2009 Kasm Anneleri

inşallah alışır hadi kolay gelsin denizi uyumadan önce uyandıktan sonra götürüyorum çişini yapıyor ama kendi söylemiyor yazın bazen söylüyordu ama gerisi gelmedi ben kışı tuvaletten soğutmadan geçirip yaza başlayayım diyorum sağlam bi psikolaji lazım

söylediklerine sonuna kadar kaılıyorum

bilmiyorum düşünüyorum hele bir regl bitsin cumaya kadar düşünme vaktim var

aynı dert bende de var ne yesekki öğlen olmuş

reglisin diye böyle şeyler hissedyiosun bende her regli zamnı bitisn namama başlıcam diyorumm oyy nagiş yaa valla bugün muhabbet bahane eşim şahane olcakknesliyi parka indirdii gelsinde ama ik gündür bende böyle bi tuhafımmm beee

minecim halledeceksiniz şu çiş olayını sana güveniyorum. ayy neslişe daha çok güveniyorum.
allah eşine yardım etsin....

meralcim,nagihancım haklsın tabiki hakkında hayırlı olur inş aradım naptın diye kan verdim yarın sabah çıkacakmış dedi

olabilir tabiki minecim kuvvetli muhtemel bak gördün mü seninde niyetini bozdum

aynen aynen benimde silkinip kendime gelmeme lazım ama nasıl bilemiyorum işte.
hormonlarımda mı bir sorun var acaba diye düşünüyorum bazen,doktora mı gitmelı ne yapmalı.:26::26:

minecim halledeceksiniz şu çiş olayını sana güveniyorum. ayy neslişe daha çok güveniyorum.
allah eşine yardım etsin....

ayyy inşallah kızlarrr ya ev merkezi sistem ev sıcak hasta olucağını sanmıyorum vcdede kalorifer varr sıcak yani bide alışssaa varyyaa ohh yaza daha rahat olurr tek sorun pjama yetişmiyoo sürekli makina çalışıyoo neslişim bi alışssın annesi ona neler alcakk

minecim hadi kolay gelsin canım darısı başımıza diyelim ama bende çişe alıştırmak içinde hiçbi gayret yok

aynen aynen benimde silkinip kendime gelmeme lazım ama nasıl bilemiyorum işte.
hormonlarımda mı bir sorun var acaba diye düşünüyorum bazen,doktora mı gitmelı ne yapmalı.:26::26:

bzi eşimle sürekli ayrı kalıyoruz ya oyüzden libido tavanlarda galibaa her fırsatı çok iyi değerlendiriyoruzzz

an itibarıyle mert altına doldurdu.temizleyeyım,sonrada yemeğini yedireyım,sonrada uyutacağım...

of ya hep aynı şeyler işte...

yemeğe giden arkadaşlar,afiyet olsunnn..

an itibarıyle mert altına doldurdu.temizleyeyım,sonrada yemeğini yedireyım,sonrada uyutacağım...

of ya hep aynı şeyler işte...

yemeğe giden arkadaşlar,afiyet olsunnn..

hadi kolay gelsin sanada canım evet hep aynı işler bende çok sıkılıyorum ve dün eşime evde oyalanmam için bişeyler bulmam lazım deim oda netten program indir çalış dedi indesgn filan ama pek gözüm yemiyo onuda

bak ıyı duşun hem kızartma hem nutelle,sonra pişman olmayasın

şaka şaka afiyet olsun..

amann meral battı balık yan gider
saldım çayıra mevlam kayıradiyerekten yiyorum napayım ya dayanamıyorum işte tansiyonum düşüyo bide boğazıma dur bunu yememen gerekiyo diye söz geçiremiyorum sevdiğim bişeyi gördümmü eriyip bitiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…