- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canın bulayım bi listeyıde kopyalarım..
ayy ben kitap olayını çözdüm. eşimin i-poduna el koydum....
şimdi internetten kitap indirip indirip okuyorum. mesela geçenlerde bitirdiğim ahmet ümit kar kokusunu ordan okudum.
tşk ederim cnm şimdiden
buda iyiymiş önemli olan okumak değil mi seninki daha kolay ama gözleri çok yormaz mı i-poddan okumak
zaten uyumadığı için huysuz olacak sende uyutma akşama kadar 8-8:30 gibi sızarsa sende eşin için hazırlanırsın çağan erken uyusun akşamda size kalsın kurtulmaya bakma değerlendirmeye bak adamlarada haksızlık ediyoruz galiba
ay caım ben de öyle sanıyodum ama o kadar da yorucu olmuyo. ışığını,puntosunu filan istediğin gibi ayarlıyosun.
hem avantajı çok. binlerce kitap bedava mesela. ne kadar doğru bilmiyorum gerçi :26:
her yere taşıyabiliyosun. her an çıkarıp okuyabiliyosun. kimse senin ne okuduğunu bile anlamıyo. her anlamda özgürsün yani...[/QUOTE
kıtabı çevirip okumak daha cazıp sankı, ama ipoh olsaydı okurdum ..
tşk ederim meralcim hemen bakıyorum sonrada 1-2 tane alıyorum
yawrum tiyatro izlemiş ve korkmamış az önce hocasıyla görüştüm ağlamadı dedi şaşırdım..yanında olup ne tepki verdiğini izlemeyi çok isterdim ürkektir benim yawrum gölgesinden bile korkuyor.. geçen markette danonemidir nedir bi yoğurdun maskotu vardı nasıl korktu ooy ooyy arkamızdan gelmiş oğuz çığlığı basınca aklım başımdan gitti.. artık biraz daha büyüsede birlikte gitsek ya tiyatro sinemaya :)
yawrum tiyatro izlemiş ve korkmamış az önce hocasıyla görüştüm ağlamadı dedi şaşırdım..yanında olup ne tepki verdiğini izlemeyi çok isterdim ürkektir benim yawrum gölgesinden bile korkuyor.. geçen markette danonemidir nedir bi yoğurdun maskotu vardı nasıl korktu ooy ooyy arkamızdan gelmiş oğuz çığlığı basınca aklım başımdan gitti.. artık biraz daha büyüsede birlikte gitsek ya tiyatro sinemaya :)
tamam şekerim,iyi okumalar şimdiden..
3 kitabı eymen için birgünüde kendim için beğendim,diğerleride güzel ama eymene erken henüz elmer ,müzisyen inek sırma ve neden annemi çok seviyorum hem güzel hemde 3 yaşya daha uygun gibi amaa ellerine sağlık liste süper
ayy çağan evde drumuyoki tiyatroya götüreyim bence çağan için daha erken bizim biraz daha zamanımız var biz sizden geride gidiyoruz
derya bende mert'i hiç oturupda izlerken hayal edemiyorum ama denemek de lazım..
kızlar ya ben ticker yapmayı beceremiyorum biriniz bana yardım etsin