Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi kolay gelsin sanada canım evet hep aynı işler bende çok sıkılıyorum ve dün eşime evde oyalanmam için bişeyler bulmam lazım deim oda netten program indir çalış dedi indesgn filan ama pek gözüm yemiyo onuda
deya cım dantelmı yapsam diyordun,birde onu dene belkı iyi gelır..
dun arkadaşımla konuştum bu akşam için gelebilirim işten erken çıkabilirsem dedi saat 6 gibi haber verecek..boyle net olmayınca insanın hazırlık yapasıda gelmiyorkendimize kadr yemeğimiz vardı dunden.şimdi gelcek mı gelmiyecek mı bellı değil yemek hazrlamak lazım gelcekse.of boyle kesin olmayan şeyleri sevmiyorum.
anammm kalabalığız bugün ne güzel ya
aynen canımm yaa bizde vecihi diyoruzz biizm herşeyimiz ters nesli baban geliyo diyorum cama koşuyo havaya bakıyooo kızım baba kapıdan gelcek diyom giiiiittt uçuyo uçuyooo diyoo
ya sabah sabah bir konu attım ortaya forum patlama yaşadı
senin tabirinle hah hah haaay arkadşım. ben başka şeyler için ne yesek ne içsek demiştim aslında
erkekler macun turu şeyler yerler ya boyle durumlarda,bize de işe yararmı acaba
anammm kızlar coşmuş bugün akşam bizim evdede halvet var kurtuluşum yok yani
nagihan sabah demişsin kıtap alıp duruyon yetışemiyom hızına dıye,senin gunun sorussunu gorunce arada kaynadı
yavrum ,şimdi kitap alıyom ya bi zevkim o kaldı.kafama gore çıkıp gezemiyorum,sinema,tıyatroyu,konseri unuttum,sigara desen zaten içmem,giysi mıysi çok umrunmda olmaz.kendimden çok merte alıyorum,biraz kendimi tatmin ediyorum ama sağolsun oğlumda dinlemeyı seviyor.kitapların içine daldıkça başka kıtaplardan haberdar oluyorum,çok da guzeller almadan edemiyorum yani.şimdiki siparışler gelsin uzun sure kıtapçılara dalmayacağım dıye:kocişe soz verdim,dayanabilecekmiyım şuphelı ama dayanmaya çalışacağım
ya varya iyiki yazmışım çok güldüm bugün varsa öyle bişeyler şifalı bitki çay may bulursanız haber edin bacılarrrr
nerden biliyon,gununuz mu var halvet için
şu senin listeyi göndersende bende bugün iş çıkışı kitapçıya gitsem öğlen arası falan okurum en azından :) kitap okuduğum zaman konuşmam bile değişiyo inanın en basit örneği bu
eşim bugğn akşam biraz erken gelicek ya kesin sıkıştırcak beni ama daha bu saat oldu çağan uyumadı ee doğal olarkta akşamda geç uyuyacak ama kurtulurmuyum bilmiyorum
nagihan benim listede sadece 2 kitap bana diğerleri merte.gondereyım mi?ha bide netden alırsan idefiksde %30,%35 indirim var.d&r lerde her zaman %25 indirim var+ kargo bedava+taksıtde yapıyorlar
zaten uyumadığı için huysuz olacak sende uyutma akşama kadar 8-8:30 gibi sızarsa sende eşin için hazırlanırsın çağan erken uyusun akşamda size kalsın kurtulmaya bakma değerlendirmeye bak adamlarada haksızlık ediyoruz galiba
cnm tam benlik ozaman liste eymen her akşam masalla uyuyor anlat anne anlat anne diye eee benimde hayal gücü bir yere kadar gönder cnm bursada bkm var ordada ucuz oluyor kıyaslarım hangisi uygunsa ordan alırım