- 15 Kasım 2011
- 94
- 0
inşallah alışır hadi kolay gelsin denizi uyumadan önce uyandıktan sonra götürüyorum çişini yapıyor ama kendi söylemiyor yazın bazen söylüyordu ama gerisi gelmedi ben kışı tuvaletten soğutmadan geçirip yaza başlayayım diyorum sağlam bi psikolaji lazımnesliyi çişe alıştırıyoruzzz kızlarr eşim 15 gün evde o arada belki alışırr nedersinizz ???eşim ben sürekli götürüyoruzz arada altına kaçırıyoo ben çiş yaptım diyoo vc ye götürüyoz kalnıda orda yapıyooo falan filannn sabah kalktı anne kakam var dedi gittik çişini yaptıı sabaha kadar 4 kez falan işemiş eskisi gibi diildi bezi bazen taşıyodu bileeeartık alışssın ama sürekli benim bezim neden yok diye sorup duruyoo bizde pepeninde yok seninde yok furkanında yok ireminde yok sen artık aba oldun diyozz ben aba oldum diyip dolşıyo ortalıktaa
yavrımmmmm sende ayrı bir yaraya parmak basmışsın hem vakit hemde istek yok
ama şöyleki zaman kötü evli bekar bakmıyo millet kocişlerimizi sıkı tutalım şaka bir yana sizi bilmem ama bu haftasonu itibariyle silkelenip kendime gelmem lazım eymen artık bebek değil 25 aylık olacak yakında, artık hayatımız eski düzenine tamamen olamasada kısmen dönmeli ben tembellik ediyorum hem çok yoruluyorum sızıp kalıyorum hemde isteğim eskisi gibi değil ama eşim için toparlanmam lazım
söylediklerine sonuna kadar kaılıyorum