates ,acı biber,patatesdiye gösterdi mısır istedi öylen yemeğimiz 1 mısırdı çok iştahla yedi gezdik geldik
tuğkanda bu ara memeye taktı kafayı anne emcem diye gelip gelip yanaşıyor gel emzireyim diyorum açıyor gibi yapıyorum kaçıp kahkalarla gülüyor emmenin ne demek olduğunu anlayamadan bıraktı şimdi birinde görünce emesi geliyor kuzumun
valla şkerim dökülüyo topik kuzuları....bugün hiç bakmamıştım bi bakayım dedim kuzucuklar hasta olmuş içim acıdı valla hepsi biran önce iyileşsinler dediğiniz gibi salgın var heralde kuzucuklara acil şifalar annelerede sabır diliyorum genelde babalar pek bişey beceremiyorlar bu durumlarda sinirlenmekten başka sanki çocukları anneler hasta adiyor
gunaydınn;
bugun dukkanı ben açıyorum:))
şekercik adım adımı ben aldım 12 sayı kadr,artık almıyorum.guzel dergi gerçekden hediyeleri dandıkte olsa.çogu şeyı mert ayına gore daha onceden yapıyor oluyordu,o yuzden birazda pahalı gelmeye başladığından bıraktım...
nagihancım sana burdan çok teşekur etmek istıyorum arkadaşım,çarşamba gunu bana yayla çorbasını hatırlattığın için.sayende o gun ve dun oğluşun kursağından birseyler geçtı.biliyormusun daha once 2 kere bu çorbadan yapma girişimim yumurtanında içinde pişmesiyle sonuçlanmıştı.neyse o gun ilk defa yapabildim ve mertde ilk defa yedi yayla.:)
dun akşama doğru artık kendisi birseyler istemeyede başladı anne muz yıcem,anne fıstık istiyom,dedi,çok şukur.iştahsızlık olayımızda çozuldu gibi.
diğer hasta bebişlerimizde bir an once iyileşir inş....
gunaydınn;
bugun dukkanı ben açıyorum:))
şekercik adım adımı ben aldım 12 sayı kadr,artık almıyorum.guzel dergi gerçekden hediyeleri dandıkte olsa.çogu şeyı mert ayına gore daha onceden yapıyor oluyordu,o yuzden birazda pahalı gelmeye başladığından bıraktım...
nagihancım sana burdan çok teşekur etmek istıyorum arkadaşım,çarşamba gunu bana yayla çorbasını hatırlattığın için.sayende o gun ve dun oğluşun kursağından birseyler geçtı.biliyormusun daha once 2 kere bu çorbadan yapma girişimim yumurtanında içinde pişmesiyle sonuçlanmıştı.neyse o gun ilk defa yapabildim ve mertde ilk defa yedi yayla.:)
dun akşama doğru artık kendisi birseyler istemeyede başladı anne muz yıcem,anne fıstık istiyom,dedi,çok şukur.iştahsızlık olayımızda çozuldu gibi.
diğer hasta bebişlerimizde bir an once iyileşir inş....
slm kızlarr bu gün itibariyle spor salonuna yazıldım nesli öğlen uykusundayken gidicemm eşim işe başladığında da akşamları gidicemm ve artık gitsin bu kilolarr dimii bi de diyetim var ama sporsuz bi işe yaramıyo ki artı trodilerim çok yavaş çalışıyo ilaç kullanıyorum normale dönsün diyee haftaya kontrole gidicemm inş arttırır dozuda daha iyi çalışır metobolizmam
ayy ayy nasıl sevindim paşam yemiş ya daha ne isterim :) öğlen arası dairenin yakınında 3.kitap günleri diye bir organizasyon var ne iyi dimi kitaplar ucuza oluyomuş gidip bir bakayım sanada alammı merallll
iyi yapmışsın cnm bir yerden başlamak lazım benide dürtsene
benimde sevgili eşim diyetisyene gidecekmiş çok kilo almış bende sinirlendim ne oluyoruz sen hep kiloluydun ve ben seni böyle seviyorum dedim bize neler oluyo ne desek birbirimize batıyoruz ortak bişeyimiz kalmadı dedim hiçbişey demedi fırtına öncesi sessizlik gibi hayat o kadar rutin ki işten çık eve git yemek ye eymenle oyna eymenle uyu ben uyumasam bile bir kalkıyorum eşim uyumuş bize neler oluyo yatabi bu arada ilgisizlik yok gün içinde arar vs ama evde böyle bir sus pus durumu var hava buz yani nasıl ısıtmak lazım ki :26:
eee yani artık bu gün bi zahmet et te ısıt dimi artık hem bu gün cuma reglinde bitiyoohadi nagiş hafta sonuna iyi bi giriş yapp
çabalıcam minecim ya inş tek sorun budur acaba bugün alışverişemi çıksam
ayy canım ne sorunu olcakk evden işe işten eve gelen adamlar bunlarr dimiii çık çık aluşverişee şöyle güzel bişi all konuşturma beni burdaa anladın sen onuu
mine şu diyet listende ne var bacım gerçi daha önce diyetisyene gitmiş biri olarak ne yapmam gerektiğini biliyorumda işime gelmiyo
slm kızlarr bu gün itibariyle spor salonuna yazıldım nesli öğlen uykusundayken gidicemm eşim işe başladığında da akşamları gidicemm ve artık gitsin bu kilolarr dimii bi de diyetim var ama sporsuz bi işe yaramıyo ki artı trodilerim çok yavaş çalışıyo ilaç kullanıyorum normale dönsün diyee haftaya kontrole gidicemm inş arttırır dozuda daha iyi çalışır metobolizmam