üzme kendini bak kreşte doktor var diyorsun rahat olmaya çalış benm eski doktorum baktın atei var fitil ver ilaç etki edene kadar fitil daha etkili olur çocuk da sen de rahatlarsın diyordu haklı da bence cnm benim üst kat komşumun da çocukları hastaymış bana salgın var mutlaka doktora götür dedi bende ondan gittim hemen doktora
biz dışarı çıkarmasak bile ben ya da kocam taşıyoruz enfeksiyonu... dün akşam bizimki de kustu babsı da bana bağırıyor annem diyor çocuk kırk yılın başı bi hasta oldu iki günde girdiniz birbirinize.. kızdım kocama: çocuk sürekli bana anne kalk anne kalk diyor sürekli beni ayaüğa dikiyor babası devrilmiş yatıyor işten gelince ilgilenmiyor bile onun ilgilenmek dediği şey kanepğede uzanıp çocuğa laf atmk. ben sofra kur kaldır çocuğun altını al yedir okula git okulda ayrı ayrı dertler sorunlarla uğraş kafam karışıyor alt üst oluyorum sonra da bana bağırıyor sen doktordan dinlemedin mi hangi ilaç önce artık beynim durdu ya çocuğun her şeyine ben tek başıma koşuyorum bide benim işim kafayla yapılan bir iş ders anlat yazılı yap oku çocuklarla ilgilen şımarık küstah ukala öğrencilerle uğraş artık elim ayağım titriyor bide ev alalım muhabbeti çıkardı iyi hoş ama onun annesigilin oturduğu yerden alcaz ben gidip gelcem bi yandan iyimi olur diyorum kaloriferli alırız ısınırız burda kalorfierli ev yok denecek kadar az üşüypruz yerler buz gibi, bide salona yatak taşıyorum her aşam koltukları çek kanepeyi aç yatak yap çocuğun kanepesini bizimkine bitiştir hepsiyle uğraşıyorum beyfendi yan gelip yatıyor sinir oluyorum akşam gene tutuştuk yetti artık tamam ben annesiyim ama insanım sabrımın bi sınırı var bıktım herifin öküzlüğünden! tek yaptığı çocuğun ilacını içirmek onda da bana kırk tane emir buyuruyor hiç beni dinlendirmek gibi bi kaygısı yok annem var diye böyle yapıyo desem kadın 74 yaşında bana yardımcı olmaya çalışıyor benim kocam ben çalıştım üşüdüm yorgunum diye yan gelip yatıyor eve gelince... tek tatilimizde de annesine abisine gidiyoruz oturuyoruz ev alırsak annesi de gelip bize yerleşir kaloriferli diye yok anacım, istemem ev mev...
insan çalışınca kendini suçlu hissediyor maalesef bizim de handikapımız bu çalışsak nolcak sanki. çocuğa bi şekilde bakıcaz büyütücez memur olmasma bi dk bile çalışmam hakkım yanacak diye çalışıyorum ben 20 yılda emekli olcam zaten. ikramiye filan istemiyorum
allah korumuş cnmmm
bence çocuk her ne kadar zorlukları olsa da harika bi şey. sen şimdi üzgünsün ondan böyle bakıyosun
biz daha uzuuuun bi süre uyanırız gece:)
şaka bi yana her çocuk farklı yaaa 2. nasıl olur kestiremeyiz önceden.