canım seni çok iyi anlıyorum tabi çocuklar akşam geç yatınca uykusu geliyor insanın yorgunluk bi yandan eşlere vakit ayıramıyoruz birazz daha büyümeleri lazım sanki benim eşim isyan bayraklarını çekmeye başladı artıktavrını koyuyo açıkçası surat asıyo hatta soruyo bazen artık beni sevmiyomusun diye o öyle konusunca üzülüyorum tamam diyorum akşam için planlar yapıyorum ama çok uykum geliyo kendimi çok yorgun hissediyorum başka bahara kalıyo oda kızıyo,tavır yapıyo
hımm şu romantizm olayını biraz düşündüm de. biz hiiç birşey yapmıyoz ayol. çarşıya markete beraber gideriz zaten. oğluşumu kimseciklere bırakmıyoruz. zaten bırakacak kimsemiz de yok :26:
eşim akşamları genelde internettedir. ben dizibakarım veya oğluşumla oyunlar oynarız. veya üçümüz yatağa uzanır debeleniriz.
ama sadece ikimize ait bir zaman yok yani...
ya sağ olsun tavır falan yapmıyo ama sonuçta evlilikte çok büyük etken çiftlerin birbirine bağlılığını artırıyo son zamanlarda yaşadığımız gerilimleri ben buna bağlıyorum onun için böyle bişey sorma gereği duydum ayyy şeboşum olsa kız nagi yine aklın o işte derdi
hayırlısı olsun inşallah bebek için rabbim bir yoluna koymuştur ama evlilik yeni kaza yeni kazanın etkilerini atlatabildimi ki vücut ilaçlar falan ayy ne bileyim neden korunmuyoki aaa
ya deryacım bırakacak annenin olması güzel yani bırakmak değil tabiki amacımız ama eymen geç uyuyo elli kez söyledim öğlen çok uyuytuyosun uyandır diye ama hem işine geliyo çok uyuması hemde uyandırmaya kıyamıyo öyle oluncada bizim hayat felç off ya gezmek tozmakta sıkıntı yok başbaşa özel vakit bulamıyorum zaten gezmelerimizde herşeyimizde şükürler olsun ki paşam yanımızda
kazanın etkisi tam geçmedi ama onun üstüne çok hatalar yaptı anlatsam roman olur hemde bu defa affedilmeyecek hatalar ama boşver şimdi canımızı sıkmayalım ben kazayı unutamıyorum zaten aklıma geldikçe ağlıyorum o yoğum bakımdaki hallerini,şu andaki yüzünü filan görünce çok kötü oluyorum yüzüne bakamıyorum bakınca ağlıyorum hemen..korunup korunmadığı konusunda bi fikrim yok canım ya
ayyy derya senin onu düşündüğün okadar o kendini düşünmüyo şimdi bide bebek varsa doğurup bide annenin başına atmasın yavrucağı sorumluluk sıfır ama aşna fişneden geri kalmıyolar özeti işlerine geleni biliyolar gelmeyeni bilmiyolar sende üzülme artık eşinede hiç bu konuları açma
slm hanımlar bende cuma anneme gittim dün gece geldik perşembe günü sonuçlarımı aldım gastrit çıktı sadece mide düzenleyici verdi başladım bakalım iyi gidiyor .cuma kardeşim geldi açıköğretim 3. sınıfa kayıt ettik onu birlikte dööndük 3 kardeş anneme gittik eşimde cumartesi akşamı iş çıkısı geldi pazar geceside arkadaşımın nişanı vardı bütün arkadaşlar toplandık çok iyi geldi hasret giderdk sohbetledik,bugünde arkadaşımın oğlunun doğum günüydü tuğkanın çok sevdiği arkadaşı ama benim tependen inmedi annemde annem neden böyle oldu bu çocuklar ya hafif halsiz,öksürüğümüz var,yemek yemiyoruz,mızmızlık dizboyu dişlerinede baktırmıyor akşamüzeride geldik eşimin iş arkadaşları gelicekmiş çaya patatesli börek yaptım hep bize hem onlara koyarım çayın yanına vall
hi belim koptu kaç gündürün koşturmacası yüzünden
bircan hümaya çok geçmiş olsun nezordur yanık
geçmişolsun şekercik dediğin gibi büyük ihtimalle midesine dokundu bişey uyuduklarında bile ev bomboş geliyorsağolun kızlar
hala keyifsiz öyle üzgünüm ki keşke diyorum kalkıp dağıtsa evi çizse gene koltuklarımın arkasını((( bezgin bezgin yatıyor ya da uyuyor sürekli...
koca gün bi çay bardağı süt içm,ş bide iki kez emdi akşam yaırm muz yedi yattı sonra kalktı bi daha kustu ama öyle elim ayağıma dolaştı ki... eşim de söylendi sakin ol die ama benm elimde mi ki? şimdi gene uyuyo bu gece oğlumla yatacağım...
dün akşam tatlı yemişti o da dokunmuş olabilir diş de olabilir ama hiç ateş yok burnu akmıyor öksürmüyor olsa olsa enfeksiyon veya midesine dokunmadır yani. ama bi daha kusarsa alıp dr a gidicem eski dr olsa arar sorarım ama burda daha dr bulmadık aramadık...
inş iyileşir kızlar... bizim de keyfimiz yok hiç evin neşesi valla çocuklarımız...
sağol arkadaşım bende öpyorumgünaydın canıım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsindediğin gibi çocuklar evin neşesi sızlansakta dert yansakta azıcık hasta olsalar evin neşesi kaçıyo sende üzülme çok sana ihtiyacı var sen güçlü durki paşamada iyi gelsin
gamzecim hoşgeldin cnm geçmiş olsun dikkat etki ülsere çevirmesin eşiminde mide sorunu var çok zor biliyorumhaftasonun hareketli geçmiş iyi yapmışsın cnm çocuklar büyüdükçe gezmeler artıyo sanki
darkseacim diş olabilir eymeninde elleri ağzında ve mız mız 2gündür hiçbişey yemiyo bende üstelemedim bakalım nereye kadar
kız meral yine ne kitabı alıp durunnn aaa yetişemiyorum hızına
nuran sen nasılsın cnm paşalar nasıl gezmelere devammı
deryacım senide çağanıda öpüyorum huysuzluklara devam mı
şebnem gelllll artık ya özledik seni
sedese,bircan,esin ve unuttuğum bütün arkadaşlar öpüyorum hepinizi
bizde genelde üçümüz çıkıyoruz dışarı arada uyurken denizi anneme bırakıp çıkıyorduk en son çıktığımızda deniz erken uyanıp baya bi ağlamış yemek yiyorduk yemeğimi bitirmeden kalktık ondan sonra bana yapışık oldu evin içinde bile o yüzden bi süredir bırakmıyorum akşamlarıda 10.30 11 i buluyor uyuması bazen bende onunla uyuyuyup kalıyorum romantizime pek vatik kalmıyorşimdi kızlar size bir sorum var malumunuz ev,iş,çocuk derken eşlerimize ayırdığımız vakit azaldı o halde
AŞKINIZI TAZE TUTMAK EŞLER ARASINDAKİ BAĞI GÜÇLÜ KILMAK İÇİN ÇOCUKTAN NASIL VAKİT BULUYOSUNUZ,VAKİT BULURSANIZ NELER YAPIYOSUNUZ Hadi bakalım günün konusu
ya sağ olsun tavır falan yapmıyo ama sonuçta evlilikte çok büyük etken çiftlerin birbirine bağlılığını artırıyo son zamanlarda yaşadığımız gerilimleri ben buna bağlıyorum onun için böyle bişey sorma gereği duydum ayyy şeboşum olsa kız nagi yine aklın o işte derdi
Allah muhabbetinizi aşkınızı sevginizi her daim taze tutsun inş. helikopter dedin aklıma vecihi geldii hihihihiihiiiiii
selamlar:)))))
kızlar sabah sabah guldurdunuz beni ya..
nagişhancım aşk maşk mı kaldı ayol,o nişanlıylen,bilemedin evliliğin ilk yıllarındaydı.kavuşamazsın aşk olur derler ya biz kavuştuk aşk falan yok yani artıkın.tabi aşkdan da onemlısı sevgimiz var o ayrı
senin dediğin şu evlililerin yaptığı ve birlikteliği pekiştiren şey,ama o da bizde yerlerde daha doğrusu benim libido yerlerdeaçıkçası istek yok.arkadaş arkadaş yaşayıp gidiyoz..hamişken tavan yapmıştı libido ama doğumdu,emzirmeydi,bebekle ilgilenmeydi,yorgunluktu derken bu durumdayım işte vakıt yok değil aslında vakıt yaratılırda istek yok diyeyım ben.. :50
selamlar:)))))
kızlar sabah sabah guldurdunuz beni ya..
nagişhancım aşk maşk mı kaldı ayol,o nişanlıylen,bilemedin evliliğin ilk yıllarındaydı.kavuşamazsın aşk olur derler ya biz kavuştuk aşk falan yok yani artıkın.tabi aşkdan da onemlısı sevgimiz var o ayrı
senin dediğin şu evlililerin yaptığı ve birlikteliği pekiştiren şey,ama o da bizde yerlerde daha doğrusu benim libido yerlerdeaçıkçası istek yok.arkadaş arkadaş yaşayıp gidiyoz..hamişken tavan yapmıştı libido ama doğumdu,emzirmeydi,bebekle ilgilenmeydi,yorgunluktu derken bu durumdayım işte vakıt yok değil aslında vakıt yaratılırda istek yok diyeyım ben.. :50
günaydın nagihancım bakıyorumda bomba gibisin bugün maşallah diyelim
sağol canım bizde çağanla seni öpüyoruz evet canım çağanın huysuzlukları tam gaz devam tabi özellikle babasını görünce diyelim..bugün annem ve kızkardeşim gelebilir bana kardeşim gebelik testi için hastaneye gidecekmiş kanda baktırmak için bu ay gecikmiş sanırım bi yandan diyorum acaba bi bebeği olsa eli kolu bağlanır,duyguları değişirmi acaba?düzelirmiki diyede düşünmüyo değilim eşimde düzelebilir diyo hayırlısı olsun bakalım
yavrımmmmm sende ayrı bir yaraya parmak basmışsın hem vakit hemde istek yok
ama şöyleki zaman kötü evli bekar bakmıyo milletkocişlerimizi sıkı tutalım şaka bir yana sizi bilmem ama bu haftasonu itibariyle silkelenip kendime gelmem lazım eymen artık bebek değil 25 aylık olacak yakında, artık hayatımız eski düzenine tamamen olamasada kısmen dönmeli ben tembellik ediyorum hem çok yoruluyorum sızıp kalıyorum hemde isteğim eskisi gibi değil ama eşim için toparlanmam lazım
nesliyi çişe alıştırıyoruzzz kızlarr eşim 15 gün evde o arada belki alışırr nedersinizz ???eşim ben sürekli götürüyoruzz arada altına kaçırıyoo ben çiş yaptım diyoo vc ye götürüyoz kalnıda orda yapıyooo falan filannn sabah kalktı anne kakam var dedi gittik çişini yaptıı sabaha kadar 4 kez falan işemiş eskisi gibi diildi bezi bazen taşıyodu bileeeartık alışssın ama sürekli benim bezim neden yok diye sorup duruyoo bizde pepeninde yok seninde yok furkanında yok ireminde yok sen artık aba oldun diyozz ben aba oldum diyip dolşıyo ortalıktaa
nasıl çözeceksin arkidişim bu olayı. hadi söyle söyle
ne yesek ne içsek acaba
nesliyi çişe alıştırıyoruzzz kızlarr eşim 15 gün evde o arada belki alışırr nedersinizz ???eşim ben sürekli götürüyoruzz arada altına kaçırıyoo ben çiş yaptım diyoo vc ye götürüyoz kalnıda orda yapıyooo falan filannn sabah kalktı anne kakam var dedi gittik çişini yaptıı sabaha kadar 4 kez falan işemiş eskisi gibi diildi bezi bazen taşıyodu bileeeartık alışssın ama sürekli benim bezim neden yok diye sorup duruyoo bizde pepeninde yok seninde yok furkanında yok ireminde yok sen artık aba oldun diyozz ben aba oldum diyip dolşıyo ortalıktaa
deryacım kardeşin daha çok kuçuk,hayırlısı olsun ama kendi sorunlarını halletmeden birde anne olmak çok ağır gelir ona..hamile değildir inş ve oyleyse korunsun mutlaka..