2009 Kasm Anneleri

deya cım dantelmı yapsam diyordun,birde onu dene belkı iyi gelır..
dun arkadaşımla konuştum bu akşam için gelebilirim işten erken çıkabilirsem dedi saat 6 gibi haber verecek..boyle net olmayınca insanın hazırlık yapasıda gelmiyorkendimize kadr yemeğimiz vardı dunden.şimdi gelcek mı gelmiyecek mı bellı değil yemek hazrlamak lazım gelcekse.of boyle kesin olmayan şeyleri sevmiyorum.

canım bilmiyorum ama dantelde artık pek cazip gelmiyo daha doğrusu ne istediğimi ben bile bilmiyorumm.
ayy meralcim öyle net olmayan şeyleri bende hiç sevmem hiç bişeyde yapasım gelmez içiimden ben net olmayı severim hep ama herzaman öyle olmuyo işte kolay gelsin şimdiden diyeyim sana

off ya çağanın hiç uyumaya niyeti yok kendi kendine konusuyo bende açlıktan bayılmak üzereyimm şimdi kalksam hiç uyumyacak off şaştım kaldım ya

aynen canımm yaa bizde vecihi diyoruzz biizm herşeyimiz ters nesli baban geliyo diyorum cama koşuyo havaya bakıyooo kızım baba kapıdan gelcek diyom giiiiittt uçuyo uçuyooo diyoo

ya mine sabahtan beri ii güldüm hee aklıma hep o çamaşırlarla eve dalma sahnesi geliyo valla siz aşmışsınız ama ne güsel bişey ya çok güzel bir anı olur valla yaz bunları neslim okur ilerde... oğuzdada uçak hastalığı var benim görmediğim derecede havadaki uçağı bulup görüyo bide vuuu vuuuu uçat diyo evdede var bi uçatı elinden bırakmıyor belki pilot olur bebem

nagihan sabah demişsin kıtap alıp duruyon yetışemiyom hızına dıye,senin gunun sorussunu gorunce arada kaynadı

yavrum ,şimdi kitap alıyom ya bi zevkim o kaldı.kafama gore çıkıp gezemiyorum,sinema,tıyatroyu,konseri unuttum,sigara desen zaten içmem,giysi mıysi çok umrunmda olmaz.kendimden çok merte alıyorum,biraz kendimi tatmin ediyorum ama sağolsun oğlumda dinlemeyı seviyor.kitapların içine daldıkça başka kıtaplardan haberdar oluyorum,çok da guzeller almadan edemiyorum yani.şimdiki siparışler gelsin uzun sure kıtapçılara dalmayacağım dıye:kocişe soz verdim,dayanabilecekmiyım şuphelı ama dayanmaya çalışacağım

şu senin listeyi göndersende bende bugün iş çıkışı kitapçıya gitsem öğlen arası falan okurum en azından :) kitap okuduğum zaman konuşmam bile değişiyo inanın en basit örneği bu

çok saolun kızlar hakkımızda hayırlısı diyorum...inşallah yetebilirim 2sinede sonuçta yanlızım annem çalışıo kaynanam rahatsız napıcam bakallım hüma daha yemek yemio altı bağlanıo yanımda yatıo bunlarıda düşünüorum sürekli...

şu senin listeyi göndersende bende bugün iş çıkışı kitapçıya gitsem öğlen arası falan okurum en azından :) kitap okuduğum zaman konuşmam bile değişiyo inanın en basit örneği bu

nagihan benim listede sadece 2 kitap bana diğerleri merte.gondereyım mi?ha bide netden alırsan idefiksde %30,%35 indirim var.d&r lerde her zaman %25 indirim var+ kargo bedava+taksıtde yapıyorlar

eşim bugğn akşam biraz erken gelicek ya kesin sıkıştırcak beni ama daha bu saat oldu çağan uyumadı ee doğal olarkta akşamda geç uyuyacak ama kurtulurmuyum bilmiyorum

zaten uyumadığı için huysuz olacak sende uyutma akşama kadar 8-8:30 gibi sızarsa sende eşin için hazırlanırsın çağan erken uyusun akşamda size kalsın kurtulmaya bakma değerlendirmeye bak adamlarada haksızlık ediyoruz galiba

nagihan benim listede sadece 2 kitap bana diğerleri merte.gondereyım mi?ha bide netden alırsan idefiksde %30,%35 indirim var.d&r lerde her zaman %25 indirim var+ kargo bedava+taksıtde yapıyorlar

cnm tam benlik ozaman liste eymen her akşam masalla uyuyor anlat anne anlat anne diye eee benimde hayal gücü bir yere kadar gönder cnm bursada bkm var ordada ucuz oluyor kıyaslarım hangisi uygunsa ordan alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…