2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun gamzecim inş çabuk atlatır tuğkancım..sağol canım biz dışarı çok çıkmadığımız için bot almadık hep arabayla gidip geliyoruz bota gerek duymadık boynerde indirim varmış eşimede nikeın ayakkabısını almış %50 indirim 32 tlye almış çok beğendim çok güzel oldu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım?ben çok yorgunum annemler burdaydı oturduk filan tam gidecekleri zaman çağan ağlamaya bi başladı ağlama krizine girdi çocuk annemlerde dayanamayıp çağanıda alıp gittiler bende eşimin yanınamı gitsem acaba ona süpriz yapsam

kizlar merhaba hasta olan tum bebislere gecmis olsun diyorum o olunan ishalden biz de gecirdik maalesef gunde 5 kez 6 kez kaka yapar olmustu biraz da mukus vardi teste goturdum temiz cikti ikinci kez denedim baktim ishal devam bu sefer bagirsak enfeksyonu kapmis diye cikti malum doktorumuz da amerika dan gelmedi henuz buradaki bir hastaneye goturdum bir ilac ve bir antibiyotik yaziyorum dedi itiraz ettim bu swefer de bu testin nerede yapildigini bilemiyorum burada daha ileri tetkikle bakariz dedi tabi ok dedim........ ertesi gun de orada gaita yaptirdim eski testte iltihapli hucre de var diyordu bu ileri tetkikli testte ise hersey normal cikti yani enfeksyon falan yok cikti tabi cok sevindim ama hangisi dogru dun ishali yoktu kakasi da normaldi bugun ise sulu ama ishal diyebilir miyiz bilemedim?

ama doktor hicbir buldu yok ates yok kusma yok istahsizlik yok karin agrisi yok belki usutmusse balgam gibi olur normal dedi ilk teste inanip ilaclari alsam icirsem yani offf diyorum iki gun arayla yapilan test....

yavrucuklara saglik sihhat isallah bizden dualarla....

git deryacigim hadi durma supriz olur hem de sana degisiklik olur

çok geçmiş olsun nurancım ayy ne salgınmış bu ya

çok geçmiş olsun nurancım ayy ne salgınmış bu ya

sagol canim cagan nasil oldu daha iyi mi?

ben de bugun bir corba yaptim korka korka ya nartan sevmezse diye ama cok sevdi koyduklartimi yazayim pirasa ispanak karnibahar patates havuc kirmizi sari yesil mercimek biraz ince bulgur ve biraz da kirikli pirinc tereyaginda biraz un kavurup malzemeleri koydum tabi soganla sarmisagi unuttum...

yapan arkadaslara simdiden afiyet bal seker olsun

çorbanın adını ben koyayım nurancım full vitamin deposu çorbasıı maşşalahh yemiş nartancık afiyet olsun ama neslim yemez ya ilk önce rengine şekline bakıyo sonra burun kıvırıyo anası gibiii

evettt sıra bana geldi bugün öğlen spora gittimm çok iyidi koştum biisklet falan taam 1 saat çok rahattı ağrım sızım yoktuu sonra eve geldim akşam 20 ile 21 arası plates vardı onada gidiyim dedim gitmez olaydım heryerim kesik kesik ağrıyoooanacım günde 2 saat spor nedemek yaw benim iççin şimdi totomu kaldıramıyorum

çorbanın adını ben koyayım nurancım full vitamin deposu çorbasıı maşşalahh yemiş nartancık afiyet olsun ama neslim yemez ya ilk önce rengine şekline bakıyo sonra burun kıvırıyo anası gibiii

sagol canimcim nartan oglen seve seve ictigi corbayi aksama icmedi sut icecegim dedi sadece sut icti o kadar ben de ustelemedim ac olsa yer dedim saygi duydum...

nesli de rengini gorse yesil mercimekten dolayi icmezdi ever 1 kasik bile koysan yesil mercimek rengini garip yapiyor ama cok ta vitaminli napalim? himmm kime cektigi de belli nesli nin

canimcim hayirli olsun sporun cok iyi etmissin inan psikolojin bile duzelir ama o agrilar cok normal biraz cekeceksin bir iki aspirin ic ve soda ic sonra alisir kaslar ve kendini bomba gibi hissedersin pilates te super yorulmadan zinde olmak icin harika bence devam hadiii hadiiii....

burada birkac yere yani 5 yildizli otelin cluplerine pilates yapmak icin telf actim cok fahis fiyatlar istediler anlamadim haftada 3 ve aylik 350 diyorlar ufff dedim kalsin bu arada biz de kocamla nartan uyuduktan sonra yuruyuse ciktik simdilik yarim saat yuruduk ama bugun 45 dk 1 saat kadar yuruyecegiz keyifli oldu ama biraz usudum daha siki giyinecegim bugun...

bugun kime ugramamis nagis denetime gitti derya nin da kocasi var sanirim yada annesine gitti yoksa topigimizi bos birakmazkardi..

benim de canim sikiliyor kac gundur evdeydim napsam diyorun ama nartan la tabi ikisini bakici ya birakamiyorum zorlaniyor gercekten de zor simdiden birbirlerine giriyorlar nartan neyle oynasa aytes te o oyuncagi istiyor bagiriyor ver diye o da benimmmm diyor iste basladi cumbus sormayin cok tatli oluyorlar aytes biraz daha buyuse oynarlar snairim ara sira tartissalarda degil mi kizlar?

iyi canım çok şükür daha iyi ..ohh afiyet olsun vitamin deposu olmuş çorban nartanıma afiyet olsunn

yok canımcım burdayım kocam çalışıyo annemede gitmedim ama pek keyfim yok çok sıkılıyorum evde ..ne yapacağımı bilemiyorum işte öyle bizden

slm kızlarr ben geldim ama kimsecikler yokk..dün akşam eşime süpriz yapıcam diye çıktım tam eşimin çalıştığı avmye gelince eşim aradı sen gelecekmisin ben geleyimmi dedi bende süpriz yapıcam ya yok canım ben gelemem sen gel dedim ama anladı dışardamısın dedi yok dedimm..eşim bu aralar yıllık prim alabilmek için çok çalışıyordu hatta izin gününde bile gitmişti ama dün belli olmuşki 110 tlle kaybetmişiz tabi günümüz çok kötü geçti hiçbişey alamadan geri geldik bi yemek yedik sadece o kadar..

iyi günler arkadaşlarım.. perşembe akşamı doktora götürdüm oğuzu doktor ciğerlerinden film çekti ve böyle bir şey olması imkansız gibi laflar etti ve tekrar alelacele bir film daha çekildik oda aynı çıktı ciğerde ne olduğunu anlayamadık enfeksiyon var yada genetik bir bozukluk var ama çok durum anlaşılamadı iğne yazdı antibiyotik pazartesiye kadar iğneyi olup tekrar film çekileceğiz ondada sonuç aynı çıkarsa tomografi isteyecek doktor lütfen dua edin kızlar önemli bir şey çıkmasın.. (
gerçi doktor hayati tehlike eden bir şey değil ama ilginç gibi şeyler söyledi tamda çıkma saatiydi yinede baya ilgilendi ve açıklama yaptı ben ağlamakla doktoru dinlemek arasında gidip geldiğim için pek bişey anlamadım elim ayağıma dolandı pazartesi iğnemiz bitiyo bende salı sabaha aldım randevuyu ( daha öncede ciğerleri böyle çıkmıştı iğne yazmışlardı tam 6 ay önce 3 gün yaptırdık iğneyi çocuk iyileşti dahada üstüne düşmedik devlet hastanesi işte hiç bir açıklama yapmadı ki bize ne bilelim oooff offf eski filmide götüreceğim bu arada ne olursa olsun bebelerinizin iyi kötü hiç bir tahlil film sonucunu atmayın lazım oluyor bende hep saklarım ama orda panik oldum acaba attım mı diye çok şükür ki atmamışım.. Allah sağlık versin bebişlerimize he birde salgın varmış çocuklar hem kusma hem ishal şikayetleriyle hastanedeler

serapcım kotu oldum okuyuncaama ıyı duşunelım ıyı olsun.iğneler iyi gelecek,oğuz paşamız iyileşecek inş.
geçen sene buna benzer bir olayı okumuştum bir blogda izmirde 2 yaşlarında bir bebek unıversite hastanesinde yattı gunlerce annesiyle.ciğerlerindekı enfeksiyonu araştırmek için tahlıller,filimler,kan almalar vs vs bir suru şey yaşadılar.ama sonuçda hiç bir çıkmadı,ilaçlarla tedavi oldu bebek.isterse bir ara sana link yollarım o sureci okursun..

geçmiş olsun cnm oğuzada ne iğnesi acaba bunlar şimdi bizde ciğerlerden dertliyizya oyüzden soruyrum tuğkanada ataklarda ciğer filmi çekerler dumanlı der dru her seferinde çokgeçmiş olsun inş. yanılmadır cnm hiç bir sorun çıkmaz oğuz paşada bende çocuk alerjiye randevu aldım tıp fakültesine götürecektim aslında tuğkanı ama hoca 300 tl istedi eğer muayanee gitmessek asisitanlar ilgilenicekti ee bikere götürmeklede olmaz ayda bir çağırır şimdilik erteledim bursada tek çocuk alerji var rendevu alamıyrdum birtürlü 1 yıldır bakıyordum ilk defa denkgeldim inş. güsel bir drdur ve beni dinler vallhi şu çocuklar bir büyüselerdi ya ne hastalşıkları ne iştahsızlıkları bitmedi gitti gelde ikinciye cesaret et

spora başlanmış ohh vallhi dsrısı bana cnm ya şöle birisi dürtse benide bir heves gelse bikaç gün torluk oluyor sonra alışıyor insan birde neslinin çiş olayı noldu cnm ya müjdeyi vermedin merak ettim vazmıgeçtiniz hallettinizmi
nurancım çorbaları afiyet bal şeker olsun kuzulara benimki şu sıralar onu ağzına bile sürmez ben bu aralar çok rahatım hiç tuğkana yemek derdim yok yapsamda yemiyor yapmasamda bugün et suyuyla tarhana yaptım yarım kase ne şaklabanalıklarla içirdik teyzesiyle akşamada pırasa böreği yapıcaz ayranla normalde sever börek inş. yer
derya cnm üzüldüm ya pirim olayınıza anladığım kadarıyla baya hazırlamıştınız kendinizi hayırlısı diyelim allahım bitaraftan alıyor başka bir taraftan veriyor rızkı

nurancım sizede geçmiş olsun..nedir bu ishal belası bende anlamadım demek sizde ishalle uğraştınızbende tam bitti demiştim dun akşam yıne iki kaka yaptı ishal şeklınde.bugun yıne birsey yok..aynen senin dediğinin gibi başka hiçbir belırtıde yok .iştah işte idare eder ama dert etmiyorum onu da..

çorbanızda harikaymış,minenin dediği gibi tam vitamin deposu.bende buna benzer çorbalar yaparım hep merte,oğluşumda hep severek yer(di).

Son düzenleme:

dun eşim erken gelince anneme gttik,yemeğimizi de orda yedik.tavuk bugune kaldı.bendekı tavuk göğüs dilimleyım,pane harcına bulayıp kızartmaya karar verdim.ama bu tarifde çok hoşuma gitti,but olduğu zaman yapmak uzere kaydettım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…