sağol canım sanada geçmiş olsunn..bencede bıraktır memeyi 2 yaşları bitti canım sen çok geç kaldın..inş tarıkcım çabuk iyileşir
bıraktırcam artık canım ama hastalığı bi geçsin de nasıl bıraktırsam kararsızım okuduğum kitaplarda: memye bant yapıştırmak acı sürmek iyi değil çocuk emerken mutlu oluyor emdiği zamanları memeyi kötü hatırlamamalı diyor eee çocuğu bikaç gün bi yere bırakmak ayırlmak daha fena ne yapıcm artık çare yok ağlasa da vermicem ikna etmeye çalışıcam ama mümkün mü bilmiyorum
bakalım eşim fedakarlık yaparsa öyle deneriz saol caNımcanım benim öyle bi sorunum olmadı çağan kendisi bıraktı ama meral bş kaç gece ayrı yattı eşi baktı ilk zamanlar zorlandılar ama bıraktı şimdi o şekilde deneyebilirsin
ben bi yerde okumuştum çocuklar gündüz uyumazlarsa gece daha sık uyanırlarmış hani bazı anneler gündüz az uyusun der ya yanlışmış işte o, gündüz uykusunu alması lazımmış çocuğun yoksa huzursuz olup daha çok uynırmış diye biliyormoff ya ölmek istiyorum artık çağan 9 da uyudu ve bugün gün içinde hiç uyumadı iyi dedim ya uyanmaz sabaha kadar bu yorgunlukla uyur diye düşünürken şu anda ağlıyo birazdanda gelir buraya
bakalım eşim fedakarlık yaparsa öyle deneriz saol caNım
ben bi yerde okumuştum çocuklar gündüz uyumazlarsa gece daha sık uyanırlarmış hani bazı anneler gündüz az uyusun der ya yanlışmış işte o, gündüz uykusunu alması lazımmış çocuğun yoksa huzursuz olup daha çok uynırmış diye biliyorm
hiç sorma canım ya ben uyutmaya çalıştım kendi uyumadı yoksa ben hep gündüz uyutmaktan yanayımdır hatta o uyumayınca sinirlerim altüst oluyo neyseki biraz ağladı ama geri uyudu
şekercik canım benim kuzenimde dr adanışarak bıraktırdı kızına dr nane yağı önerdi ve 1gecede bıraktı bitkisel aktarda bulabilirsin öle çocuğun ağzını falan yakmıo 1kere sürdü çocuk ememedi sonrada hadi annecim emelim dedi istemiom dedi ve bıraktı dene istersen...
ay evet canım benim, bazen sadece susuyorlar ya da süt istiyorlar bakalım bizimkisi de uyuyor bu akşam nolucaz?
dün aşam 3-4 kez uyandık hep beraber sıcak odada yattık zaten:)
ayy evet bu harika bi fikirrr hem de dr onaylı ben de bugün doktora dedim nası bıraktırcam adam baktı yüzüme isteyince meme emzirmicen dedi, ben napiim dedi:)
hadi bakalım benm de temennim o yönde:))))hadi bakalım inş uyanmazlar ya..
aaa salağa bak ya onu bende biliyorum deseydinn
hadi bakalım benm de temennim o yönde:))))
hahaaaa bide diyo ki: azcık kavgalı olcaksınız çocukla ama olmaz artık hem kendine hem çocuğa zarar veriyosun:)
valla yaaa okuya okuya dr kadar bilir oldummmm yakında açıcam bi muayenehanee...ya su drlar tam bi salak oluyo hepsi değil tabiki banada çok denk geliyo öylesi ben onlardan daha çok şey biliyorum ya
eşim yarın izinli normalde ama işe gidecek çalışacak satış yapması lazım 10 milyarı kalmış yoksa yıllık prim alamayacağız oda mecbur gidecek ve yine bu saatlerde gelir çok üzülüyorum ya bugünde 7 deçıkması gerekirken bu saat oldu hala çalışıyo .neyse kızlar ben çıkıyourm kib herkese iyi akşamlar
kızlar evden pat diye bi ses gelmişti elektrikçi geld baktı 3lü kablo yanmış azdaha yangın çıkartıyormuş duvarlar filan hep is olmuş 3lü kablo 3-4 yerinden yanmış çok kötü oldum ya ALLAH tan bişey olmadı..
serapcim istanbuldasın.şu linke bir bak.belkı işine yarar..
yok olmadı linki veremedim sitenin ismini yazyım poyrazlı gunler blogspot bugunün yazısına bakıver..
çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş
bende dün eşime kızdım ama hiçbişey demedim iş yemeğine gitti eve hiç gelmeden 9-10 gibi gelirim dedi eymeni uyuttum bir uyandım saat 23:30 ve eşim yok delirdim duşa girdim çıktım geldi beyimiz nerdesin bu saatte kadar dedim ancak bitti dedi usulca gitti yattı bende sigara içtim diş fırçaladım vs yattım ama çok sinir oldum
eymenlede kavga ettik koluna vurdum bitane yavaş vurdum ama çok ağladı ee çocuk alışık değil sopaya azı çoğu gücüne gitti işte
gunaydın kızlar,
nasılsınız bakayım?nagişcim senden en az dunku gibi hepimizi pc'nin başına kılıtleyecek etkılı bir soru beklıyorummm ha,ona gore
dun akşam yemeğini yedirecektım tam merte, bir baktım altını doldurmuş.sırtından yanlardan taşmış,hemen banyo yaptırdım.ishal olma ihtimalı aklıma geldi,ama yediklerindendir dedim onemsemedim.sonra yemeğe oturttum ağzını kilitledi resmen 2 kaşık yoğurt dışında yok yediremedim.ısrar etmedim kaldırdım.elma ,çerez,armut,muz vs veriyorum aralıklarla yemiyor.sonra gurultulu bir şekılde gaz çıkarıp altını yıne doldurdu su gibi resmen...9 gibi muzlu muhalebi hazırladım onu yedi.arkasından yıne kaka yaptı yıne su gibi..gece rahat uyudu,şimdi hala uyuyor.
daha once hiç boyle bir sey yaşamamıştık,ne yapacağımı şaşırdım,ishalı onleyecek şeyler yedireyım desem ağzını kılıtledi,bugun nasıl olacak takıp edeceğim,olmadı dr gideriz.bol bol su içtı akşam,o ıyı birsey bari..
şekercik geçmiş olsun,bizde de mi enfeksiyon var acaba diye duşundum seni okuyunca(
deryacım allah korumuş valla,geçmiş olsun..