2009 Kasm Anneleri

slm hanımlar bende cuma anneme gittim dün gece geldik perşembe günü sonuçlarımı aldım gastrit çıktı sadece mide düzenleyici verdi başladım bakalım iyi gidiyor .cuma kardeşim geldi açıköğretim 3. sınıfa kayıt ettik onu birlikte dööndük 3 kardeş anneme gittik eşimde cumartesi akşamı iş çıkısı geldi pazar geceside arkadaşımın nişanı vardı bütün arkadaşlar toplandık çok iyi geldi hasret giderdk sohbetledik,bugünde arkadaşımın oğlunun doğum günüydü tuğkanın çok sevdiği arkadaşı ama benim tependen inmedi annemde annem neden böyle oldu bu çocuklar ya hafif halsiz,öksürüğümüz var,yemek yemiyoruz,mızmızlık dizboyu dişlerinede baktırmıyor akşamüzeride geldik eşimin iş arkadaşları gelicekmiş çaya patatesli börek yaptım hep bize hem onlara koyarım çayın yanına vall
hi belim koptu kaç gündürün koşturmacası yüzünden
bircan hümaya çok geçmiş olsun nezordur yanık

slm canım öncelikle geçmiş olsun canım gastrit bendede var dikkat etmek gerekiyo hatta benimki ülsere çevirmiş bile olabilir..ohh hem ailenle biraray geldin hem arkadaslarınla iyi gelmiştir eminim.tuğkanada geçmiş olsun ya bu kasım bebekleri hepsi aynı anda yaşıyor hastalıkları filan sanki anlaşmışlarşaka bi yana ya biranönce büyüselerde biraz nefes alsak yok diş çıkarmaydı yok konusamamaydı derken perişan oluyoruz..

diş çıkarıyo olabilir mi canım?
benim oğlum da çok sıkıntılı bu aralar.. eli hep ağzında olduğundan dişe yoruyorum bu mızmızlığını ve hastalıklarını...

şekercikk geçmiş olsun. midesini mi uşuttu acaba,kusma falan değince o aklıma geldi..
zor iş çocuk buyutmek ya,gozlerinin içine bakıyoruz hasta olmasınlar diye ama oluyor işte(

çok geçmiş olsun canım ya neden oldu acaba?yediği bişeymi dokunduki?inş çabucacık iyileşir tarıkcım .

sağolun kızlar
hala keyifsiz öyle üzgünüm ki keşke diyorum kalkıp dağıtsa evi çizse gene koltuklarımın arkasını((( bezgin bezgin yatıyor ya da uyuyor sürekli...
koca gün bi çay bardağı süt içm,ş bide iki kez emdi akşam yaırm muz yedi yattı sonra kalktı bi daha kustu ama öyle elim ayağıma dolaştı ki... eşim de söylendi sakin ol die ama benm elimde mi ki? şimdi gene uyuyo bu gece oğlumla yatacağım...
dün akşam tatlı yemişti o da dokunmuş olabilir diş de olabilir ama hiç ateş yok burnu akmıyor öksürmüyor olsa olsa enfeksiyon veya midesine dokunmadır yani. ama bi daha kusarsa alıp dr a gidicem eski dr olsa arar sorarım ama burda daha dr bulmadık aramadık...
inş iyileşir kızlar... bizim de keyfimiz yok hiç evin neşesi valla çocuklarımız...

günaydın canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşsin dediğin gibi çocuklar evin neşesi sızlansakta dert yansakta azıcık hasta olsalar evin neşesi kaçıyo sende üzülme çok sana ihtiyacı var sen güçlü durki paşamada iyi gelsin

gamzecim hoşgeldin cnm geçmiş olsun dikkat etki ülsere çevirmesin eşiminde mide sorunu var çok zor biliyorum haftasonun hareketli geçmiş iyi yapmışsın cnm çocuklar büyüdükçe gezmeler artıyo sanki

darkseacim diş olabilir eymeninde elleri ağzında ve mız mız 2gündür hiçbişey yemiyo bende üstelemedim bakalım nereye kadar
kız meral yine ne kitabı alıp durunnn aaa yetişemiyorum hızına
nuran sen nasılsın cnm paşalar nasıl gezmelere devammı
deryacım senide çağanıda öpüyorum huysuzluklara devam mı
şebnem gelllll artık ya özledik seni
sedese,bircan,esin ve unuttuğum bütün arkadaşlar öpüyorum hepinizi

şimdi kızlar size bir sorum var malumunuz ev,iş,çocuk derken eşlerimize ayırdığımız vakit azaldı o halde
AŞKINIZI TAZE TUTMAK EŞLER ARASINDAKİ BAĞI GÜÇLÜ KILMAK İÇİN ÇOCUKTAN NASIL VAKİT BULUYOSUNUZ,VAKİT BULURSANIZ NELER YAPIYOSUNUZ Hadi bakalım günün konusu

geçmiş olsun cnm ya ay nasılda hepimizin tercümanı olmuşsun tuğkanda öyle 2 kere oldu drumuzu aramıştım ishal yoksa panikleme demişti emedur fitil vermişti bulantı fitilidir herkes bilir birde gaviskon varya bebekler için suya katılan onu suyuna katmıştım hemen kesti bulantısını ben evde tuturım diğer midesini üşütttüğünde böyle içtiği suyu ble kustuğu bikere daha oldu dru aramadan evde vedim 1 günde geçmişti yüksek ihtimal yediği dokunmuştur hiç üzme kendini bugün daha iyi olur

günaydın nagihancım bugüne iyi uyanmışsın neşen topiği sardı vallhi hımmm :26: gelelim günün konusuna vallhi çocuktan sonra eski ilgi yok bizde malesef yani genelde böylemi yoksa bizdemi böyle bilmiyorum ama başarabilenleri alkışlıyorum huzurunuzda
tuğkan erken uyursa sohbetlerimiz olur geneldede haftanın 4-5 günü bunu başarabiliyoruz 12 gibi yatıyoruz yatmadan kahve keyfi yapıyoruz eşimle
biz birlikte gezen bir aileyiz yani nereye gidilecekse istisnalar hariç market,gezme hep birlikte gezeriz dolayısıyla tuğkanda olur bizim için keyiftir birlikte bişey yapmak ama eşimle ikimiz dışarı bir işimiz olmadan sayılı çıkmışızdır aslında başbaşa şöyle bir yemeğe falan sinemaya tuğkandan beri lüks oldu aslında babannemize teyzemize bırakabilir çıkabiliriz ama artık çıkmaya çıkmaya unuttukmu onları ne .bir işimiz olursa öylende koşturmaca yediğimiz başbaşa yemekleri saymassak aslında çocuklar büyüdü ama bizler bunlara uzakız haftanın 6 günü 8 gibi evde oluyor pazarıda hep birlikte bişey yapmaya ayırıyoruzbize kalan vakitte çok sınırlı malesef

aynıyız demekki cnm bendeki durumda şu akşamları eymen 11 gibi uyuduğu için eymele sızıyorum sadece cuma ve cumartesi akşamları ayık kalmaya çalışıyorum romantizm 0 larda anla işte
gittiğimiz heryere eymenle gidiyoruz çünkü onu bırakmak haksızlık gibi geliyo yani hata yapıyor olabilirim tabiki bazen bırakmakta lazım ama bırakabileceğim kimsem yok sadece babannesi var oda hafta içi 5ten sonra bile bakmak istemiyo sanki
inanın birliktelikler bile alel acele biraz açık yazmış gibi oldum ama bazen eski günleri özlüyorum eşim hiçbişeyden şikayet etmedi bugüne kadar ama sanki evlilikteki o eski romantizm yok yani kaçamak bakışlar sarılmalar öpmeler minimumda zaten eymen birbirimize yanaşmamıza bile izin vermiyo geçen belim ağrıdığında adam masaj yapacak anneme dokunma diye yırttı ortalığı :) ee giyinmeler süslenmelerde kalmadı off off anlayın işte

hımmmm aşk derin mevzuu şekerimmmbizimm nesliyi biyere bırakma lüksümüz yok malum aynı şehirde değiliz ama neslinin olmadığı zaman yarımız yok gibi oluyoruzuykusunda bile:))gidip öperiz ne yaparsak hep birlikte yparızz eşim bizsiz hiç bişi yapmazz pek yapmayıda sevmez bizssiz eğlenemiyormuşşneyse şuan izindee biz uyandıkk babamız uyuyor nesli öğlen uykusuna uyuduğunda biz hemen flm takar onu izlerizz sinamaya gidemiyorsak evde sineme keyfi yaparız canımm nesli kalkarrsonra yemek yenirr sonra arabaya atlarızz nereye gitmek istersek oraya giderizz genelde nesliyi oyun parkına götürürüz toplu havuza giderizz nereye gidelim diyince nesli toplu havuza gideliimm derr kıramayızz ordaa 1 saat falan oynarr iyice yorulurr eşim isteykendee zaten günde 15 kere arar bizi her dem taze tutar aşkımızı haa burada helikopterle gelipp evimizin tepesinde dolaşırr bzi ona el sallarızz kızımla

minecim Allah muhabbetinizi artırsın
ya aşk dedim ama yanlış dedim galiba tutkumu demeliydim

nagihan ya nerden aklına geldi bu konu gerçi benimde hep aklıma gelir sıkıntı yaparım ama artık alıştık sanırım çocukla birşeyler yapmak ikimizide daha çok mutlu ediyor :) yanlız kalınca oğuz genelde 9 gibi uyuyor sinema izlemeye çalışıyoruz ama ben ilk yarım saatte muhakkak uyuyakalıyorum ne yaptıysam uyumaktan kendimi alamıyorum çalışan anne baba olmak böyle sanırım kendini unutuyorsun havalar sıcakken balkonda çay kahve sigara sohbet keyfi yapardık soğudu tv nin başındayız.. haftanın iki günü bir gün kayınvalide bir gün annemlerdeyiz geri kalan günlerde hep bişeyleri yetiştirmenin derdinde Allah bu günlerimizi aratmasın zaman çok hızlı bir o kadarda güzel geçiyor.. özellikle oğuz doğduktan sonra herşeye sihirli bi değnek dokundu sanki ya bak yine yawrumu özledim bir an önce akşam olsun..
:) bu gün tiyatro izleyecek yavru ben anlamaz dedim ama eşim yolla baksın belki ufku genişler dedi
kirli köpek çomarı izleyecekmiş şimdi bu köpek kılığındaki adamı görünce kesiiin korkacak ama yollamış bulundum bakalım ne yapacak içim hiç rahat değil ya neyse..

günaydın nagihancım bakıyorumda bomba gibisin bugün maşallah diyelim
sağol canım bizde çağanla seni öpüyoruz evet canım çağanın huysuzlukları tam gaz devam tabi özellikle babasını görünce diyelim..bugün annem ve kızkardeşim gelebilir bana kardeşim gebelik testi için hastaneye gidecekmiş kanda baktırmak için bu ay gecikmiş sanırım bi yandan diyorum acaba bi bebeği olsa eli kolu bağlanır,duyguları değişirmi acaba?düzelirmiki diyede düşünmüyo değilim eşimde düzelebilir diyo hayırlısı olsun bakalım

Allah muhabbetinizi aşkınızı sevginizi her daim taze tutsun inş. helikopter dedin aklıma vecihi geldii hihihihiihiiiiii

günün sorusu güzelmiş nagihancım biz akşamları çağanı uyutup film seyrediyoruz yada netten video filan izliyoruz her akşam günümüzün nasıl geçtiğini filan anlatarak sohbet ederiz çay faslımız vardır hergün yada eşime kahve kendime sıcak çikolata yaparak..her izinli gününde gezmeye gideriz hep beraber gideriz genelde ama bazenleride çağanı bırakıp eşimle ya başbaşa yada arkadaslarla kaçamaklar yaparız bu aralarda çağanı bırakıp sinemeya gitmeyi düşünüyoruz .bazı zamanlar çağanı anneme bırakıp evde zaman geçiriyoruz evde yapılacak işler varsa onları yaparız beraber şimdilik aklıma gelen bunlar

hayırlısı olsun inşallah bebek için rabbim bir yoluna koymuştur ama evlilik yeni kaza yeni kazanın etkilerini atlatabildimi ki vücut ilaçlar falan ayy ne bileyim neden korunmuyoki aaa

ya deryacım bırakacak annenin olması güzel yani bırakmak değil tabiki amacımız ama eymen geç uyuyo elli kez söyledim öğlen çok uyuytuyosun uyandır diye ama hem işine geliyo çok uyuması hemde uyandırmaya kıyamıyo öyle oluncada bizim hayat felç off ya gezmek tozmakta sıkıntı yok başbaşa özel vakit bulamıyorum zaten gezmelerimizde herşeyimizde şükürler olsun ki paşam yanımızda

ilahi nagihancım tutkuymuş haa açıkça yazsana kız o zaman sorunu cix cix cix..

ilahi nagihancım tutkuymuş haa açıkça yazsana kız o zaman sorunu cix cix cix..

ne yapayım anacım utandım işte yoksa diğer anlatılan herşey ama herşey sizlerdeki gibi çok şükür herşey yolunda sorun yok oğlum sağlıcakla büyüyo daha ne isterim dicem ama insan oğlu doyumsuz istiyoki hepsi tam olsun olur mu olmaz bişeyler elbet eksik olacak

canım seni çok iyi anlıyorum tabi çocuklar akşam geç yatınca uykusu geliyor insanın yorgunluk bi yandan eşlere vakit ayıramıyoruz birazz daha büyümeleri lazım sanki benim eşim isyan bayraklarını çekmeye başladı artıktavrını koyuyo açıkçası surat asıyo hatta soruyo bazen artık beni sevmiyomusun diye o öyle konusunca üzülüyorum tamam diyorum akşam için planlar yapıyorum ama çok uykum geliyo kendimi çok yorgun hissediyorum başka bahara kalıyo oda kızıyo,tavır yapıyo

haklısın canım ama herşey tam olmuyo işte bi yerde bi aksaklık oluyo bence eşler arasında anlayış gerekiyo ama sanırım biz onu yapamıyoruz

hımm şu romantizm olayını biraz düşündüm de. biz hiiç birşey yapmıyoz ayol. çarşıya markete beraber gideriz zaten. oğluşumu kimseciklere bırakmıyoruz. zaten bırakacak kimsemiz de yok :26:
eşim akşamları genelde internettedir. ben dizibakarım veya oğluşumla oyunlar oynarız. veya üçümüz yatağa uzanır debeleniriz.
ama sadece ikimize ait bir zaman yok yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…