2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız?
serapcım oğuza geçmiş olsun ,sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bizimkide pek önemsemiyo ben daha heyecanlı oluyorum
nagihancım geçmiş olsun canım ya çocuğu size götürmekle iyi yapmışsın canım çok etkileniyorlar
kızlar yaa yarın 10 sene önceki dersaneden arkadaslarım gelecekler bana ikramlık ne yapmalıyım bi akıl verin ya evime ilk defa geliyorlar

slm kızlar nasılsınız?
serapcım oğuza geçmiş olsun ,sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bizimkide pek önemsemiyo ben daha heyecanlı oluyorum
nagihancım geçmiş olsun canım ya çocuğu size götürmekle iyi yapmışsın canım çok etkileniyorlar
kızlar yaa yarın 10 sene önceki dersaneden arkadaslarım gelecekler bana ikramlık ne yapmalıyım bi akıl verin ya evime ilk defa geliyorlar

tramisu yap tuzlu kurabiye tarifi var pastane kurabiyesi gibi oluyo sonra şu krem şantili kurabiyeden yap bide makarna salatası bide börek ohh mis

selam kızlarrr,

sabahdan dışarı çıktık oğlumla,geldik,yemekdi uykuydu,evi toparlamacaydı derken saat geçivermiş.3 saat sonra hava kararacak ya..sevmiyorum bu yuzden kışı:KK43:(

dun yaptım şebnemin pilavını enfes bir seymiş,artık yaparım sık sık..ee bugun ne yapıyoruz:KK52::KK52::KK52:

sedese doğum gunu kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin her seyı versin:)))

serapcım,evlilik yıldonumunuz kutlu olsun.bence eşin unutmamıştır,dur bakalım..hım lezzet patlaması olmaz mı hiç,op benim için o balı.bugunde sırtına sur arkidişim,kurtulsun artık oğuz şu oksurukten..

nagihancım,geçmiş olsun komşularınıza.evde birsey bulundurmayıp,bankaya yatırmak lazım.canımızda malımızda allaha emanet...

deryacım arkadaşlarına benim elmalı kekden yapsana:KK52::KK52::KK52:illa yaptırcam size o kekı olmadı ben yapıp tektek hepinize postalayacağım:KK76:nuran yaptımı acaba merak ettım..

Son düzenleme:
sedese doğum gunu kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin her seyı versin:)))

serapcım,evlilik yıldonumunuz kutlu olsun.bence eşin unutmamıştır,dur bakalım..hım lezzet patlaması olmaz mı hiç,op benim için o balı.bugunde sırtına sur arkidişim,kurtulsun artık oğuz şu oksurukten..

nagihancım,geçmiş olsun komşularınıza.evde birsey bulundurmayıp,bankaya yatırmak lazım.canımızda malımızda allaha emanet...

deryacım arkadaşlarına benim elmalı kekden yapsana:KK52::KK52::KK52:illa yaptırcam size o kekı olmadı ben yapıp tektek hepinize postalayacağım:KK76:nuran yaptımı acaba merak ettım..

iyi dileklerin için teşekkür ederim laremcim

Montessori Egitimi

nagihancım çokdan beri ara verdik aktıviteler konusuna birde şuraya dalalım derim ben..dosyalar da var indirip,çıktı alıp yararlanabiliriz sanki...

kesinlikle haklısın epeydir ara verdik bakmak lazım :)

selam kızlarrr,

sabahdan dışarı çıktık oğlumla,geldik,yemekdi uykuydu,evi toparlamacaydı derken saat geçivermiş.3 saat sonra hava kararacak ya..sevmiyorum bu yuzden kışı:KK43:(

dun yaptım şebnemin pilavını enfes bir seymiş,artık yaparım sık sık..ee bugun ne yapıyoruz:KK52::KK52::KK52:

bende yaptım güzel oldu eşimle oğlum yemedi oğlum arkadaşına uyup tost istedi eşimde anasının yaptığı börekten yedi bugün mecburen yiyecekler :KK37:
haftasonu eşimin mesaisi ve anacığının evinde yapacakları var bende oğlumu alıp izmite arkadaşıma gideyim diyorum hem oğlu 1 yaşına girecek daha hediyesini götürmedim yanlız eymenle 2,5 saat otobüste nasıl olur bilmiyorum yolculuk saatini uykusuna çişine kakasına göre ayarlamak lazım :KK1: arkadaşımın eşi indiğimiz yerden alacak bizi yani havanın soğuk olması sorun değil ama biz pek bişey anlamıcaz ne dışarı çıkabilicez nede başka bişey ama çokta özledim ünv kocaelide okumuştuk ozamandan ev arkadaşımdı ne dersiniz gitsem mi hem babamızda bizi azıcık özler :KK34: otobüs macerası geçiren var mı :KK1:

ayy canım elma kaç taneydiki ya elmam 1 tane var dışarıda çıkamam şimdi..

çok yoruldum çokkk wc ve banyoyu yıkadımm
arkadasımın biri hamile kısır istedi patates salatası yapıcağım peynirli poğaça çikolata topları bide börek yapıcam

çok yoruldum çokkk wc ve banyoyu yıkadımm
arkadasımın biri hamile kısır istedi patates salatası yapıcağım peynirli poğaça çikolata topları bide börek yapıcam

ayy bende kısır poğaça isterim :KK9:
eşimle konuştum şimdik adamcağız karısını oğlunu bir yere göndercem diye aklı gidiyo havalar ısınsın beraber gideriz hem gezeriz diyo ya bu adam beni seviyomu ne :KK52: özlersin bizi diyorum oda ben zaten hergün özlüyorum sen beni özlemek istiyosan bilemem diyo heyy Allah'ım bende seni özlüyorum ama itiraf ediyorum oğlumu seni özlediğimden çok özlüyorum dedim :KK52: sankim telefonda flört mü ettik ne :KK37:

kızlar bana kısır tarifi yazarmısınız yaptıklarınızdan

valla cnm ben çoğu şeyi göz kararı yapıyorum tam tarifim yok şöyleki kalabalığa göre 1 yada 2 su bardağı kısırlık bulgur,biber+domates salçası,nar ekşisi,taze soğan(yoksa kuru koyarım),marul,maydanoz (çok az),limon.tuz,baharat,bazen salatalık turşusu,havuç koyan bile gördüm

meralllllll buzdolabına yada mıknatısn tutacağı bir yere yapılan bebek yapbozunu hemen işleme alıyorum bebemmm çok beğendim

hoşgeldinn ben iyiyim eymende sizler nasılsınız :KK1:

iyiyiz tatlım. oğluşumda iyi maşallah.
dünya haritasını öğreniyor. dün ööyle harita bakarken türkiye nerde dedim hemen gösterdi çok şaşırdım. meğer bakıcısı öğretmiş. bne de bir kaç ülke öğrettim şimdi sorunca hemen gösteriyo ülkelerin yerini :)))

meralllllll buzdolabına yada mıknatısn tutacağı bir yere yapılan bebek yapbozunu hemen işleme alıyorum bebemmm çok beğendim

aaa evet bende ona takıldım,çok guzel ya hadi yapalımmm:KK34::KK34:

nagihancım hafta sonu için git arkadaşına değişiklık olur.uyku saatınde otobuste olsan,orda uyur kalır bence.arabada uyumaya bayılıyorlar ya.

bende pazar gunu arkadaşıma gideceğim,çalışıyorda anca pazar gidebilirim.çokdandır goruşemıyoruz,her hafta arıyor gel diye.bu pazar kocayı ekıp,oğluşumla gideyım o da soforluğumuzu yapsın bakalım nasıl olacak:))

X