nagihan gidiyor musun eymen le uzun seyahate karar verdin mi? bence gitmedin kocana kiyamadin onu yalniz birakmak istemedin ve kaldin.... bakalim tezim dogru cikacvak mi???? bence eymen yaninda otobuste oturur disariyi seyredder arabadab daha buyuk ya hosuna gider bece etraf daha net gorunuyor ya sever....
deryacım misafirlerin geldi oturuyosunuz heralde...
ayy ne güzel ya. arkadaşlarla berabersin. keyfini çıkar. öptüm...
ooo nagiş hanım hayrola havada aşk kokusu alıyorum. allah bozmasın hep böyle olun inş...
begonvilcim sende yalnızlığın tadını çıkarıyosun galiba şu sıralar. baksana kimsecikler yok. hadi öpüyorum sizi
selam kizlarrr herkes iyi sanirim ask mesk olaylari derya nin gezmeleri cocuk gibi takilmalari meral in aktiviteleri denizin ulkeleri offf supersiniz valla bi okudum keyfim yerine geldi masallahhhh hepimize super cocuklar ve super anneleri...
meralcigim o montesseri sitesine bakiyorum ama pek birsey anlamiyorum ayol uykusuzluk aytes in bitip tukenmek bilmeyen aglamalari kafa birakmamis bende o bebegi nasil yaoacaksiniz ki?? arkasina mikantis ta yapistirmazsak koli bandiyla buzdolabina mi koyacagiz ve cocuk yapacak??? uffff iste bir de dosyalara bakayim bakayim neler var o bebegi yapamam buyuk ihtimal baska birsey bulabilirsem......
bizim buraya ancak sonbahar geldi ve agaclarin yapraklarini gorduk topladik nartan la renkler de super de yesili var kirmizisi sarisi onlari buyuk resim defterine yapistirdik merakli minik sonbahar sayisina baktik biraz aksam da kes yapistir yaptik ben kestim nartan yapistirici surup yapistirdi bazen ters cevirmeyi unuttu ama o da guzel oldu.... bir de nartan in arkadaina gittik hava guzeldi disarda yaprak toplayip gezdik havizdaki kurbagalari aradik derken aksam oldu...
bir de cis egitimine basladim dun eevelsi gun buyuk cogunluk lazimliga yapti dun kakasi denk geldi onu da yapti masallah biraz uzerinde dursam eminim yapacak banyo daha soguk diye oturma odasina getirdim neseli tuvaletimizi ama nesesinden falan pek anlamiyor ve kucuk gibi biraz arkadasim real de gor\mus baya buyukmus rahat rahat yapar dedi alackmis o da ben de bir bakayim bakayim o neseli tuvalete de o kadar para verdim vawww neyse daha aytes var kucukten baslarsa egitime iyi olur ona....
aytes in yeme sorunu duzeldi masallah 20 gun kadar yedi bu ay 600 gr almis boyu ds iyi masallah keyiflerim gicir yani daha nolsun???
selam hanımlar. naber. geçmişi okudum da maşallah keyifler iyi
oyy bende sabahtan beri temizlik yapıyorum. bayadır yapmamıştım böyle büyük demizlik. 1 lt domestos gitti. ayy başım çok fena. baya sersemletti deterjanlar beni
ehh bünye alışık değil tabi temizlik yapmaya
daha banyo yapıp denize köfte kızartacam. neyseki eşimlle bana yetecek kadar yemek var.
iyi bildin gitmedim cnm ama regl oldum ondan gitmedim :)
hımmm havadaki aşk kokusu çabuk söndü dün eşime 1 saat izin al eymen babannesiyle dururken şu alışveriş (çek vardı bir yerde geçiyo üst baş onu değerlendirelim dedim eymenle gidince denememe falan izin vermiyo )işini halledelim dedim alamadı yani almak istemedi bende akşamdan beri konuşmuyorum konuşmucamda normalde herşeye izin alır sorun değil izin alması istemedi ona kızdım ve inanın ilk defa böyle bir talepte bulundum aslında ona bozuldum oto çöpe alınan izin bana mı alınmıyo üff neyse
evimi temizledim çamaşırları yıkadım astım eymenle havuçlu kek yaptık ben malzemeleri kattım oda sandalyeye çıkıp karıştırdı
o uyuyuncada yeşil mercimek yemeği yaptım içinde ev makarnası olandan bide biber kızarttım uyanınca pazara gidip balık alıcaz oğlum istedi bideeee kocaman toplardan istedi hani lu gummybear üstünde zıplıyoya ondan hava çok soğuk ama meralin dediği gibi uygun kıyafet giyip çıkıcaz
aaa unutmadan dün eymene annecim yarın tatil tatil ne demek dedim anne işe gitmicek dedi hem sevindim hemde burnumun direği sızladı geçecek bu zor günler onlar için çalışıyoruz ama en muhtaç oldukları zaman yanlarında değiliz
günaydın hanımlarr sabah 6 da uyandım çokk uykum var eşim erken gitti bende kapıyı kilitlemek için kalktım çağanı uyandırmayalaım dedik ama yine uyandı ve babasının arkasından baba gitti diye çok ağladı benide yatırmadı bidaha bende kalktım çağanın karnını doyurdum hemen mutfağa girdim poğaça yaptım patates salatasıda tamam bi kısır kaldı onuda misafirlerim gelmeye yakın yaparım ..elektrik süpürgesi takıcam bide toz alırım tamamm
sizlerde ne var ne yokk
ssevindim deryacigim misafirler bugun mu geliyordu? hazirliklar tamam mi? haydi size afiyet olsun simdiden ben de bir dus alayim aytes ve artan bakici ve ananeyle parka gittiler bir rahatlayayim valla...
haydi optum seni ve cagan i...
bu kocişlerin bazen davranışlarına akıl sır ermıyor canım,çok uzatma nagihancım ya uygun bir zamanda çıkarsınız.gerginlik olmasın boşver..
o toplar nasılmış kı ben bilmiyorumoğluşum eksik kalmasın bende alayım hemen
ben burda yazarken mert 3 tane farklı renk dikiş ipliğini almış her tarafına dolaştırmış kolıdordan salona kadar her taraf iplik olmuşkaşla goz arasında birseyler becermekte ustune yok bu sıpanın..
eşim gelir birazdan ben daha yemeği hazırlamadım.eymenin top koftesinden yapacağım ,havuçlu,pateteslı..
canlarimmm deryacigimm cagan cigim yine show yapmis birileri olunca tanimadigi icin boyle davraniyor olabilir mi acaba??? ayyy nasil da kocaman kizin hakkindan gelmisss himmmm
nagihan bildim ama sonucta gitmemissin kocan da belki izin alamayacagini dusundugu icin sana gitmeyelim demistir yoksa giderdi seninle eminim canim uzulme ve konus kocanla himmmo top nasil birsey ki meral in dedigi gibi biz de alalim cocuklar eksik kalmasin
meralcigin iyi olsunlar evet yaaa nartan da dunle bugun surekli kaka yapiyor biraz da garip geldi bana bugun laboratuvara goturdum birsey bulamadik pazaresi tekrar getirin dediler anansinde msisr yemisti ardindan su icti onun yuzunden olabilir mi acaba? isallah oyledir ya bu cocuklar iyi olsun ama lutfen ya iyilik saglik evlatlarimiza,,,,,
selam kızlar nasılsınız bizim başımıza kötü bişey geldi malesef bugün teyzeme gittik öğlen kızıma çorba ısıtmaya gittim mutfağa kuzenimle bıraktım bi ağlama sesiyle koştum elini sobaya değdirmiş yakmış avcunun içini hemen dispansere gittik yüzeysel yanık dedi anestol verdi bepanthen verdi ama onun o ağlayışı hiç gitmio kulağımdan anni acıo acıo diye of oof 3saat ağladı bağırdı hala elini kullanamıyo acıyo allah beterinden korusun diyorum bu çocuklar bizi mahvedio valla üzüntüden...
selam kızlar nasılsınız bizim başımıza kötü bişey geldi malesef bugün teyzeme gittik öğlen kızıma çorba ısıtmaya gittim mutfağa kuzenimle bıraktım bi ağlama sesiyle koştum elini sobaya değdirmiş yakmış avcunun içini hemen dispansere gittik yüzeysel yanık dedi anestol verdi bepanthen verdi ama onun o ağlayışı hiç gitmio kulağımdan anni acıo acıo diye of oof 3saat ağladı bağırdı hala elini kullanamıyo acıyo allah beterinden korusun diyorum bu çocuklar bizi mahvedio valla üzüntüden...
günaydın kızlar okuyamadım geçmişi pert oldum yaaa
dün gece yağız uyumadı öksürüyo krupmu oldu acaba korkuyorum açıkçası
kuzenimin kızı kruptu yağıza hiç yaklaştırmadım ama bilemiyorum ne oldu öksürüp uyandu ağladı hadi ağlamasın etmesin dedik kaldırdık anam bu seferde sabah 5te uyuduk iyiymi
öksürüğe ne iyi gelir kızlar
geçmiş olsun canım ya öküsürüğe siyah turp ve bal karışımı iyi geliyo canım