2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun canım oğuzda azcık bişeyde olsa özellikle ayaklarından soğuk aldığında anında ishal oluyor.. o yüzden çoraplarını yatarken bile çıkarmıyorum çok şükür uzun süredir olmadı en son oluşunda türk kahvesine limon sıkıp yutturdum arkasından da su verdim midesi bulandı ama anında kesti ishali :) bu arada öksürük hala devam yani gece falan öksürmüyo çok şükür ama gün içinde balgamlı öksürüyor 2 ay oldu sanırım yapıştı yakamıza bıakmıyor yapmadığım kalmadı kendi haline bıraktım ama bal zencefil limon karışımına devam ediyorum..

cnm ben bu saabh tekrar gittim doktora dün ishali yoktu bugün ishal de başladı canım çok sıkıldı çocuk çok halsiz bişey yemedi hiç allahtan emiyor hala az da olsa midesine bişey gidiyo diye teselli ediyorum kendimi
dr dedi ki: muz elma gibi şeyler verme tatlı şeyler yedirme dedi haşlanmış patates ayran gibi şeyler önerdi yani tuzlu... bide ilaç yazdı 3 öğün tok alacak... bide bana bakıcı varmı dedi annem bakıyor dedi olmasaydı sana izin yazardım dedi yazın diyemedim çocuk benim kucağımdan inmek istemiyor halbuki. böyle çekingen olduğum i,çin bazen kendimden nefret ediyorum allahtan dersim az yarın da boş günüm. bugün 11.30ta gidicem.

geçmiş olsun şekrcikk inş çabuk atlatırr keşke izin yazdırsaydın canımmm için daha rahat ederdi çocuğunun yanında olurdunn...

geçmiş olsun şekrcikk inş çabuk atlatırr keşke izin yazdırsaydın canımmm için daha rahat ederdi çocuğunun yanında olurdunn...

sağol canım yaaa dedim ya bu çekingenliğimden hepsi keşke söyleyebilseydim hiç öyle girişken bir tip olmadım ki ben bu hayatta. kavgacı biri de olamadım hatta biri benimle kavga etmeye kalkışsa cevap veremem anca ağlarım

çok geçmiş olsun allah korumuş

geçmiş olsun şekercik biran önce iyileşir inşallah tarıkcık bu durumda nasıl bıraktıracaksın bazı drlarda halden hiç anlamıyor

ben geldim herkesler gtmiş....
deryacım ucuz atlatmışsınız. allah beterinden korusun. geçmiş olsun.

şekercik geçmiş olsun canım. geçmişi okuyamadım. nesi var kuzunun?

yok anacım bugün havamda değilim zira kocama kızgınım
merte çok geçmiş olsun reflor veriyor bizim dr suyuna yada meyve suyuna katıyorum vücut çok su kaybetmesin diye
şekerciğim tarığada acil şifalar diliyorum
bu arada eymen deli gibi kaşınıyo ama banyo yapmayı reddediyo dün ne ettimse ikna edemedim

günaydın kızlar çok berbat bir gece geçirdik tuğkan dün akşamüzeri meyvesini beni hayretler içinde bırakarak yedi 1 haftadır yemiyordu hiç doğru dürüst bişey süt ve çıbuk krakerle yaşıyordu akşam gece bende yemek yedirmeyi dendim bikaç lokma ısrarımla yedi halsizdi çok hep yatıyordu bende uykusu geldi dedim gittim süt yapmaya teyzeside tulumunu giydiriyordu kustu neyse dedik olur sütüde içmeden uyudu bütün gece durmadan kustu bizim yatağımız kendi yatağı battaniyeler üstümüz başımız sabahı zor ettik bütün gecede durmadan su içmek istedi içtikçede kustu sabaha karşı uyuduk teyzemiz okula gitmiş babmız ie duymamışız yorgunluktan ikimizde 10 da uayndık yine habire su içiyor ama iyi şükür kahvaltı etmedi bende krakaer verdimyine şimdide bikaç lokma kuskus yaptımona ev kuskusu ondan yedi 2 kaşık işte ishalimizde var allahım sonumuzu hayır etsin bakalım eşim götürelim dedi beklemedeyim bakalım ii gibi ishal harici ama yememsine alıştım zaten keyfi gelince elbet yiycek

ayy Allah'ım ne oldu bu çocuklara hepsi aynı anda ishal kusma oldu götür gamzecim drye kusura bakma arayamıyorum telefonum bozuldu tamire verdik kaç güne gelir bilmiyorum öpüyorum tuğkanı inş hemen düzelir

ayy canım çok geçmiş olsun. bir an önce eski sağlığına kavuşsun tuğkan...
dr götürmende fayda var canım...

habertürk gazetesinin bugünki sayfasında anne-babalar bu habere dikkat diye bir yazı var konusuda sizdeparmakta oynatılan anne babalrdanmısınız göz atın derim

minecim farklı bir şey yemedi ama bir gun once kuru fasulye yemişti,epeyde yedi o mu ağır geldi acaba diye duşundum bende.

serapcım,kahve lımon karışımı bende hep işe yaramıştır,aklımada geldi ama bir de kusturmayayım diye vermedim..

şekercik çok iyi anlıyorum seni ama bak yarın evdeymişsin en azından.ben ishalde muzla,elma verilir diye biliyorum sizin dr verme demiş.benimde kafam karıştı,hoş bir sey farkmiyor yediremedim zaten ikisinden de..

darksea,nagiş teşekkur ederim canlarım...nagihancım evde bulundurayım bende o ilaçdan...

gamzecim size de çok geçmiş olsun,yememesini bende dert etmiyorum boyle ekstra zamanlarda.iyileşsinler ,yerler yıne...

sabah kahvaltısını her zamankınden az hazırladım yedi.sonra patates haşladım yediremeyınce,tarhana çorbası yapıp patatesi içine ezdım.eh işte yarısını yedi.arada teklif ettığım herseyı geri çevirdi.yemeğin sonrasında kaka yaptı,yine gurultulu bir sekilde geldi kaka:)))eyval ishal hala derken koyu kıvamda çıktı kaka:25şimdide uyumakta.

ne yedircem uyanınca şaşırdım.herşeye burun kıvırıyor...

cnm yayla çorbası yap pirinç ve yoğurt iyi geliyo bu durumlarda

nagihancım beynim durdu valla,hiç aklıma gelmiyor.tamam yayla yapıyorum.

haberide okudum guzelmiş.sınır koymak lazım diye her zaman derim zaten..

mert de eymen gibi bu sıralar zorla banyoya sokuyorum,sonra su dukununce hoşuna gidiyor,oynuyor falanda.başta girmek istemiyor işte.üşütmesin diye hızlı hızlı yıkıyoruz ya ondan urkuyorlar.birde uşuyorlar herhalde..

Son düzenleme:

pirinci haşla yoğurdun içinede 1kaşık unla 1 yumurta sarısı ekle bugünki proteinide yumurtadan alsın bari :)
bende üşüdüğü için girmek istemediğini düşünüyorum akşam ne diller döktüm istemiyorum yapmıcam dedi bende üstelemedim hepten soğumasın banyodan diye ne oldu benim su kuşuma anlamadım ki :26: akşam dişçiye gidicem doğumdan beri gitmedim bir uğrasam iyi olur eşimide aradım benim hergün yaptığım işleri sıraladım bunlar yapılcak diye ooo kolayı var annemde yeriz eymenide orda oynatırım diyo ama ben öyle yapmıyorum üstümü bile değişmeden alıyorum diyorum o sensin diyo ahh erkekler

banyo denizin de korkulu rüyası... önce girmek istemez. çıkınca giyinmek istemez. okadar yoruluyorum ki onu yıkayıp giydirip saçını kuruturken....

banyo denizin de korkulu rüyası... önce girmek istemez. çıkınca giyinmek istemez. okadar yoruluyorum ki onu yıkayıp giydirip saçını kuruturken....

aynenn aynennn ben 1-2 aydır eymenin saçlarını saç kurutma makinasıyla kurutuyorum sizde durum nedir zaten saçı syrek 2 dk bile sürmüyo acaba yanlışmı yapıyorumm meralll darksea bir fikriniz varmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…