- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
aaa evet bende ona takıldım,çok guzel ya hadi yapalımmm
nagihancım hafta sonu için git arkadaşına değişiklık olur.uyku saatınde otobuste olsan,orda uyur kalır bence.arabada uyumaya bayılıyorlar ya.
bende pazar gunu arkadaşıma gideceğim,çalışıyorda anca pazar gidebilirim.çokdandır goruşemıyoruz,her hafta arıyor gel diye.bu pazar kocayı ekıp,oğluşumla gideyım o da soforluğumuzu yapsın bakalım nasıl olacak:))
iyiyiz tatlım. oğluşumda iyi maşallah.
dünya haritasını öğreniyor. dün ööyle harita bakarken türkiye nerde dedim hemen gösterdi çok şaşırdım. meğer bakıcısı öğretmiş. bne de bir kaç ülke öğrettim şimdi sorunca hemen gösteriyo ülkelerin yerini :)))
ayy bende kısır poğaça isterim
eşimle konuştum şimdik adamcağız karısını oğlunu bir yere göndercem diye aklı gidiyo havalar ısınsın beraber gideriz hem gezeriz diyo ya bu adam beni seviyomu neözlersin bizi diyorum oda ben zaten hergün özlüyorum sen beni özlemek istiyosan bilemem diyo heyy Allah'ım bende seni özlüyorum ama itiraf ediyorum oğlumu seni özlediğimden çok özlüyorum dedim sankim telefonda flört mü ettik ne
tü tüü tüü maşallah akıllı deniz.herseyı oğrenipde mi gelıyor bu bebişler dunyaya ya çok zekılerr.bıraz daha buyuyunce bakalım daha neler gorucez
yapacaktım meralcim ama çağan son elmayı istedi vermek zorunda kaldım yedi bitirdibaşka zaman inş yaparım..
o magnetlere bende bakayım nasıllarmış..maşallah denize canım ne güzel şeyler öğreniyolar ya..nagişcim güzel bi tlf görüşmesi olmuş o zaman gitme canım ..meralcim git git iyi olur arada bi.
kıymalı böreğimi yaptım
çikolata toplarımı yaptım ama yemek yapamadım menüm şöyle yarın için;
kıymalı börek
peynirli poğaça
kısır(arkadasım hamile onun canı çekmiş)
patates salatası(diğer arkadasım istedi)
tatlı olarakta çikolata topları var sizce nasıl menü?
deryacigim hamaratim cagan nasil oldu kizrikliklari gecti mi???
meral mert iyi sanirim sadece burun akintisi var demistin iyi sanirim masallah
gamze tugkan nasil oldu sen nsailsin isallah iyisinizzz
çağan daha iyi canım kızarıklar azaldı
deryacım misafirlerin geldi oturuyosunuz heralde...
ayy ne güzel ya. arkadaşlarla berabersin. keyfini çıkar. öptüm...
ooo nagiş hanım hayrola havada aşk kokusu alıyorum. allah bozmasın hep böyle olun inş...
begonvilcim sende yalnızlığın tadını çıkarıyosun galiba şu sıralar. baksana kimsecikler yok. hadi öpüyorum sizi