nagihan gidiyor musun eymen le uzun seyahate karar verdin mi? bence gitmedin kocana kiyamadin onu yalniz birakmak istemedin ve kaldin.... bakalim tezim dogru cikacvak mi???? bence eymen yaninda otobuste oturur disariyi seyredder arabadab daha buyuk ya hosuna gider bece etraf daha net gorunuyor ya sever....
iyi bildin gitmedim cnm ama regl oldum ondan gitmedim :)
deryacım misafirlerin geldi oturuyosunuz heralde...
ayy ne güzel ya. arkadaşlarla berabersin. keyfini çıkar. öptüm...
ooo nagiş hanım hayrola havada aşk kokusu alıyorum. allah bozmasın hep böyle olun inş...
begonvilcim sende yalnızlığın tadını çıkarıyosun galiba şu sıralar. baksana kimsecikler yok. hadi öpüyorum sizi
hımmm havadaki aşk kokusu çabuk söndü dün eşime 1 saat izin al eymen babannesiyle dururken şu alışveriş (çek vardı bir yerde geçiyo üst baş onu değerlendirelim dedim eymenle gidince denememe falan izin vermiyo )işini halledelim dedim alamadı yani almak istemedi bende akşamdan beri konuşmuyorum konuşmucamda normalde herşeye izin alır sorun değil izin alması istemedi ona kızdım ve inanın ilk defa böyle bir talepte bulundum aslında ona bozuldum oto çöpe alınan izin bana mı alınmıyo üff neyse
evimi temizledim çamaşırları yıkadım astım eymenle havuçlu kek yaptık ben malzemeleri kattım oda sandalyeye çıkıp karıştırdı
o uyuyuncada yeşil mercimek yemeği yaptım içinde ev makarnası olandan bide biber kızarttım uyanınca pazara gidip balık alıcaz oğlum istedi bideeee kocaman toplardan istedi hani lu gummybear üstünde zıplıyoya ondan hava çok soğuk ama meralin dediği gibi uygun kıyafet giyip çıkıcaz
aaa unutmadan dün eymene annecim yarın tatil tatil ne demek dedim anne işe gitmicek dedi hem sevindim hemde burnumun direği sızladı geçecek bu zor günler onlar için çalışıyoruz ama en muhtaç oldukları zaman yanlarında değiliz