slm kızlar nasılsınız?
serapcım oğuza geçmiş olsun ,sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bizimkide pek önemsemiyo ben daha heyecanlı oluyorum
nagihancım geçmiş olsun canım ya çocuğu size götürmekle iyi yapmışsın canım çok etkileniyorlar
kızlar yaa yarın 10 sene önceki dersaneden arkadaslarım gelecekler bana ikramlık ne yapmalıyım bi akıl verin ya evime ilk defa geliyorlar
şimdiden doğumgünün kutlu olsun şekerim ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu yıllara olsun.
ilahi deniz ya nerden çıkmış burnunu öpmek ne komik oluyo şu bıdıklar ya
sedese doğum gunu kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin her seyı versin:)))
serapcım,evlilik yıldonumunuz kutlu olsun.bence eşin unutmamıştır,dur bakalım..hım lezzet patlaması olmaz mı hiç,op benim için o balı.bugunde sırtına sur arkidişim,kurtulsun artık oğuz şu oksurukten..
nagihancım,geçmiş olsun komşularınıza.evde birsey bulundurmayıp,bankaya yatırmak lazım.canımızda malımızda allaha emanet...
deryacım arkadaşlarına benim elmalı kekden yapsanailla yaptırcam size o kekı olmadı ben yapıp tektek hepinize postalayacağım nuran yaptımı acaba merak ettım..
Montessori Egitimi
nagihancım çokdan beri ara verdik aktıviteler konusuna birde şuraya dalalım derim ben..dosyalar da var indirip,çıktı alıp yararlanabiliriz sanki...
selam kızlarrr,
sabahdan dışarı çıktık oğlumla,geldik,yemekdi uykuydu,evi toparlamacaydı derken saat geçivermiş.3 saat sonra hava kararacak ya..sevmiyorum bu yuzden kışı(
dun yaptım şebnemin pilavını enfes bir seymiş,artık yaparım sık sık..ee bugun ne yapıyoruz
sedese doğum gunu kutlu olsun canım yeni yaşın sana istediğin her seyı versin:)))
serapcım,evlilik yıldonumunuz kutlu olsun.bence eşin unutmamıştır,dur bakalım..hım lezzet patlaması olmaz mı hiç,op benim için o balı.bugunde sırtına sur arkidişim,kurtulsun artık oğuz şu oksurukten..
nagihancım,geçmiş olsun komşularınıza.evde birsey bulundurmayıp,bankaya yatırmak lazım.canımızda malımızda allaha emanet...
deryacım arkadaşlarına benim elmalı kekden yapsanailla yaptırcam size o kekı olmadı ben yapıp tektek hepinize postalayacağım nuran yaptımı acaba merak ettım..
çok yoruldum çokkk wc ve banyoyu yıkadımm
arkadasımın biri hamile kısır istedi patates salatası yapıcağım peynirli poğaça çikolata topları bide börek yapıcam
kızlar bana kısır tarifi yazarmısınız yaptıklarınızdan
selam kızlar naber nasılsınız. pek gelemiyorum bir iki gündür. işler yoğun benim bu ara
hoşgeldinn ben iyiyim eymende sizler nasılsınız
ayy canım elma kaç taneydiki ya elmam 1 tane var dışarıda çıkamam şimdi..
meralllllll buzdolabına yada mıknatısn tutacağı bir yere yapılan bebek yapbozunu hemen işleme alıyorum bebemmm çok beğendim