normalde yemediğim kadar çok şey var canımm:)))) bi ara yazıyım kakıp evi süpürüp toz almam lazım malum spora gitcem iş kalmasınnn
ayy ayy nasıl sevindim paşam yemiş ya daha ne isterim :) öğlen arası dairenin yakınında 3.kitap günleri diye bir organizasyon var ne iyi dimi kitaplar ucuza oluyomuş gidip bir bakayım sanada alammı merallll
iyi yapmışsın cnm bir yerden başlamak lazım benide dürtsene
benimde sevgili eşim diyetisyene gidecekmiş çok kilo almış bende sinirlendim ne oluyoruz sen hep kiloluydun ve ben seni böyle seviyorum dedim bize neler oluyo ne desek birbirimize batıyoruz ortak bişeyimiz kalmadı dedim hiçbişey demedi fırtına öncesi sessizlik gibi hayat o kadar rutin ki işten çık eve git yemek ye eymenle oyna eymenle uyu ben uyumasam bile bir kalkıyorum eşim uyumuş bize neler oluyo yatabi bu arada ilgisizlik yok gün içinde arar vs ama evde böyle bir sus pus durumu var hava buz yani nasıl ısıtmak lazım ki :26:
günaydın hanımlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür çağanda iyi..herzamanki gibi evdeyiz ve sıkılmış durumdayız kendimi dışarı atmak istiyorum hava güzel aslında ama olmuyo işte offf
meralcim hadi gözün aydn canım mertcim çorbayı içmiş iştahıda düzeliyomuş
minecim hayırlı olsun canım bende rejim yapmak istiyorum ama boğazıma dur diyemiyorum ya
nagihancım yine ortam gerilmiş bakıyorumda ben yumuşattım darısı sana olsun
günaydın hanımlar nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür çağanda iyi..herzamanki gibi evdeyiz ve sıkılmış durumdayız kendimi dışarı atmak istiyorum hava güzel aslında ama olmuyo işte offf
meralcim hadi gözün aydn canım mertcim çorbayı içmiş iştahıda düzeliyomuş
minecim hayırlı olsun canım bende rejim yapmak istiyorum ama boğazıma dur diyemiyorum ya
nagihancım yine ortam gerilmiş bakıyorumda ben yumuşattım darısı sana olsun
sağol canım ya,almış kadar oldun.sen eymenime al en guzellerinden annesi..
nagihancım ogle her denilenin battığı donemler oluyor,geçecek hepsi,sadece sabır.....
slm deryacım.çağan da ıyımış sevindim...ayakkabılarınızıda gule gule kullanın.
benimde bugun çok dışarı çıkasım var burda da hava super ama kargo beklıyorum ya eve tıkıldım,kaldım..
nagi gider kitap fuarına inş güzel şeyler vardır karnımıda doyurup 1 de gelirim canlarım
şebneme ulaşan var mı :26:
slm canım sağol canım çağanınliler tamamda benim kaban yada mont almam lazım bitane defactoda beğendim mont ama başka yerlerede bakmak istiyorum lcwdende bitane tunik beğendim çok güzel ne yapsam kararsız kaldım işte bugün çıkabilseydim bakacaktım ne güzel yaa..sende kitaplarını bekliyosun sanırım
kızlar,bugun menulerinizde ne var bakayım,yazıverinde kopya çekeyım,sizlerden...
kızlar,bugun menulerinizde ne var bakayım,yazıverinde kopya çekeyım,sizlerden...
pirinçli enginar yapıcam ama eşim yemiyor yanına salata cacık yapmak niyetim kuzum iyi olsa oda seviyordu pirinçlerin içine göbeklerden eziyordum onada
eşimede kavurma var onu ısıtmalı et oldumu eşime tmmdır yemek yapasımda yiyesimde yok
tatlımızda o yalancı truflardanayaptı akşam kardeşim bugün 1. sınavları bitti diye sınıfta herkes bişeyler yapıp getirecekmiş yiyeceklermiş
tünaydın hanımlar
iyi haberler var topikte darısı bize inş. vallhi tuğkan akşam hiç bişey yemeden yattı süt içirdim ona uyku arasında ama sürekli midesi bulandı kalkıp kalkıp midesinin bulandığını anlatmaya çalıştı bana sbhta kahvaltılıkları gördükçe midesi bulandı bende sağlık ocağına götürdüm drumuz okadar çok b şikayetle gelen varki dedi dedim havadanmıdır nedir bulantı için şurup verdi birde bağırsak düzenleyici verdi dediki boğazlarınızda kötü dedi ona bişey vermedi şu midesini bir düzeltsin bakalım bidünya şurup olmasın diye düşündük ortaklaşa drumuzla 2 güne normale döner sonrada boğazlarını düzeltiriz dedi 2 gün daha yemez dedi
nagihancım sana gelesim vardı benimde cumartesi günü ama tuğkan malum inş. haftaya iyi olursa cnm müsait olursan gelicem sana dertleşir açılırdık vallhi
derya vallhi çık dışarı hava güsel haftasonu dahada güzelmiş çağamın ayakkabılarını güle güle giysin ben tuğana kış yarı oldu daha bot çıkıp alamadım
menuler süpermiş kızlar,harikasınız.bende tavuk çıkardım ama nasıl bir sey yapacağımı daha bilmiyorum..
eşim bugun erken geldi keyfı yokmu,yatıyor şimdi..mertde oğlen az uyudu ya oysa ne palnlarım vardı,duşa bile giremedim..