slm deryacım,ne guzel vakıt geçirmişsiniz arada boyle kaçamaklar iyi oluyor.çağan nasıl oldu,vucudundakı kızarıklıklar geçtı mi?
ohhh sende kıskandırıyosun ama bu ara ne çok alemlere akıyosun yawww aaaa olmuyo yani aç var tok var
slm hanımlar ben geldim sbh 8 de gittim hastaneye tuğkan uyuyorken kaçtım babası uynaırken oğluşumda uyanmış beni sormuş babsıda anne ekmek almaya gitti demiş anneme bırakıp oda gitmiş.saat 9 da aldılar beni o rezil şurup gibi bişey varya hepsini içerdiler acayip midem bulandı zor dayandım vallhi çektiler filmi şimdi almaya gidicem tuğkanı uyuttum teyzesi okuldan geldi ona bırakıcam inş. iyi çıkar sonuçlarım
bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun benimde çok sevdiğim bir öğretmenim var liseden. öğretmenim dediğime bakmayaın 35 yaşında lilk öğrencileriydik biz çok sevdiğim bir arkadaşım onu unutmasamda arasam
bizim menüde ne var bilmiyorum vallhi, bidünya kalan yemek var onları yiyelimde bitsin tuğkanda 2 gündür yemiyor kahvaltı dahil etmiyor dün 3 kere cicibebeli süt içirdim bir pakette çıbuk yedi bugünde aynı uyananca banesi süt içirmiş şimdide ben içirdim uyuttum yok neler deniyorum yemiyor ya iştahı yerine gelse bian evvel çok üzülüyorum keyfi iyi çok şükür öksürüğü falan kalmadı
slm hanımlar ben geldim sbh 8 de gittim hastaneye tuğkan uyuyorken kaçtım babası uynaırken oğluşumda uyanmış beni sormuş babsıda anne ekmek almaya gitti demiş anneme bırakıp oda gitmiş.saat 9 da aldılar beni o rezil şurup gibi bişey varya hepsini içerdiler acayip midem bulandı zor dayandım vallhi çektiler filmi şimdi almaya gidicem tuğkanı uyuttum teyzesi okuldan geldi ona bırakıcam inş. iyi çıkar sonuçlarım
bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun benimde çok sevdiğim bir öğretmenim var liseden. öğretmenim dediğime bakmayaın 35 yaşında lilk öğrencileriydik biz çok sevdiğim bir arkadaşım onu unutmasamda arasam
bizim menüde ne var bilmiyorum vallhi, bidünya kalan yemek var onları yiyelimde bitsin tuğkanda 2 gündür yemiyor kahvaltı dahil etmiyor dün 3 kere cicibebeli süt içirdim bir pakette çıbuk yedi bugünde aynı uyananca banesi süt içirmiş şimdide ben içirdim uyuttum yok neler deniyorum yemiyor ya iştahı yerine gelse bian evvel çok üzülüyorum keyfi iyi çok şükür öksürüğü falan kalmadı
gamzecim hem sana hem tuğkana geçmiş olsun.iyileşince yemeğe başlar yıne uzme kendini bir iki gun iştahsız oluyorlar sonra duzelır...
nagihancım sağol canım tarif için.bugun eymenle mert'in menusu aynı olacak,yanında da yoğurt,hımmm misss
hımmm bide bizde dünden mercimek çorbası var dün minenin tariften yaptım 1kaşık un 1su bardağı mercimek 5 su bardağı su eymende eşimde bayıldı tabi üstünede bol tereyağ aynı restaurant çorbası gibi olmuş dedi eşim tamam böyle miste ben eymen için evde ne sebzesi varsa içine koyup pişirmeyi tercih ederim
gamzecim çok geçmiş olsun cnm tuğkanada sanada inş sonuçların güzel çıkar
şekerciğim seni unutmuşum seninde öğretmenler günün kutlu olsun
şeboşşş özledim bacım nerelerdesin
nagihan bu gün biraz fazla oldum ama bu çorba nasıl yapılıyo önce un ve tereyağını kavurup sonra mercimeği atıp pişiriyomuyuz?blendırdan falan geçiriyomuyuz? teşekkürederim ben çıkmak üzereyim herkese kolay gelsin iyi akşamlarrr...
hımmm bide bizde dünden mercimek çorbası var dün minenin tariften yaptım 1kaşık un 1su bardağı mercimek 5 su bardağı su eymende eşimde bayıldı tabi üstünede bol tereyağ aynı restaurant çorbası gibi olmuş dedi eşim tamam böyle miste ben eymen için evde ne sebzesi varsa içine koyup pişirmeyi tercih ederim
gamzecim çok geçmiş olsun cnm tuğkanada sanada inş sonuçların güzel çıkar
şekerciğim seni unutmuşum seninde öğretmenler günün kutlu olsun
şeboşşş özledim bacım nerelerdesin
sağol canım aynen öylesana da geçmiş olsun canım.bu sıpaları indir kaldır derken bellerde gidiyor benimde ara ara ağrıyor
ikinizide geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar öksürüğü geçmiş ya iştahıda anca gelir biz bile hasta oldukmu canımız bişey istemiyor o kuzucuk napsınslm hanımlar ben geldim sbh 8 de gittim hastaneye tuğkan uyuyorken kaçtım babası uynaırken oğluşumda uyanmış beni sormuş babsıda anne ekmek almaya gitti demiş anneme bırakıp oda gitmiş.saat 9 da aldılar beni o rezil şurup gibi bişey varya hepsini içerdiler acayip midem bulandı zor dayandım vallhi çektiler filmi şimdi almaya gidicem tuğkanı uyuttum teyzesi okuldan geldi ona bırakıcam inş. iyi çıkar sonuçlarım
denizinde favorisi o birazda limon sıkıyorum benbu mercimek çorbasını çağan patates,havuç,soğan,naneyle çok seviyo o yüzden ben öyle yapıyorum
sağol canım aynen öyle
ikinizide geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar öksürüğü geçmiş ya iştahıda anca gelir biz bile hasta oldukmu canımız bişey istemiyor o kuzucuk napsın
denizinde favorisi o birazda limon sıkıyorum ben
tüm öğretmenlerin öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
benimde yarın doğumgünüm deniz paşa pasta yiyeceği için kendi pastamı kendim yapıcam bugün pandispanyasını yaptık oğlumla yarında kremasını yapar süsleriz
deniz bugün çok komik bişey yaptı dilini çıkarmış bana doğru geldi 'anne burnunu yalıcam' dedi ben hayır diyorum o yüzümü tutmaya çalışıyor :) nerden geldi aklına anlamadım
canım önce yağ ve 1 kaşık unu kavur sonra mercimeği koyy kavrulsun sonra suyu koyy kaynasın blandırdan geçirmiyorum geçirince neslihan yemiyooo çünkü sen paşan nasıl yiyosa ister geçir ister geçirmee bide nagişin dediği gibi teryeyağıı da ekleyebilirsinn afiyet olsun nagiş olmadığı için tarifi ben veriyim dedimm
günaydın kızlar
işteki stresin ardından dün eve gittim koştura koştura yemek yapıyorum eşim aradı yan komşumuza hırsız girmiş saatte 17:30 falan çok iyi arkadaşımız aile, kardeş gibiyiz hemen gittim iki katında sadece yatak odalarını karıştırmış salonda duran laptopu bile almamış kızda kayınvalideside korkmuş biraz ,benim kafa çalıştıda ben polisler gelmeden çocuğu bize götüreyim etkilenmesin dedim aldım gittim sonra eşim falan geldiler hep birlikte polisti olay yeri incelemeydi falan Allah'tan çocuklar iyi anlaştıda gitmek istemedi evlerine aman kızlar iyi saklayın herşeyinizi yatak odanıza hiçbişey koymayın evlerimiz Canlarımız Allah'a emanet
teşekkürederim canım dün oğuzun bezi bitmiş yemekten sonra alışverişe çıktık o kadar yoruldum ki kekin ununu bile dün akşam anca alabildim bu akşam kısmetse hem keki hemde çorbayı yapıcam ben yeşil mercimeğin çorbasını genelde soğanlı salçalı baharatlı yapıyodum bazende erişteli.. yawruya dün akşam brokoli çorbası yaptım bence çok güsel oldu ama yemedi ya eşim zaten yemez gaz yapan gıdalardan uzak duruyo :) bende aldım işe getirdim .. çook uykusuzum..
çok geçmiş olsun canım ya bu hırsızlık olayları artmaya başladı oğuz bebekken evde olduğum günlerde bizim de üst kata girdi kapıyı falan oymuşlardı resmen tıkırtıları duydum hatta kapıya yaklaşıp dinledim ama heralde evde tadilat var diye hiç ilgilenmedim akşam komşu sen duymadın mı dedi korkudan yok dedim :))
bu gün bizim evlilik yıldönümümüz ama eşim unuttu galiba yaa karşıdan bir kaban almıştı akşam onu değiştirmeye gitcekmiş şimdi belki sana sürpiz yapacaktır diye düşünceksiniz ama kabanını falan hazırladı arkadaşıylada görüştü yani şaka değil gerçekten gitcek karşıya giderse baya bi geç gelir yarın gitsen olmaz mı falan dedim yok yarında eski işyerime gitcem dedi unutursa küsmem ama bozulurum yaa(
dün akşam yawrumun göğsüne ballı karabiber sürdüm iki bal birleşince lezzet patlaması yaşandı resmenöksürük zaten azalmıştı sanki ama sabahta daha kuru öksürüyo gibi geldi bakalım geçecek inş. benim hala umudum var 2 ay oldu sanırım başlayalı oof off..
serapppp o çorba yeşil mercimekten değil bacım kırmızıdan :) pilav yeşil mercimekli :)
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şimdiden eşler zaman ilerledikçe böyle gün yıl falan unutuyolar bende küsmüyorum ama insan bozuluyo en azından ogün yanında olsun istiyo yada bir cümle duymak istiyo
lezzet patlamasını ben taaa bursadan duydum kesin kasım bebişlerinden birinden geliyo dedim meğer o oğuzmuş