Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım,inş eymende sever.nagiş birde' neden babamı çok seviyorum' var onuda al canım,babanız kıskanmasın sonrabizde var çok eğlencelı bir kıtap..
kızlarr hattı vodafone olan varmı?
nuran hoşgeldinnnn:)) sabahdan burada olacaktın koptuk,ama sorunun cevabınıda beklıyoruz:))
kimler varmisss selam kizlar sabahtan hastanedeydik ikisine de bir allerji testi yaptirdim nartan i zaten gotuecektim de aytes in de yanaklar nedenini bilmedigim bir sekilde anlamsiz kizariyor bakilsin bakalim ne cikacak birsey bulunamama ihtimali olsa da goturdum sonuclar 10 unda cikacakmis bekle babam bekleeeee....
herkes iyi mi? nartan disari kusu hastaneden bile eve gelmek istemedi ve uyumak istemedi tam bir hayir ci oldu ben bilirim edalarinda oyle dilllllll diyor bana nasil peki diyorum diiiiiillll iste diyor komik cocuk
dun de sarki soyluyor bidik yayaya sasasa anne baba nartan cok yasa diyor cok duygulandim da asil bugun cicek koparmis bizim bahceden ve anne sana gul kolardim diye bana veriyor himmmmm yavrularimiz ne kadar buyuduler de cicek vermeye basladilar kocama da dedim sen almazsan gul ogullarim alir bana iste dedim gulduk himmmm canim oglum benim yaaa
nuran hoşgeldinnnn:)) sabahdan burada olacaktın koptuk,ama sorunun cevabınıda beklıyoruz:))
nuran baktı soru kazık cvplamadan kaçtı
nurancım paşalarıma geçmiş olsun yaptırmakla iyi etmişsin en azından nedir ne değildir anlarsın bu kasım bebişleri hep gezenti eve sokmasan girmicek sıpalar
şimdi kızlar size bir sorum var malumunuz ev,iş,çocuk derken eşlerimize ayırdığımız vakit azaldı o halde
AŞKINIZI TAZE TUTMAK EŞLER ARASINDAKİ BAĞI GÜÇLÜ KILMAK İÇİN ÇOCUKTAN NASIL VAKİT BULUYOSUNUZ,VAKİT BULURSANIZ NELER YAPIYOSUNUZ Hadi bakalım günün konusu
nurancım işte nagişin sorusu,evde gulme kırızıne girdim resmen vaktın olursa bak geçmişe..
merttın de yanakları çok kızarır alerjik bir durum mu diye hiç duşunmemiştim beyaz tenlı ortam sıcaksa falan oluyor.hımmbakalım testen ne çıkacak..
koca adam oldu tabi artık bunlar,mertde dun geldi sarılıyor canım annem diye,çok duygulandım,gozlerim doldu...sabahda babaya canım babacım dedii,,ikimiz de gonlunu yapmasınıda biliyor..
pazar gunu arkadaşıma gitim,orda uyutamadım merti.arkadaşın oğluyla oynadı,değişik oyuncaklar falan derken oyalandı,donerken arabada uyudu 15 dk kadr.akşamda 9 da uyudu kaldı..derya sende çağanı oyalasan uyumadan akşamı edersiniz belkım..
kimler varmisss selam kizlar sabahtan hastanedeydik ikisine de bir allerji testi yaptirdim nartan i zaten gotuecektim de aytes in de yanaklar nedenini bilmedigim bir sekilde anlamsiz kizariyor bakilsin bakalim ne cikacak birsey bulunamama ihtimali olsa da goturdum sonuclar 10 unda cikacakmis bekle babam bekleeeee....
herkes iyi mi? nartan disari kusu hastaneden bile eve gelmek istemedi ve uyumak istemedi tam bir hayir ci oldu ben bilirim edalarinda oyle dilllllll diyor bana nasil peki diyorum diiiiiillll iste diyor komik cocuk
dun de sarki soyluyor bidik yayaya sasasa anne baba nartan cok yasa diyor cok duygulandim da asil bugun cicek koparmis bizim bahceden ve anne sana gul kolardim diye bana veriyor himmmmm yavrularimiz ne kadar buyuduler de cicek vermeye basladilar kocama da dedim sen almazsan gul ogullarim alir bana iste dedim gulduk himmmm canim oglum benim yaaa
kızlar evden pat diye bi ses gelmişti elektrikçi geld baktı 3lü kablo yanmış azdaha yangın çıkartıyormuş duvarlar filan hep is olmuş 3lü kablo 3-4 yerinden yanmış çok kötü oldum ya ALLAH tan bişey olmadı..
ahh canım geçmiş olsun yaa çok şükürki ucuz atlattınn allah korumuşş diikat ett hiçmi yanık kokusu gelmedimi ki:26::26:ben çok iyi koku alırımm da
ayy canım çok geçmiş olsunnn Allah korumuş vallaaaa
hasta bebişlere geçmiş olsın pek okuyamadım
tarık iyi sayılır bu sabah da bişey yemeyince kusunca sabah doktora götürdüm doktor enfeksion dedi ama antibiyotik vermedi az ateşi var midesi kötü vitamin bulantı ağrı için ilaçlar verdi bide midesi için. ama ben sağlık ocağına götrdüm dr iyi gibiydi bakalım ne olcak halsiz hala bi gıdım yemedi bakalım allahtan emiyo gerçi dr emzirme diye bana kızdı ama bişey yiyemiyo ya kıyamıyorum hsta hasta çocuğa meme bıraktırmaya. günah yaa... iyileşsin bırakır napiim bunca zaman emzirdim.
işte böyle boynu bükük bükük pek bi üzgünümi