2009 Kasm Anneleri

ayy ben kitap olayını çözdüm. eşimin i-poduna el koydum....
şimdi internetten kitap indirip indirip okuyorum. mesela geçenlerde bitirdiğim ahmet ümit kar kokusunu ordan okudum.

tamam canın bulayım bi listeyıde kopyalarım..

tşk ederim cnm şimdiden

ayy ben kitap olayını çözdüm. eşimin i-poduna el koydum....
şimdi internetten kitap indirip indirip okuyorum. mesela geçenlerde bitirdiğim ahmet ümit kar kokusunu ordan okudum.

buda iyiymiş önemli olan okumak değil mi seninki daha kolay ama gözleri çok yormaz mı i-poddan okumak

tşk ederim cnm şimdiden

buda iyiymiş önemli olan okumak değil mi seninki daha kolay ama gözleri çok yormaz mı i-poddan okumak

ay caım ben de öyle sanıyodum ama o kadar da yorucu olmuyo. ışığını,puntosunu filan istediğin gibi ayarlıyosun.
hem avantajı çok. binlerce kitap bedava mesela. ne kadar doğru bilmiyorum gerçi :26:
her yere taşıyabiliyosun. her an çıkarıp okuyabiliyosun. kimse senin ne okuduğunu bile anlamıyo. her anlamda özgürsün yani...

Bir Gün
David Nicholls
Pegasus Yayınları
Stokta
Etiket Fiyatı:19,90 TL
idefix Fiyatı: 13,93 TL
Kazancınız: % 30

kitap
Bir Kar Masalı
Esra Özümüztoprak
Dünya Ağacı Yayınları
Stokta
Etiket Fiyatı:9,00 TL
idefix Fiyatı: 5,40 TL
Kazancınız: % 40

kitap
Elmer (Ciltli)
David McKee
Kır Çiçeği Yayınları
Etiket Fiyatı:12,50 TL
idefix Fiyatı: 8,13 TL
Kazancınız: % 35

kitap
Kasabanın En Şık Devi
Axel Scheffler, Julia Donaldson
Popcore Yayınları
Etiket Fiyatı:14,00 TL
idefix Fiyatı: 9,10 TL

kitap
Koyun Russell
Rob Scotton
Mandolin Yayınları
Stokta
Etiket Fiyatı:7,00 TL
idefix Fiyatı: 4,90 TL

kitap
Mamutlu Börek Taş Devri
Jean Willis, Tony Ross
İş Bankası Kültür Yayınları
Stokta
Etiket Fiyatı:13,00 TL
idefix Fiyatı: 9,10 TL

kitap
Memo ve Ay
Alice Briere-Haquet
Mavibulut Yayınları
Etiket Fiyatı:17,00 TL
idefix Fiyatı: 11,05 TL

kitap
Müzisyen İnek Sırma (Ciltli)
Geoffroy de Pennart
Kır Çiçeği Yayınları
Etiket Fiyatı:15,00 TL
idefix Fiyatı: 9,75 TL

kitap
Neden Annemi Çok Seviyorum
Daniel Howarth
Mikado Yayınları
Etiket Fiyatı:6,50 TL
idefix Fiyatı: 4,23 TL

kitap
Sen Dünyaya Gelmeden
Margaret Mazzantini
Doğan Kitap
Stokta
Etiket Fiyatı:35,00 TL
idefix Fiyatı: 26,25 TL
Kazancınız: % 25

nagişcim ilk kitapla son kıtap benim diğerleri mertin..

tubitakın kıtapları golde,guneşlı bir gun ,çiftlikte,yuvada kıtapları var.bu kıtaplar buyuk marketlerde bile oluyor,onlarada bakabilirsin..

daha uyumadı ben oğlumu tanıyosam 5 gibi gider dayanamaz bu seferde gece hiç uyumaz off napcam yaa..

yawrum tiyatro izlemiş ve korkmamış az önce hocasıyla görüştüm ağlamadı dedi şaşırdım..yanında olup ne tepki verdiğini izlemeyi çok isterdim ürkektir benim yawrum gölgesinden bile korkuyor.. geçen markette danonemidir nedir bi yoğurdun maskotu vardı nasıl korktu ooy ooyy arkamızdan gelmiş oğuz çığlığı basınca aklım başımdan gitti.. artık biraz daha büyüsede birlikte gitsek ya tiyatro sinemaya :)

ya şimdik tiyatrodan korkulurmu diceksiniz ama köpekli falan bişeydi sanırım ondan korkacağını düşündüm :)

aa ne guzel mertde durur mu acaba:26::26::26: şimdi sinemalarda kırmızı başlıklı kız var ya çocuklar seviyormuş.zatende 45 dakkaymış,gotursem mı diye duşundum bende..

serapcim istanbuldasın.şu linke bir bak.belkı işine yarar..

yok olmadı linki veremedim sitenin ismini yazyım poyrazlı gunler blogspot bugunün yazısına bakıver..

Son düzenleme:
tamam şekerim,iyi okumalar şimdiden..

3 kitabı eymen için birgünüde kendim için beğendim,diğerleride güzel ama eymene erken henüz elmer ,müzisyen inek sırma ve neden annemi çok seviyorum hem güzel hemde 3 yaşya daha uygun gibi amaa ellerine sağlık liste süper

ayy çağan evde drumuyoki tiyatroya götüreyim bence çağan için daha erken bizim biraz daha zamanımız var biz sizden geride gidiyoruz

aa süper ya canım. durup öyle izlemiş ha maşallah. büyüdü ya yavrularımız. tiyatro bile izliyolar baksana

sağol canım,inş eymende sever.nagiş birde' neden babamı çok seviyorum' var onuda al canım,babanız kıskanmasın sonrabizde var çok eğlencelı bir kıtap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…